Jump to content
Naimisiin.info

lostis

Morsian
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

lostis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Mulla oli Amarin stay-upit, ostin Sokoksen Emotionista. Värinä oli muistaakseen marcipan eli aika valkoinen. Oli mielestäni hyvä väri valkoisten alusvaatteiden ja valkoisten kenkien kanssa. Pysyivät hyvin koko päivän, kertaakaan en joutunut niitä nostelemaan. Vaikka tuli tanssittua koko yö. Ja mies tykkäsi
 2. Sokeroinnista...Olen itse käynyt nyt noin kolme vuotta säännöllisesti sokeroinnilla poistattamassa säärikarvat. Ja tulos: karvat kasvavat hitaasti ohuina haituvina niin ettei sänkeä edes huomaa. Talvisin käyn noin puolentoista kuukauden välein, kesäisin vähän useammin. Sokerointi kuorii samalla sääret ja koska sokeroinnissa karvat kiskaistaan "myötäkarvaan" lähtevät ne juurineen. Vahauksessa vastakarvaan vedettäessä osa karvoista saattaa katketa ja sänki onkin jo valmis! Sokeroinnilla voi ottaa kasvoista. Kosmetologini siistii mm kulmakarvoja sokeroinnilla. Ja siitä kivusta...Näin pitkään säännöllisesti käyneenä voin kertoa että kipu vaihtelee kuukautiskierron mukaan (ainakin minulla). Välillä sattuu enemmän ja viimeksi tiistaina käyneenä, ei sattunut yhtään. Makasin hoitopöydällä ja luin kun minulta siistittiin sääret ja bikinirajat. Ja mitä pitempi sänki, sitä enemmän sattuu! Ja jos joku on saanut mustelmia, on se tekijästä kiinni. Minulla ei ole ollut koskaan. Pitkään sokeroinnissa käyneenä, suosittelen! Iho säärissä ei näytä "reikäisellä", mikä taitaa usein olla höyläämisestä johtuvaa.
 3. Kuvausaika varattu, vähän rupeaa jänskättää! Nyt vinkkejä kaikilta jotka olette käyneet kuvattavana. Mitä teillä on ollut mukana rekvisiittana? Itse ajattelin ottaa alusvaatteita, koruja, hunnun, hääkengät... Sitten ajattelin että voisin käydä ostamassa valkoisen ruusun (hääkimppuni tehdään valkoisista ruusuista), ehkä kuoharilasi ja siihen feikkikuohariksi pommacia. Lisää ideoita??? ui, tästä tulee mahtavaa!
 4. Meillä tulee vieheet sulhaselle, bestmanille, molempien isät. Rannekukat kahdelle kaasolle. Äidit vielä mietinnässä mitä niille tulee, vai tuleeko ollenkaan.
 5. Kiitos aurora_borealis vastauksesta. Myyjän avustuksella viimeksi liivit ostin, mutta täytyy pyytää ja kokeilla muitakin malleja.
 6. Onko teillä suosikki alusvaatemerkkejä? Mistä merkeistä löytyy laajat valikoimat? Alusvaatteet ovat minulle nyt todellinen ongelma. Kokeillut eri merkkejä ja malleja, aina tuntuu jostain suunnasta painavan tai hankaavan. Olen kokoa 75D (triumph). Viimeksi ostin liivit Changen myymälästä Kampista kokoa 70E. Changen liiveissä kuppi tuntui monissa malleissa liian matalalta minulle. Onko esim. Helsingin Changen myymälöissä valikoimilla eroja? Onko jossain laajempi valikoima?
 7. Meille tulee tälläinen Willow Treen kakkukoriste. Tää on ihana! Tarkoitus tilata myös samaan sarjaan kuuluvat vieraskirja ja valokuva albumi.
 8. Noi Kanaccan sivut ei nyt jostain syystä toimi?
