Jump to content
Naimisiin.info

Babylon

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Babylon's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Babylon

    Curacao matkakohteena

    Jos tykkää liharuoista niin ehdottomasti pistääntykää Larry's nimisessä ravintolassa. Mielettömän hyvät ribsit samoin kuin avotulella valmistetut chicken wingsit!! Ja paikka on halpa. Hotellissamme (Avila Beach) järjestetään joka lauantai barbeque night joka on käymisen arvoinen. Todella hyvää ruokaa ja valtavasti valittavaa. Me tultiin pari päivää sitten takas ja me ei kyllä hyttysiä nähty... Ai niin ja sitten siellä on ravintola Surf & Turf (tai paremminkin ulkoilmakiska) joka on ihan kamala mörskä, mutta hummeri on mielestäni saaren parasta. Tosi kiva saari, mutta pidin kyllä Barbadoksesta enemmän.
  2. Babylon

    Barbados?

    Olin kaksi viikkoa ihan vaan muuten vain lomailemassa ja aika yksinkertaisesti: TOSI HYVÄ PAIKKA! SUOSITTELEN!
  3. Babylon

    Kreikka

    Onkohan nyt käynyt niin, että Santorinilla on nostettu hintoja viime vuodesta, koska viime kesänä Santorini ei ollut sen kalliinpi kuin Helsinkikään. Päin vastoin ruoka ja alkoholi oli huomattavasti halvempaa kuin suomessa.
  4. Babylon

    Santorini

    Moi, Olimme viime kesänä 2 viikkoa Santorinilla. Meidän hotelli oli Kamarissa joka sinänsä oli tosi kiva koska siellä oli kunnon ranta. Thira ja Oia ovat todella niin kauniita kuin kaikki mainostavat. Saari on kuitenkin niin pieni että aktiivilomailijoina 2 viikkoa oli vähän liian pitkä aika meille yhdellä saarella. Olisi ehkä pitänyt vaihtaa saarta kesken loman. Hintataso ei mielestäni ole sen kalliinpi kuin Helsingissäkään, mutta ruoka on halvempaa kuin Stadissa! Syömme paljon ravintoloissa sekä suomessa että ulkomailla ja sanoisimpa että jos pariskunta saa alku- ja pääruoan + viinit ja jälkkärit 30 EUR niin se on todellakin halpaa!! Ja jos vertaa vaikka Kosin saareen joka kuitenkin on aika lähellä Santorinia ja täynnä nuoria ihmisiä niin Santorini on hintatasoltaan TOSI halpa! Viina ja ruoka ainakin. Thirassa tietty on kaikki hiukan kalliinpaa kuin muualla, koska Thiraan tulee jenkkiristeilijät. Mutta kaunista ja lämmintä on! Suositeltava matkakohde! Ja jos haluaa bailata niin Thirassa on pari hyvää clubia + Kamarin puolella on kiva rantaclubi, hiukan Kamarin ulkopuolella. Itse Kamarissa oli 2 discoa siellä rantakadulla.
  5. Babylon

    Curacao matkakohteena

    Moi, Me ollaan kans lähdössä Curacaolle. Lähtöpäivä on 18.8 ja hotelli taisi olla Avila Beach.
  6. En jaksanut lukea koko ketjua, mutta palatakseni alkuun 50 EUR vanhemmilta on kyllä aika noloa. Mielummin vaikka 30 arvoinen maljakko, mutta todellakin tuo 50 rahana... Ja varsinkin kun veli on saanut metsää! Ymmärrän sua ihan täysin!
  7. Kiitos SARSin Langkawi -Kuala Lumpur vaihtuu Curacaoksi.
  8. 1159 EUR ja siihen ei kuulu mitään muuta kuin se paikka. Näyttää olevan pääkaupunkiseudun lisää...
  9. moi Annep Onko sulla tiedossa From this momentin suomenkieliset sanat? Meille tulee kyseinen laulu kirkkoon, mutta haluttais että myös suvun vanhimmat ymmärtäisivät sanat kun ne on niiiiin ihanat!
  10. Ja naiset hyvät, muistakaa, että jos miestä ei kiinnosta olla mukana järjestämässä häitä, saatte ihan itse päättää koko kemuista ja saatte kaiken itsehaluamallanne tavalla!! Jos ei kiinnosta järkkäillä niin ei ole myöhemmin nokan koputtamista!
  11. Meillä on molemmat mukana 100% ja ihan vapaa ehtoisesti. Päinvastoin välillä kahinaa siitä kumpi saa päättää asioista, tehdään sitten yhteinen päätös.
  12. Babylon

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee häävalsseiksi Maijan ja Jannen häävalssi sekä Pienet enkelit ne laulaa. Marsseiksi valitaan jotain "mahtipontista"...
  13. Helin Matkoilta sain huippu hyvää palvelua, mutta tilaisimme matkan toiselta firmalta, koska Heli oli myös kallein vaihtoehto...
  14. Me lähdetään elokuussa Malesiaan 2 viikoksi. Ensin Langkawille ja tullessa muutama päivä Kuala Lumpurissa. Langkawilla ollaan vaan ja nautitaan toisistamme ja hyvästä ruoasta, Kuala Lumpurin päivät meneekin varmaan sitten shoppaillessa kun molemmat tykätään kyseisestä hommasta... Matka varattiin tammikuussa.
×
×
  • Create New...