Timantti09

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Timantti09

 • Rank
  Juniori
 • Birthday May 12

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pk-seutu
 1. ^ Lyhyesti kerrottuna: hinta ja referenssikuvat ratkaisivat asian. Googlella löysin alkuvuonna 2008 ko.kuvaajan kun vasta mietin huhtikuun 2009 häihimme että otetaanko kuvaaja vai ei.
 2. Oma puku haettu ja en voi kun kehua Washingmania ja sitä kuinka puhdas puvun laahus on (tietysti koko pukukin on puhdas, mutta muualta ei nyt niin likainen ollutkaan kuin laahuksesta). Minulle kyllä sanottiin että hyvin puvulla oli tanssittu ja niihän sillä olikin nimittäin laahus oli todella likainen/tumma. Hinta ei tosiaankaan ole paha pesetykselle. Nyt tiedän kyllä minne vien miehen puvut ja omat juhla-asut tästä lähin pesetettäväksi, kun tarve niin vaatii.
 3. Ei ollut suunnittelupalaveria. Hoidettiin se sähköpostitse ja puhelimitse. Aluksi se oli tarkoitus pitää, mutta meidän hääparin omien aikataulujen puolesta sovimme että se jätetään pois. Hyvin saimme kaikki asiat sovittua sähköpostitse, puhelimitse ja vielä hääpäivänä laiteltiin tekstareita. Kyllä, höpöttää itsekseen tai siis miettii ääneen. Meillä tosiaan Juha kuvasi koko päivän eli sukkanauhan ja kimpun heittoon asti. Tuossa kun kehuin vihkikuvia niin myös innottelujonon kuvaus (idea tuli Juhalta) oli hyvä asia. Näin meillä on kaikista vieraista kuva tallessa.
 4. Voin suositella lämpimästi. Oli kuvaamassa meidän häissä huhtikuussa 2009 ja tänään kuvat omaksi saaneena on ilo niitä katsoa. Juha on omanlaatuinen persoona, puhuu työtä tehdessään itsestään kuten minäkin. Toteuttaa halutut toiveet ja saa vangittua vieraiden ilmeet hyvin talteen. Tilanteessa mukana. Ertyisesti pidin kirkossa otetuista vihkikuvista.
 5. Kelakortti se ensimmäisenä saapui uudella nimellä
 6. Taidanpa minäkin kiikuttaa pukuni Washingmaniin pesuun. Helma/laahus on todella "pölyinen"/likainen.
 7. Piti tulla kommentoimaan sitä kun itse suunnittelin käyttäväni hääkimpussani sekä muissa päivän kimpuissa Hollantilaista oksasyreeniä viikon päästä niin se ei enää onnistukkaan eli suunnitelmat meni uusiksi. Kuulemma oksasyreenin paras aika on mennyt ohi.
 8. Onko kenelläkään kuvia missä olisi käytetty syreenin oksaa morsiuskimpussa? Ihastuin itse kukkakaupassa Hollannista tuotuun valkoiseen oksa syreeniin ja ajatuksena olisi sitä laitaa ruusun kanssa kimppuuni. Pakkasen arkahan tuo kuulemma on.
 9. Näinhän se sopiva kappale löytyikin. Luvatulle on siis meille kanteleella esitettävä kappaleemme.
 10. Minun kengät saapui eilen ja olen tilaukseeni erittäin tyytyväinen.
 11. Olemme vuokranneet talon kokonaan häitämme varten. Meille on myös tulossa pitopalvelun puolesta astiat+tarjoilijat ja jne. Iltapala sitten ilmeisemmin hoidetaan itse kaasojen+bestmanien avustamana ja astiat siihen tarkoitukseen on vielä päättämättä. Meille on tulossa vieraiksi n.70 henkeä. Parvelle olisi kiva keksiä jotakin mukavaa?? Edelleenkin lukisin mielelläni uusimpia kuulumisia jo monitoimitalolla järjestetyistä häistä kera kuvien.
 12. Tilasin alkuviikosta Englannista Tutsylta Rainbow Clubin kengät. Nyt jännäillään milloin tulevat, kun niitä ei ollut suoraan varastossa vaan tilaavat. Sähköpostitse käydyt keskustelut Tutsyn myyjän kanssa ovat olleet hyviä. Ajattelin myös tilata morsiustytöille vuodenvaihteessa kengät (vielä ei uskalla kun koot eivät ole niinkään 100%:n varmoja).
 13. Kurkkimassa kävin. Arvasinkin päikyssäni että se olet sinä :D

 14. Samoin täälläkin