sparkly

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About sparkly

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Helma likaantui valokuvauksen aikana, mutta eipä se menoa haitannut. Yllättävän vähän kuitenkin kun ulkona otettiin kuvia enkä yrittänyt yhtään edes varoa pukua.
 2. Victorias Secretin alusvaatteita saa tilattua ihan näppärästi netin kautta Jenkeistä. Eikä ne loppujen lopuksi niin kauhean kalliiksi tule. Itse tuskailin olkaimettomien liivien kanssa kun tuntui, ettei mikään ole sopiva tai mukava päällä. Helsingin Funky Ladysta löytyi elämäni parhaimmat liivit ja todella hyvää palvelua asiantuntevalta myyjältä.
 3. Meillä on häämatka varattuna Kaleva Travelin kautta. Voin suositella, ollaan saatu koko ajan todella hyvää palvelua. Helin matkoilta taas ei olla saatu mitään vastausta kyselyihin. Siinä vaiheessa kun Kaleva Travel oli jo varannu lentoliput Helin matkat väitti, että lentoja ei vielä pysty edes varaamaan.
 4. Meillä on häät Kavalton tilalla navetan vintissä. Mä en pitänyt paikkaa kalliina, kun kuitenkin hintaan kuuluu kukat ja muut koristelut. Sinne saa viedä omat juomat, jossa ainakin säästää rahaa. Ennen kaikkea mä säästän omia hermoja kun ei tarvi olla edellisenä iltana koristelemassa ja järjestelemässä sielä, kun kaikki hoidetaan talon puolesta.
 5. Joskus teinivuosina oon jotain tollasta kokeillutkin. Ongelma vaan on siinä, että kierto on nyt niin epäsäännöllinen, ettei tiedä edes kuukauden tarkkuudella millon kuukautiset alkaa. Mulla on mennyt iho nyt huonoon kuntoon, kun e-pillereiden lopettamisesta on jo useampi kuukausi. Ensin tosiaan luulin, että pääsisin helpolla. Ehkä helpointa on vaan alottaa ne pillerit uudestaan häiden ajaks.
 6. Meillä valokuvaus on klo 15 ja vihkiminen klo 17. Itse kuvaukseen on varattu aikaa 1,5 tuntia. Mielummin varaan vähän liikaa aikaa kuin liian vähän, eipä ainakaan mene kuvaus pilalle sen takia, että pitäisi hermoilla aikataulusta
 7. Mulla ei ole koskaan teininä ollut minkäänlaisia iho-ongelmia. Sitten lopetin ehkäsyrenkaan käytön ja parissa viikossa meni iho huonoon kuntoon. Elämäni ensimmäistä kertaa sain näppylöitä selkään ja rintaan. Alotin pillereiden syönnin jossain vaiheessa uudestaan, ja muutaman kuukauden jälkeen iho oli taas hyvässä kunnossa. Nyt oon taas ilman pillereitä ja tällä kertaa ei minkäänlaisia iho-ongelmia. En varmaan uskalla enää alottaa uudestaan pillereiden syöntiä, vaikka vielä ei olekaan tarkoitus hankkia lapsia. Ainakaan mun kohdalla ei voi yhtään tietää miten iho reagoi. En vaan tiedä mitä tekisin häiden aikaan, kun en halua menkkoja sillon ja heti häiden jälkeen lähdetään sukeltamaan pariks viikoks ulkomaille. Kierto on niin epäsäännöllinen, että sen varaan ei uskalla laskea mitään. Voi olla, että on "pakko" alottaa pillereiden syönti uudestaan.
 8. Loistava hotellivalinta! Oltiin kyseisessä hotellissa vuosi sitten ja aivan mahtava paikka
 9. Meillä myös on vihkiminen klo 17. Alunperin olisin halunnut klo 16, mutta eipä tuo paljoa siitä eroa. Me haluttiin kans enemmän iltapainotteinen juhla niin sikäli tuo aika on ihan sopiva.
 10. Meillä bändi todennäköisesti soittaa jotain taustamusiikkia ruokailun aikana. Bändin ruokailun ajattelin hoitaa niin, että siks aikaa keksitään jotain muuta ohjelmaa. Esim. puheita, valokuvausta tms.
 11. Jag skulle nog skriva några slags instuktioner. Och kanske skulle man kunna förklara att man faktiskt inte behöver dricka "helan". Instuktionerna behöver ju inte vara tråkigt skrivna, men kanske mer avslappnad stil kunde vara rolig omväxling.
 12. Kavalton tilalla hinta noussut. Nykyään 300e. Ja mä en kyllä ymmärrä mihin ne meinaa tunkea sielä 250 ihmistä. Mitä nyt itse oon sielä käyny väittäisin että se 150 on aika maksimi jos haluaa samassa tilassa olla.
 13. Monella yliopistolla on valokuvausseuroja joista voi myös kysellä kuvaajia. Jäsenet ovat yleensä valokuvauksen harrastajia, mutta ottavat kyllä todella hienoja valokuvia.
 14. Meilläkin häät Turussa ensi kesänä. Vihkiminen Mikaelinkirkossa 30.8.2008
 15. Mikaelinkirkko, todella kaunis kirkko