Jump to content
Naimisiin.info

Puikula

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vihti

Puikula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. 1.1.2005 mentiin kihloihin, 2.8.2008 mennään naimisiin. Kihlausaikaa tulee sit vissiin vietettyä 3 vuotta, 7 kuukautta ja yks päivä. Kihloihin mennessämme tiesimme kihlausajan olevan pitkä, opiskelijoita kun oltiin:) (eikä opiskelijahäitä haluttu)
  2. Hei, kissamorsian! Meillä vietetään häitä Ljunghedassa 2.8. Millaiset kylmäsäilytystilat siellä on ? Pitopalvelu hoitaa kyllä sapuskapuolen, mutta juomien säilytys on vielä kysymysmerkkinä. Se keittiön pikku jääkaappi ei taida ihan riittää janojuomien viilentämiseen/säilytykseen...? Onko muita hyviä vinkkejä? Miten koristelitte?
  3. Näin unta, että kaikki oli valmista, ja olimme jo kirkolla, kun tajusin, että AINIIN se puku!!!! Olin unohtanut puvun kokonaan, ja tavallisissa arkivaatteissa panikoin kirkossa minuutteja ennen h-hetkeä, että mitäs nyt. Siis ilman pukua, arkivaatteissa, meikit ja hiukset laitettuna. Toinen painajainen: kaikki kunnossa, puku päällä jne., mutta tajusin miettiä, että onko meille varattu pappia ollenkaan? Siis vähän ennen vihkimistä hokasin, että kirkko on varattu, mutta pappia ei ole tiedossa, eikä kanttoria tavattu eikä mitään tietoa siitä, kuka seremoniat oikein vetää. Voi johtua siitä , että itse oon ortodoksi ja mennään luterilaisessa kirkossa naimisiin, enkä ihan ole perillä näistä kuvioista. HUH. Häihin 4 kuukautta.
  4. Mennään kuvaan ennen vihkimistä. Meistä olis tylsää jättää vieraat kuivin suin ja tyhjin vatsoin odottelemaan meidän saaumistamme. Ei olla taikauskoisia, mies on tänään jo nähnyt mun puvun sovituksessa, 4 kk ennen häitä.
  5. Ainakaan Bygdebota teidän ei kannata harkita, tuttu paikka on, eikä varmasti mahdu noin paljon porukkaa juhlimaan. Ehkä max. 50 mahtuu kerralla sisälle. Myös maasto on Bygdebossa melko karu, kalliota ja mäntyjä (siis jos keli sallii ja suunnitelmat sisältää myös ulkona seurustelua). Meille on varattu ensi vuoden elokuussa Ljungheda, kävimme katsomassa paikkaa viime viikolla. Muistaakseni vahtimestari mainitsi vieraiden maksimimääräksi 120 henkeä, siis jos meinaa istuttaa vieraat pöytiin istumaan.
  6. Meidät vihitään alkuperäisellä kotipaikkakunnallani Kirkkonummella, jossa äitini vielä asuu. Opiskelujen takia muutin neljäksi vuodeksi pois, ja nyt opiskelujen loppuvaiheessa olemme mieheni kanssa muuttaneet kotipaikkakuntani naapurikuntaan. Eilen varasin meille vihkikirkon, ja heti ilmoitettiin, että kirkko maksaa sitten 80 euroa. Onneksi äitini asuu vielä paikkakunnalla ja on seurakunnan jäsen, sillä muuten kirkon olisi "ulkopaikkakuntalaisena" saanut varata vasta puoli vuotta ennen vihkimistä. Aika jännää, kuka uskaltaa jättää kirkon varaamisen niin myöhälle, jos aikoo kesällä yrittää mennä naimisiin? :
  7. Itse mietin ihan samaa asiaa, miten valita ja ketkä. Olen asunut viimeiset 4 vuotta opiskelupaikkakunnallani 500 kilometrin päässä ja etääntynyt aika kiitettävän hyvin vanhoista, hyvistä kavereista. Harmi. Nyt tuntuu, ettei enää ole sitä parasta kaveria, joka itsestäänselvästi saisi kunnian olla kaasona häissämme. Aion kysyä kahta hyvää ystävääni, joiden kanssa yhteistä ystäväntaivalta on kuljettu kuitenkin reippaasti yli kymmenen vuotta. Voi itku, nyt todella kaipaisin siskoa (olen ainoa lapsi)... :'( Kaason valitsen siis ystävyyden perusteella. Valintakriteereihini kuuluu myös järjestelykykyisyys ja valmius ottaa pieniä nakkeja vastaan.. En aio miksikään hirviömorsiammeksi ja meillä on pienet yksinkertaiset häät, joten kaasojen hommakin on varmaan meidän häissä aika helppo juttu. Henkinen tuki taitaa mulle olla kanssa aika tärkeää, olen ihan mieletön jännittäjä! :
  8. Meillä mies varmasti tulee näkemään puvun ennen h-hetkeä. Valokuvassakin aiotaan käydä ennen vihkimistä.
  9. Meidän NOU-NOUt: - isä ei luovuta kirkossa - ei hössötystä ennen häitä - ei tiukkapipoilua itse häiden aikana - ei askartelua (korkeintaan teen itse kutsukortit) - ei typeriä leikkejä - ei hörselökoristeita eikä kermakakkupukuja - ei hienostelua eikä erikoisuudentavoittelua - ei puheita Ehkä isoin EI on hääkarkit ja muut ällötykset! Joku tykkää, myö ei. Koko häiden linjaus meillä tuntuu olevan ~KEEP IT SIMPLE~ Toivotaan kaunista kirkkoa, mahdollisesti aurinkoista säätä ja ennenkaikkea hyviä bileitä, joissa juhlaväki voi olla rentoja ja pitää hauskaa! Ainiin, eikä mitään huntua!
  10. Hei! Ortodoksinen morsian ilmoittautuu! Olemme tosin päättäneet, että vihkiminen tapahtuu luterilaisessa kirkossa eikä ortodoksisessa.
  11. Juhlapaikan olemme varanneet Kirkkonummen Ljunghedasta 2.8.2008. Emme ole vielä päässeet paikan päälle katsomaan, mutta toivotaan, että paikka täyttää odotukset:)
  12. Meidät vihitään ja juhlat juhlitaan Kirkkonummella!
×
×
  • Create New...