Jump to content
Naimisiin.info

JoDa

Rouva
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

JoDa's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minäkin suosittelen Lapin Pesua Kampissa! Minun lyhythelmaisen mekkoni pesetys maksoi 27 euroa!
  2. JoDa

    Hääkuvat kansioon!

    häistä reilu kuukausi ja albumit (2kpl) valmiita! Odotin malttamattomana kuvia ja albumien tekoa, sillä olen aina tykännyt tehdä niitä!Kiitoskortit askarreltu ja lähetetty myös!
  3. Olin tosi tyytyväinen Tapiolan Sokoksen Make up storen meikkaajaan! Oli loistava näyttävä meikki!
  4. Kelaan pitikin ilmoittaa että sai uuden kortin, olin luullut että se tulee automaattisesti. Passin sai viikossa, ajokortin uusinnassa meni kuukausi. Kaikkia muita kortteja sain sitten ilmoittamalla netin kautta nimenmuutoksesta. Pankki- ja luottokortitkin tuli tosi nopeasti!Oli aika homma toi nimenmuutos...
  5. Tässä minun kampaukseni! Yllättävän muhkean sai ohuista puolipitkistä hiuksista...
  6. Tällainen valko-vihreä kimppu oli minulla!
  7. JoDa

    Hääkakku

    Meillä oli hääkakkubuffet sokerileipuri Aleniukselta Helsingistä. Suosittelen! Oli aivan menestys! Kakut olivat mehukkaita, banaanisuklaa ja rommisuklaa olivat parhaimmat! Vieraiden mielestä oli kiva kun sai maistella eri kakkuja.
  8. Me haettiin viinakset Super Alkosta ja kannatti! Katsokaa www.viinarannasta.ee Ostettiin kuohariksi Sovetskoje Krasnoe -nimistä punaista kuoharia (muistaakseni makeaa tai puolimakeaa). On hyvää, on ostettu sitä aiemminkin!
  9. JoDa

    Bändien hinnat

    Bändi on Tripleshake ja näyttäisivät keikkailevan aika laajalla alueella! Googleta, niin saat lisätietoa!
  10. JoDa

    Pöytäliinat

    Juuri ostettiin Espoon Ikeasta ihan valkoisia (ei luonnon-) lakanoita 1,50e/kpl Knoppa-nimisiä. Koko oli 150x250cm. Vaikuttaa ihan hyviltä, täytyy vaan silitellä vähän...
  11. Mulle tulee myös nuo Rainbow Clubin matalakorkeoiset Josephinet, vaikuttaa tosi mukavilta ja pehmeiltä jalassa. Tilasin Tutsylta Englannista ja tuli maksamaan 78 euroa!
  12. JoDa

    CD:t vieraille

    Me laitetaan jokaiseen pöytään Cd:itä ja niihin on väkerretty "ohjeistusruno", jotta vieraat ymmärtävät mistä kyse. Valokuvia meillä ottaa pari harrastelijakuvaajakaveria ja sitten toivomme saavamme näitä sekalaisia otoksia vierailtamme...CD:t on muovisissa taskuissa, joissa suojapahvit ja kirjekuoret postimerkkeineen sekä meidän osoitteella varustettuna. Toivottavasti moni muistaa ottaa CD-kuoren mukaan ja myös lähettää takaisin!
  13. JoDa

    Bändien hinnat

    Meille tuleva bändi maksaa 500 euroa ja soittavat 4x45min. Bändissä on 4 jäsentä.
  14. Piilarit tulee minullekin! Juuri kokeilen näitä kuukausilinssejä monen vuoden tauon jälkeen...
×
×
  • Create New...