-Minttuliini-

Rouva
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About -Minttuliini-

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Janne kuvasi kesäisen hääpäivämme ja en voi muuta kuin olla tyytyväinen. Niin potrettikuvat kuin muutkin otokset onnistuivat hyvin ja saimme persoonalliset hääkuvat muistoksi tärkeästä päivästä. Näistä hienoista kuvista olemme saaneet elää päivää uudelleen hyvin onnellisina. Kommentit sukulaisilta on ollut ihailevia ja positiivisia. Saimme siis juuri sellaiset kuvat, kuin tahdoimme! Yhteistyö sujui mutkattomasti ja meille jäi vain hyvä mieli. Yhteydenpito oli nopeaa ja kaikki saatiin sovittua vähällä vaivalla ilman stressiä. Muistojen kannalta paras sijoitus!
 2. Kiitos vinkeistä. Saatiin JYSKistä viimeiset pussit kirkkaita lasikiviä. Yksi asia taas vähemmin.
 3. ^ Jep. Hong kongissa oli mattaisia, mitä ostin, mutteivat ne sovi ollenkaan kaitaliinan kanssa. Bauhausissa ei ollut, pitäisi varmaan kysyä tuleeko niitä kenties myöhemmin? Kirkkaat ja värittömät siis hakusessa.
 4. Mä en löydä noita lasikiviä mistään. Ikeat ja kaikki mistä olen kysellyt sanoo ei-oota. Muun värisiä kyllä, muttei kirkkaita. Vinkkejä?
 5. Mukavaa, että tänne on tullut vinkkejä! Toivoisin, että siinä keskustasta löytyisi joku kukkakauppa, sillä luultavasti joudun jalkaisin kimpon hakemaan. Meidät vihitään Tuomiokirkossa ja siinä lähellä on kampaaja ym. Tuonne Gerberaan voisikin soitella ja kysellä tilannetta.
 6. Asun Etelä-Suomessa, mutta olen menossa naimisiin Savonlinnassa. Osaisiko joku suositella jotain kukkakauppaa, kertoa kokemuksia tms.? Googlettamalla en saanut kovinkaan kummoisia tuloksia. Kertokaa ja ohjatkaa ihmeessä, jos vasvaava ketju jo löytyy, itse en huomannut!
 7. Kävin kurkkaamassa tätä ketjua, kun me vietetään ensi heinäkuussa Ruusuhovissa häitämme. Meillä on vihkiminen Savonlinnassa, josta vieraat menevät omilla kyydeillään sitten hääpaikalle. Luulisin, että tuo toimii ihan hyvin, kun matkaa kertyy n. 40 km.
 8. Olisiko noista jotain yhteystietoja, kun en netistä löytänyt?!
 9. Meidän häihin tulee vihreää väriä, vaikka ovatkin teemaltaa vähän merelliset.
 10. En löytänyt Savonlinna-ketjua, mutta korjatkaa jos olen väärässä! Minua kiinnostaisi kokemuksenne Savonlinnan kampaus- ja meikkaustarjonnassa! Voisitteko suositella jotain paikkaa ulkopaikkakuntalaiselle? Lisäksi haluaisin tietää kuinka ajoissa olette olleet liikkeellä hääkampauksen ja -meikin suhteen? Oletteko saaneet kampauksen sekä meikin samasta paikasta?
 11. Tulipa tässä mieleeni, että musiikkiopistoilta kannattaisi varmaan kysäistä soittajia?! Itse taidan ottaa yhteyttä, ovatkohan vaan kesälomalla?
 12. Onko kukaan käynyt lasten/lapsen kanssa Mauritiuksella?
 13. Meille tulee vähän kartonamaiseen paikkaan häät ja ollaan suunniteltu meriteemaa. Ajateltiin olla värien kanssa vähän varovaisia, keskitytään enemmin koristeisiin.
 14. Meillä olisi myös hakusessa Savollinnaan vihkimisseremoniaan jousikvartetti. Kokemuksia tai suositteluja?