Jump to content
Naimisiin.info

Siivekäs

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Siivekäs kaikki viestit

  1. Siivekäs

    Miami

    Joo matkatoimiston paketti oli kyllä aika suolaisen hintainen Pitää ottaa joku ilta asiakaseen katsella netistä mitä tulisi omavarauksen hinnaksi. Onko kenelläkään suositella jotakin hotellia miamista tai sen läheltä?
  2. Kiitos kuvista Marsku Hyvältä näytti! Lepola on kanssa oikein kiva paikka, oli ainakin silloin lähemmäs 10 vuotta sitten kun olin sielä serkun häissä Muistelin vaan täälläkin aikaisemmin maininneeni jotain omistajan vaihdosta, mutta nettisivujen perusteella kaikki näyttäisi olevan niinkun ennenkin. Täältä ois sitten ihan kävelymatka kotiinkin. Hirveän vaikea keksiä sopivaa juhlapaikkaa kun pitäisi olla sopivan iso että mahtuu kaikki yhteen tilaan, ja haluttaisi omat juotavatkin viedä, monessa paikassa kun ei saa ja sitten viinit sun muut on ihan sikahintasia.
  3. Siivekäs

    Miami

    Me ollaan ajateltu lähtevämme just samanlaiselle matkalle! Pari viikkoa sitten keksittiin tuo matkatoimiston sivuilta ja sen jälkeen ei ookaan saanu koko ajatusta mielestä Tule ihmeessä kertomaan matkasta sitten kun se on takana.
  4. Olisiko kellään/tietäisikö missä olisi kuvia ja muuta tietoa Heinlammin kyläntalosta? Olen yrittänyt netistä etsiä mutta en löytänyt kuin paikan yteystiedot ja nekin tuntui olevan aika kiven alla.
  5. Siivekäs

    Kaason ikä

    Mun kaasot on 20 ja 21 kun mennään naimisiin, ite oon silloin 22. Iällä mun mielestä oo merkitystä muuten kun että mun mielestä kaasot on yleensä ne jotka järkkää polttarit, ja mä halun jotain K-18-meininkiäkin. Mutta voihan senkin homman pistää jollekin muulle jos haluaa menoa ja meininkiä.
  6. Lepolalle tulee vuoden vaihteessa uusi omistaja, eikä he ota varauksia nyt sitten ennen sitä kuulemma. :/
  7. Siivekäs

    Lahti ja lähialueet

    Hmh. Lepolassa ei oteta varauksia vastaan kun vasta tammikuussa koska siellä vaihtuu omistaja
  8. Veljen häissä oli pito-almalta ruuat pari vuotta sitten. Hintaa en tiedä, mutta suht edullinen oli kumminkin. Ja ruuat oli tosi hyvät, varsinkin kanasalaatti Muita en sitten tiiäkään, että kiinnostunut olisin kanssa kuulemaan kokemuksia.
  9. Meillä ihan sama homma ton nörttäämisen suhteen ;D Ja tossa salailussa oon samoilla linjoilla. Vähän pakkokin olla ku en vaan yksinkertasesti osaa valehdella miehelle, ja jos jätän jotain merkittävää kertomatta niin johan syyllisyys painaa. Mut ollu tähän mennessä ainakin ihan hyvä juttu. Oon kanssa miettiny että puvun tuon kotiin, ja varmaan joka ilta sitä sovitanki ja esittelen
  10. Kinkkinen kysymys, me kun käytännössä ollan jo kihloissa, sormuksia ja kosintaa ei vaan ole vielä tippunut.. : Ollaan jo vuoden verran puhuttu että mennään -08 naimisiin ja nyt viime kuukausina ollaan jo ihan tosissaan suunniteltu asiaa. Kirkkokin on varattu. Luultavasti kihlapäiväksi tulee kumminkin se päivä kun mies laskee toisen polvensa maahan, vaikka avioliittoon ollaan toisillemme luvattu astua jo viime kesänä.
  11. Siivekäs

    Lahti ja lähialueet

    Joo muutettiin sitten päivää kun ei tuolloin 2.8.-08 se joutjärvi onnistu. Elikkäs reilulla kuukaudella eteenpäin lykättiin ja 20.9.-08 käppäillään joutjärven kirkon alttarille.
  12. Siivekäs

    Lahti ja lähialueet

    "Joutjärven kirkossa olisimme astelleet muuten vihille, mutta siellä sattuu olemaan juuri tuona päivänä elojuhlat" Voihan itku, itsekin olin vähän tätä suunnitellut. Mutta ei voi minkään. Pitää koittaa saada joku muu kiva paikka varattua, kunhan saan luvan alkaa tositoimiin ;D
  13. 2 tai 3. Ajattelin että olisi kiva jos olisi saman verran noita apureita kun miehellä, mutta saa nyt nähdä.
×
×
  • Create New...