Mary79

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Mary79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä myös olen tyytyväinen Sellon Visuelleen. Palvelu oli alusta asti erittäin hyvää ja kukat olivat hienot ja kestävät. Hintaa kimpulle, heittokimpulle, sulhasen vieheelle, kolmelle muulle vieheelle, hiuskukalle ja morsiustytön kukkapannalle tuli noin 300 euroa.
 2. Meidät vihki jo ketjussa mainittu Leppävaaran seurakunnan eläkkeelle jäänyt kirkkoherra Kauko Puranen. Parempaa pappia emme olisi voineet toivoa: puhe oli kuin meille tehty, liikuttava, kaunis, hauska ja viisas.
 3. Meillä meni huomattavasti vähemmän mitä oltiin varattu. Häissä 35 aikuista, joista noin 30 joi. - kuohuviiniä meni 7 pulloa (onnittelumaljat + tarjolla drinkkipöydässä) - punaviiniä 11 pulloa - valkoviiniä 8 pulloa - konjakkia n. puoli litraa - Baileysia n. 0,75 litraa - olutta 1 24 tölkin loota - siideriä n. 15 puolen litran tölkkiä Alkoholit olivat tarjolla ruuan kanssa ja sitten vielä parin tunnin ajan kahvin jälkeen.
 4. Pukeuduin kotona, josta hurautimme ensin valokuvaan juhlapaikalle ja sitten kirkkoon vihittäviksi. Pukeutumista ennen kävin kaason kanssa meikissä ja kampauksessa.
 5. Minusta tuo kuulostaa aika hyvältä että vanhemmat toivottavat tervetulleeksi kirkkoon, mutta hääpari ottaa vastaan onnittelut juhlapaikalla. Taidan kopsata sen meidän häihimme!
 6. Minä varasin tammikuun häihin kuvaajan syyskuun alkupuolella. Kysyin viideltä kuvaajalta tarjousta ja kaikilla olisi ollut ko. viikonloppu vapaana.
 7. Temppeliaukion kirkossa Helsingissä ei saa heittää. Perustelevat sillä, että kirkon/sen edustan pitää olla yhtä siisti kaikille hääpareille ja lisäksi seurakuntalaisille ja turisteille. Leppävaaran kirkossa Espoossa saa heittää.
 8. Kihlasormusta pidän lähes aina, mutta yöksi otan pois ja ns. likaisiksi hommiksi (leipominen, siivous). Ennen kihloja käytin vasemmassa kädessä muita sormuksia, ja ne otin pois oikeastaan aina kotona. Nyt vaan olo on jotenkin orpo ilman kihlaa.