Chianti

Rouva
 • Content count

  189
 • Joined

 • Last visited

About Chianti

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli tällaiset pöytäkukat joka pöydässä. Näissä oli mm. pioneja, ruusuja, freesiaa ja hortensiaa.
 2. Heitin erillisen heittokimpun. Siitä tuli ihan mahtava ja se maksoi 20 €. Kun sain sen ensimmäistä kertaa käsiini luulin että se oli morsiuskimppuni...
 3. Riisiä . Ja se jämähtikin sitten aika hyvin hiuksiin...
 4. Me saimme ystäviltämme laidasta laitaan, 30-100 €.
 5. Joo, sitten kuin pappi muistutti asiasta rempseään tyyliinsä .
 6. Suunnittelin nukkuvani kahdeksan tuntia, mutta menin liian myöhään sänkyyn. Jos olisin nukahtanut heti olisin saanut nukkua seitsemän tuntia mutta eihän se uni tullut pitkään aikaan. Epäilen nukkuneeni 5-6 tuntia, ja olin tosi väsynyt aamulla. Näin myös epämääräisiä unia, joten nukuin kyllä aika huonosti. Onneksi väsymys väistyi nopeasti . Väsymys palasi kuitenkin sitten hääpäivän jälkeisenä iltana, jolloin olimme molemmat ihan taju kankaalla.
 7. Kaikki meni jopa paremmin kuin odotin. Kaikilla oli niin hauskaa ja kaikki onnistui nappiin!
 8. Mikään ei muuttunut mutta kaikki muuttui. En osaa selittää sitä, mutta tunnen olevani niin onnellinen. Olin toki onnellinen jo ennen kuin menimme naimisiin mutta se tunne on jotenkin vahvistunut ihan tajuttoman paljon. Mieheni on myös jotenkin niin rakastuneen oloinen koko ajan mikä on aivan ihanaa. Lisäksi naimisiinmeno toi vauvakuumeen (myös miehelleni).
 9. Eniten jännitti ennen kirkkoa. Juuri ennen kuin ovet avautuivat jännitys oli kovimmillaan. Se kuitenkin laukesi heti kun alkumarssi lähti soimaan ja siitä eteenpäin päivä olikin ihan mahtava ja stressitön (vaikka stressasin sitten siten etten saanut ruokaa alas, mutta en tuntenut itseäni enää jännittyneeksi).
 10. Sellistien juhlapaikalla soittama Myrskyluodon Maija. Minä itkin ja muut vieraat herkistelivät myös. Se oli jotenkin niin tunteikas hetki kun paikalla oli myös paljon vanhempaa väkeä joiden silmistä näki että se biisi iski sydämeen. Mieheni minulle pitämä puhe jäi myös mieleeni. Se oli kaunis, koskettava ja hauska. Lisäksi mm. mahtavan hyvä hääkakku ja ruoka muutenkin ja se miten mukava ja höyhenenkevyt hääpukuni oli päällä. Ei ahdistanut yhtään vaikka ilma oli aika lämmin. Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin mieleeni tosi hyvä tunnelma ja se, että kaikilla vierailla oli ihan tosi hauskaa .
 11. En vain hymyillyt vaan virnuilin (huomasin jälkikäteen kuvista)...
 12. Suoraan sanottuna ehkä hieman. Tajusin häiden jälkeen että nehän ovat loppujen lopuksi vain yhdet juhlat, vaikkakin ikimuistoiset sellaiset . Mutta en kyllä kadu mitään, sillä suunniteluaika oli niin ihanaa ja häistä tuli tosi onnistuneet!
 13. Annoin huomenlahjaksi kuvia minusta () ja minä sain LV:n laukun.
 14. Herättiin morsiussviitistämme noin klo 11, syötiin iso ja herkullinen aamiainen ja ajettiin vanhempieni luokse. Sinne tuli myös siskoni ja pari muuta läheistä. Luimme kortit läpi ja puhuimme juhlista. Kaikki olivat ihan täpinöissään . Illalla menimme hampurilaisille Morrisons-ravintolaan, väsyneinä ja hieman dagen efter ja mulla oli hiukset ihan sekaisin (olin unohtanut hiusharjan kotiin...). Illalla kotiin pohtimaan että mitäs sitä tuli tehtyä .