 9. Ihania karkkeja olette askarrelleet! Mutta nyt mielipide kysymys. Täytyykö karkeissa olla mietelauseita, aforismeja...? Mistä niitä löytyisi?
 10. Joo, me yhdytään kanssa tähän, juotavaa vieraille. Mieheni bestman on ollut useissa häissä vieraana ja ollut aikaisemmin myös bestmaninä (pakko olla hyvä tyyppi ja hyvä bestman, kun on ollut niin usein aikaisemminkin samoissa hommissa ) ja hän suositteli että heti vaan vieraille boolia tarjolle, tai siis siksi aikaa kun hääpari on kuvattavana. Booli voi olla vaikka "vesi-laimeaa", mutta vieraat ovat paljon tyytyväisempiä kunhan saavat edes jotain juotavaa. Ja tunnelmaa kevenee... Eivätkä vieraat toiv edes huomaa että juhlapaikassa saattaa olla "vähän" tiivis tunnelma. (vieraslista paisui kuin "pullataikina", hups)
 11. Täällä on ollut puhetta mm. "hääinfosta", joka laitetaan kutsun mukana menemään. Mitä siihen olette laittaneet? Vinkkejä kaivataan!! Kun ei itse oikein tiedä mitä kaikkea tässä koko touhussa pitää muistaa. Itse ajattelimme laittaa ainakin kartan, koska monet tulevat kauempaa. Lisäksi pitopalvelun pyynnöstä ajattelimme tähän "info-lehtiseen" laittaa, että ilmoittautumisten yhteydessä mainitaan mahdollisista ruoka-aine allergioista. Mietinnässä on myös laittaa vaihtoehtoja mahdollisista yöpymispaikoista, koska monet tai siis melkein kaikki tulevat kauempaa. MUTTA mitä muuta? Mistä asioista vieraita on hyvä infota etukäteen? Kertokaa ihmeessä mitä muut olette laittaneet!
 12. Emme todellakaan aio tarkoituksella laittaa vieraita odottamaan. Tarjoamme vieraille virvokkeita ja ehkä jotain syötävää. Ohjelma vielä mietinnässä valokuvauksen ajaksi. Kumpikaan meistä ei halua hääkuvaan ennen vihkimistä. Häitä edeltävä yö erikseen ja kirkossa tavataan, ja antaa niiden onnen kyynelien tulla jos on tullakseen. Meikin korjaamisessa ei kauaa mene ja nykypäivänä meikit kestävät aika hyvin onnen kyyneleetkin. Ja kaikkihan tekevät nämä omalla tavallaan ja tyylillään, lähinnä ideoita ja vinkkejä kaivataan kuinka muut ovat nämä kuvaus asiat hoitaneet. Ja häiden järjestelyjä jatkamaan...
 13. Samaa täällä stressataan, mitä keksiä vieraille siksi aikaan kun ollaan kirkon jälkeen kuvauksessa. Mieheni sanoi, että ne on meidän juhlat ja meitä ne vieraat siellä odottaa, koska meitähän he ovat tulleet juhlimaan. No...oon kans kyllä miettinyt että jotain vieraille voisi keksiä. Häälehti on aika hyvä idea, mutta kertokaa vinkkejä, mitä häälehteen olette laittaneet?
 14. Mistähän löytyisi mitä sinne ohjelmiin kirjoitetaan? Onko kirkko-ohjelma erikseen jossa on lueteltu kirkon ohjelma vai ohjelma jossa vihkiminen on yksi "ohjelmanumero"? Onko kaikilla ollut kirkko-ohjelma? Mä oon ihan hukassa näiden kanssa. Ei ole kokemusta häiden järjestelyistä enkä nyt millään muista miten on ollut aikaisemmin kun häissä olen vieraana ollut.
 15. Osaako joku auttaa, mistä tälläisiä harrastajakuvaajia löytyy? Haluaisin kuvaajan joka kuvaisi vihkimisen, potretit ja muutama tunti hääjuhlaa. Ammattikuvaajista osa tuntuu mega kalliilta.
×
×
 • Create New...