Jump to content
Naimisiin.info

MrsJones

Morsian
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku Åbo

MrsJones's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nostetaans vähän ketjua. Nii just, mitä muuta kaikkee? Ei ehkä ihan mun makuun, mut jotkut laulaa karaokea. Sit on tietty kaikenlaisia ohjelmantuottajia, joita voi tilata. Taikureita ja napatanssijoita (:DDDDD) ja muita. Hyi oksennus.
  2. Kaipa se on etikettijuttu. Kirkossahan ei ainakaan sais oikeesti olla olkapäät paljaana (vaikka voishan tietty pitää jotai boleroa hetken mut en nyt mene siihen) ja varmaan jos nyt jonkun ni kuninkaallisten pitäis noita kirkkoperinteitä jaksaa noudattaa. Ja ehkä tulevat hallitsijat ei oikein mielellään sais hihhuloida olkaimettomien muotimekkojen perään vaikka kaikilla kavereilla just ny sellaset oiskin . Dignity ennenkaikkea. Ehkä toi marie sai pitää paljastavampaa koska siitä ei ole tulossa kuningatar? (eihän? vai onko ) Tämä on siis spekulaatiota, ei faktaa.
  3. Katariinan pappilassa ei mun ymmärtääkseni saa nauttia alkoholia, tosin en tiedä kieltääkö ne nyt vaikka onnittelumaljaa. Mä en vanno ja vakuuta, mut näin muistelisin. Chutneyn hääpäikyssä oli juttua muistaakseni katariinan pappilasta. Tosi kaunis se kyllä o!!!
  4. MrsJones

    Kynttelikköjen vuokraus

    ...Tai: Kertokaa mielikuvituksettomalle MISTÄ TE REVITTE HIRVEET MÄÄRÄT KYNTTILÄNJALKOJA? Tuikkukupot on helppo juttu, niitä saa sentillä kappale mistä vaan, mut entäs kynttilänjalat? Mä tahdon pitkiä kynttilöitä pöytiin, jotta valo riittäisi hämärässä tilassa (ja koska ne on niiin ihania ), mut kynttilänjalat maksaa ikeassakin heti 9,90/kpl. Siihen meneekin sitten kolmasosa budjetista ku ostat niitä montakyt . Viinipullot? Ne on hienoja jos ne on "valuneita" mut muuten vähän töks. Tuol jossain oli idea missä oli tökkästy kynttilä pystyyn omenaan, mut mä jättäisin mielellään kaikki hedelmät ja juurekset omaan rauhaansa. Vaikkakin 50kpl puolkeitettyä perunaa ois tietty halpa ratkasu . Huoh. Ehkpä mä vaihdan koko glamour-teeman sadonkorjuuteemaks ja pistän nauriit pannulle.
  5. MrsJones

    Turun Akatemiatalo

    Niinpä! vetääkö siellä kovasti ;D? Onko kellään kuvia?
  6. MrsJones

    Turun seutu

    Moi! Häät on tarkoitus viettää 13.12.2008 Turussa, varmaan mahdollisimman keskustassa ;D. Samppalinnalaiset ja akatemiantalolla juhlineet, löytyiskö teillä kuvia juhlista siellä? Tai ylipäätään lisäinfoa. Olen kuullut akatemiansalista sellasta kauhutarinaa että se on talvisin aika kylmä, musta ois kauheeta jos me ja vieraat hytistäis koko ilta... Musta jotenkin tuntuu että oon ihan älyttömän myöhään liikkeellä ku ei oo mitään vielä varattuna, apua
  7. Olen lueskellut kaikki mahdolliset viestit täältä jotka koskevat samppalinnan ravintolaa... kaipaisin kuitenkin vähän lisätietoja siitä. Olisiko täällä vielä paikalla joku jolla on ollut häät siellä tai joka muuten tietää paikasta jotain? erityisesti KUVIA olisi ihana saada käsiinsä. Toisaalta myös kaikki tieto mikä irtoaa akatemiansalista olisi tervetullutta!
×
×
  • Create New...