JoDa

Rouva
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About JoDa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Minäkin suosittelen Lapin Pesua Kampissa! Minun lyhythelmaisen mekkoni pesetys maksoi 27 euroa!
 2. häistä reilu kuukausi ja albumit (2kpl) valmiita! Odotin malttamattomana kuvia ja albumien tekoa, sillä olen aina tykännyt tehdä niitä!Kiitoskortit askarreltu ja lähetetty myös!
 3. Olin tosi tyytyväinen Tapiolan Sokoksen Make up storen meikkaajaan! Oli loistava näyttävä meikki!
 4. Kelaan pitikin ilmoittaa että sai uuden kortin, olin luullut että se tulee automaattisesti. Passin sai viikossa, ajokortin uusinnassa meni kuukausi. Kaikkia muita kortteja sain sitten ilmoittamalla netin kautta nimenmuutoksesta. Pankki- ja luottokortitkin tuli tosi nopeasti!Oli aika homma toi nimenmuutos...
 5. Tässä minun kampaukseni! Yllättävän muhkean sai ohuista puolipitkistä hiuksista...
 6. Tällainen valko-vihreä kimppu oli minulla!
 7. Meillä oli hääkakkubuffet sokerileipuri Aleniukselta Helsingistä. Suosittelen! Oli aivan menestys! Kakut olivat mehukkaita, banaanisuklaa ja rommisuklaa olivat parhaimmat! Vieraiden mielestä oli kiva kun sai maistella eri kakkuja.
 8. Kannettavaan tietokoneeseen
 9. Me haettiin viinakset Super Alkosta ja kannatti! Katsokaa www.viinarannasta.ee Ostettiin kuohariksi Sovetskoje Krasnoe -nimistä punaista kuoharia (muistaakseni makeaa tai puolimakeaa). On hyvää, on ostettu sitä aiemminkin!
 10. Bändi on Tripleshake ja näyttäisivät keikkailevan aika laajalla alueella! Googleta, niin saat lisätietoa!
 11. Juuri ostettiin Espoon Ikeasta ihan valkoisia (ei luonnon-) lakanoita 1,50e/kpl Knoppa-nimisiä. Koko oli 150x250cm. Vaikuttaa ihan hyviltä, täytyy vaan silitellä vähän...
 12. Mulle tulee myös nuo Rainbow Clubin matalakorkeoiset Josephinet, vaikuttaa tosi mukavilta ja pehmeiltä jalassa. Tilasin Tutsylta Englannista ja tuli maksamaan 78 euroa!
 13. Me laitetaan jokaiseen pöytään Cd:itä ja niihin on väkerretty "ohjeistusruno", jotta vieraat ymmärtävät mistä kyse. Valokuvia meillä ottaa pari harrastelijakuvaajakaveria ja sitten toivomme saavamme näitä sekalaisia otoksia vierailtamme...CD:t on muovisissa taskuissa, joissa suojapahvit ja kirjekuoret postimerkkeineen sekä meidän osoitteella varustettuna. Toivottavasti moni muistaa ottaa CD-kuoren mukaan ja myös lähettää takaisin!
 14. Meille tuleva bändi maksaa 500 euroa ja soittavat 4x45min. Bändissä on 4 jäsentä.
 15. Piilarit tulee minullekin! Juuri kokeilen näitä kuukausilinssejä monen vuoden tauon jälkeen...