Jump to content
Naimisiin.info

Beajohanna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Beajohanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. MS-08: mua kiinnostais että missä kävit kuvauksissa?
  2. Taisin jonnekkin kirjoittaakin jo aikaa sitten, mutta Espoon Ravintola Keilaranta meillä ensi kesäks. Meille tulee noin 100 henkilön häät. Kuulemma noin 120 hlö mahtuis mut kivempi et tilaakin jäis. Ja ruuat tulee heiltä mut niihin saa vaikuttaa. Juomat viedään itse ja mikä parasta juhlat saa kestää niin kauan kun halutaan! Niin ja vieraat mahtuu samaan tilaan. Nämä asiat olivat aivan olennaisia asioita kun me mietimme paikkaa.
  3. Itse erittäin nöyränä kysyin sillä askartelemallani kortilla, ilman odotuksia, toivoin vaan että hän olisi täällä kotimaassa silloin ja suostuisi tietenkin tuekseni sille tärkeälle päivälle. Omasta puolestani hänen ei tarvitsisi osallistua muuhun kuin olisi tukena ja auttamassa kyseisenä päivänä. Yllätyksekseni hän oli niin innostunut ja kysyi itse saako hän suunnitella?! olin niin mykistynyt samalla iloinen/onnellinen/yllättynyt etten saanut oikeastaan sanaa suustani...olin näet varautunut että itse hoidan askartelut ja kaiken mitä ikinä tarvitsee tehdä. Kaasoni saa nyt osallistua kaikkeen mihin hän itse haluaa ja ilmeisesti haluaakin osallistua lähes kaikkeen! Näin luonnollisesti kun tämäkin asia hoitui niin ei tarvitse riidellä ja menettää ystäviään. Ei ole ihme jos tulee riitoja jos oletetaan että kaasosta saadaan itselle joku työjuhta.
  4. Valinta oli helppo. Se että ystävä on luotettava ja ihana keskustelu ja maailmanparannus kumppani, hänen kanssa keskustellessa kaikki asiani ovat aina selvinneet suuntaan jos toiseen. Vaikka voi mennä puoli vuotta ettei nähdä niin tietää ettei mikään ole muuttunut vaan kumpikin on ollut niin kiireisiä ja kun taas nähdään niin juttelemista riittää sitäkin enemmän. Keskusteluissa toinen täydentää ja pystyy lähes jatkaamaan lauseita ja kiinnostus kuulumisiin on aitoa. Ja suurena plussana kuitenkin että kiinnostuksen kohteet ja harrastukset on samoja, joten yhdessä on keritty kuitenkin tehdä paljon vaikka ei lapsuuden ystäviä olla. Näitä asioita en löydä vanhimmasta lapsuuden kaveristani joka oli tunkeutumassa kaasoksi pyytämättä. Haluan että yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä vierelläni sitä viettämässä on ihminen joka on todella tärkeä ja joka on vaikuttanut elämääni niin suuresti ettei hän sitä varmasti tiedä itsekkään. Tällaisiä ystäviä itselläni ei ole kuin yksi, ja enempää en kyllä tarvitsekkaan
  5. Mä askartelin sellaisen kortin joka taittui kirjeeksi...käytin samoja materiaaleja joista olen miettinyt kutsujakin. Ja sisällä oli yksinkertainen kysymys ja siinä ympärillä roikkui sydänkoru (siis oikea). Ystäväni ihastui ja selvästi liikuttuikin ja sanoi että olin selkeästi asian miettinyt. Ja siinähän oli oikeassa. Tuntui hyvältä että viesti meni perille kuinka tärkeästä asiasta oli kyse. Itselleni ei ollut ihan sama kenet pyydän.
  6. No niin täällähän tämä mitä etin, kerkisin jo tuonne toiseen paikkaan mennä kyselee asiasta. Kuulosti vaan siltä ettei houkuttelis kauheesti lähteä sotkemaan jos tossa on tuollaisia riskejä ja huomioitavaa. Luulin et se olis tullu suoraan booliin ja ettei siinä olis ollut noin paljon haitta tekijöitä, höh :-/
  7. Beajohanna

    Tekojääpaloja

    Ei ole vielä osunut silmään onko kirjoitellut mutta onko kenelläkään kokemuksia savuavasta jäästä? en nyt muista mikä sen nimi on mutta ainetta laitetaan vaikka boolikulhoon niin se savuaa ja poreilee siinä aikansa...
  8. Viimeinkin sulhonkin vanhemmille on nyt kerrottu. Kertominen piti tapahtua vain vanhempien kesken mutta ihana (oikeasti ihana) täti huuteli taas tavalliseen tapaansa että koskas nuoren parin häät on, onko ensi kesänä? niin ei sitten pokka enää pitänyt vaan kerrottiin koko köörille. Ja iloisiahan siinä oltiin, alkoi kauhea suunnittelua kuinka morsiammelle pidetään sauna ja turve kylvyt niin että tietää millaiseen sukuun tulee! oli oikein positiivista kuinka iloisia olivat. Omat vanhemmat ottivat myös onnitellen asia vastaan, kuulemma oli jo hieman odoteltukkin. No mutta kun meni pari päivää ja tuli puhe päivästä niin äidin puolelta tuli nihkeää "ei sitten kesälomalle"tyyliin kommenttia ja paikastakin kehtas tokaista että kylläpä kallis piti ottaa, eikö se navetta olis kelvannu. Kyllä tästä olis tehny mieli loukkaantua!
  9. Sama kuin muilla, kyllä tietää. En voinut tohinoilta olla kertomatta mitä kaikkia ihania ideoita olen saanut...mies varmaan jo odottelee päivää koska se höpötys laantuu. Meinas et tilanne rauhoittuu kun päivä ja paikka oli päätetty, mutta ei, siitähän se vasta alkaa!! ;D
  10. Kuinka kauan tollainen tansskurssi yleensä kestää? ajattelin et jos se on kovinkin lyhyt niin varmaan täytyy se ajoittaa kevääseen että olis hyvin muistissa askeleet. Onko vinkkejä hyvistä paikoista?
  11. Juhlat siis Ravintola Keilarannassa. Heti rupes jännittää monia asia kun se on nyt sit varattu ja sillä selvä, jotenkin niin lopullista...siis se paikka. Sitä ei enää vaihdeta. Mutta aivan ihana paikka!
×
×
  • Create New...