sunflow

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About sunflow

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No niin, meidän häät vietettiin juuri viime viikonloppuna Tammiluodossa. Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen. Ruoka oli todella hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi kaikille. Useat vieraat kehuivat ruokaa. Henkilökunta oli miellyttävää ja palvelualtista. Meidän toiveet toteutettiin kaikessa mitä tahdoimme. Ei moitteen sanaa. Meillä oli siunaustilaisuus samalla tilalla, pienessä viinituvassa, jonka saimme käyttöön ihan samalla hintaa. Olivat sen jaksaneet laittaa todella nätisti. Juhlamme oli kaikin puolin onnistunut. Siitä iso kiitos Tammiluodon porukalle. Voin suositella.
 2. En nyt ihan niinkään sanoisi. Ruoka maksaa keskimäärin 30 euroo per nuppi. On aika kallista syömistä sadalla eurolla. Monissakaan häissä ei ihan niin prameaa ole. Eri asia on toki jos juhlissa on alkoholitarjoilu maksutta koko illan. Mä itse ajattelisin että 30-40 euroo per nuppi vois olla hyvä summa laittaa rahaa. Itse tykkään antaa reilummin, joten antaisin varmaan 50 [ch8364]. Parhalle ystävälle varmaan vielä enemmän.
 3. Enpä ollut tullut ajatelleeksi ekologisuutta häissä aiemmin. Nyt tästä ketjusta huomasin että onhan meilläkin jotain ekologista. Meidät vihitään myös juhlapaikalla, joten autoilu jää vähemmälle. Tein itse hääkutsut sekä karkit uusiopaperista. Lahjaksi ollaan pyydetty rahaa, joten lahjapaperikaan ei tuota ongelmia. Puvun ostin, mutta aion myydä sen.
 4. Me toivottiin häälahjaksi rahaa ja ihan reilusti laitettiin tilinumerokin kutsukorttiin. Syynä oli se että on jo kaikkea sellaista mitä häälahjaksi usein ostetaan. Sen sijaan tarvitsemme uusia kalusteita.
 5. Ei tule, koska meillä on "ei niin muodolliset" häät, joten juhlaohjesääntöä ei tarvita.
 6. Kukkia ja helmiä tai jotain muuta koristetta. Huntu ja tiara eivät kummatkaan ole mun juttuja.
 7. Enpä tiedä kuuluuko tämä keskustelu tähän kohtaan tai onko jo olemassa...ei sattunut silmään kuitenkaan joten aloitinpa tästä mua kiinnostavasta aiheesta. Kuinka pitkä kihlausaika teillä muilla oli tai on? Kuinka pitkään ootte häitä suunnitellut? Meillä tapahtui kaikki aika nopeesti. Ei olla kumpikaan ihan nuoria, joten ei ollut tarvetta vuosien mietinnälle. Me seurusteltiin reilu vuosi. Kihlojen ja häiden väliin jää vain kolme kuukautta. Mulle se on ollut ihan riittävä aika suunnitella häitä. Miten teillä muilla?
 8. luulisin että olis halvempi jos kimppu ei ole laskeutuva. Musta noi vieheet on on siellä Fiorissa aika edullisia. Muualla kun olen kysynyt, maksaa yli kympin.
 9. Kävin Fiorissa ja varasin sieltä kimpun. Sanoivat että laskeutuva kimppu jossa esim ruusuja ja jotain muuta kukkaa ja jotain vihreää yms, ehkä koristetta, tulee maksamaan sadan euron paikkeilla. Siitä miinus 20%. Mä oon kysellyt joistain muistakin paikoista. Ihan tuntuu olevan keskihintainen Fiorissa.
 10. Meidän häitä vietetään parin kuukauden päästä Tammiluodon Viinitilalla, Paraisilla.
 11. Kiinnostus heräsi kun omistan cityshopparikortin... Oon nähnyt vain jotain kukka-asetelmia mitä heillä tehdään. Vaikuttaa tyylitajuiselta. Onko kellään kokemusta heidän morsiussidonnastaan? Olis kiva saada vähän erikoisempi kimppu, ei ihan perinteinen pyöreä.
 12. Kiitos Helena kun kerroit kokemuksistasi. Nyt täytyy vaan toivoa että ovat jotain oppineet.. Olen nimittäin varannut Tammiluodon viinitilan sekä heidän pitopalvelunsa. Hyvä että kerroit viinin tarjoilusta...täytyykin kysyä siitä. Harmillista jos ruoka on todellakin lähes loppunut kesken teidän häissänne. Toivon parempaa onnea tällä kertaa. Koristeluista/kukista en ole heidän kanssaan vielä sopinut, joten täytyy ottaa sekin puheeksi. Olen kyllä varautunut siihen että hoidan kukkajutut itse. Varasin paikan siksi että se ei ole niin "kulunut" häiden viettopaikka. Häämme ovat syksyllä, joten miljöö tuntui myös kivalta vaihtoehdolta. Lisäksi tila on juuri sopiva meidän tarkoituksiimme. Paljonko Helena teillä oli vieraita? Meille tulee noin 80.
 13. Oon jutellut henk.koht uuden omistajan kanssa ja hän sanoi että ei paikkaa juhlien vuoksi ostanut, mutta on halukas silti häitä varten tilaa vuokraamaan. Tyyppi oli hyvin ystävällinen ja miellyttävä. Eli kannattaa mun mielestä kysäistä jos paikka kiinnostaa.
 14. Varasimme juuri Tammiluodon viinitilan. Kysynkin nyt vielä täältä, onko kellään kokemuksia heidän pitopalvelustaan tai ylipäänsä paikasta?
 15. Olen todennäköisesti kallistumassa Tammiluodon Viinitilan puolelle... Se vaan tuntuu jotenkin enemmän meiltä. Miljöö siellä on aivan älyttömän kiva. En ole vaan kuullut mitään keneltäkään heidän pitopalvelustaan. Olisi kiva kuulla onko ruoka kelvollista.