MissPyjama

Rouva
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About MissPyjama

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. ^ Ompa sääli jos noin upea paikka menee konkkaan. Toivotaan että pystyy sinnittelemään jotenkin.
 2. ^ Tietysti voi.
 3. Me juhlittiin avioliiton siunausta Tervon Lohimaassa heinäkuussa 2008. Voi suositella. Vieraita oli reippa vajaa 90. Osa vieraista piti sijoittaa kabinettiin. Kabinetissa oli myös lapsille puuhaa. Henkilökunta oli mukavaa. Pienehköjä väärinkäsityksiä meillä oli (ruuan ja kahvin väliin ei heijän mukaan pitänyt olla taukoa, mitä ihmettelin itse. Mutta siinä oli noin 1,5 tunnin väli. Oltaisiimpa tietty niin olisi heti tajunnut mennä kuvauksiin. Sitten mm. pöytiin työllä ja vaivalla tehdyt ständit unohtui. Tämän huomasin vasta kun tarjoilija alkoi esitellä ruokia--> mistä ei ollut mitään puhetta.) Bändi soitti ulkona terassilla lipan alla. Terassi on tosi tilava, maisemat upeat. Majoitustilaa on runsaasti. Lopullinen hinta oli vähemmän mitä laskin. Varmaan vähensivät noista mokista ja luulen että suhteilla saatiin muutenkin ilmaisia juttuja. Ja kun bändi soitti ulkona niin tottakai mökkiläisiltä tuli valituksia. Tästä käytiin vääntöä kunnes bestman ilmoitti miten asia on lain puolesta ja soitto jatkui yli puolen yön. Sulho kerkesi tietysti tunkea herneen nenään. Kabinetissa olleet jäivät jonkin verran ohjelmien ulkopuolelle. Bestmanin olisi pitänyt ottaa tämä huomioon. Illan kähmeessä sitten mentiin mutteri savusaunalle ja yö vietettiin isossa mökissä (mikä näin jälkeenpäin ajateltuna oli TURHA meno. maksaa nyt muutamasta tunnista parisataa euroa..) summa summarum: En voi kuin suositella.
 4. Vieraita oli semmonen vajaa 90. Muistaakseni saliin mahtuu 120 hlöä, mukaan luettuna kabinetti siinä vieressä. Meillä oli siinä tilassa lasten leikkipaikka ja osa vieraista (kun sössin ihan täydellisesti plaseerauksen). Ruokailun jälkeen siirryttiin terassille (missä oli myös alkumalja), sää onneksi oli aurinkoinen. bändi soitti pihalla. Meille riitti edullisin menu vaihtoehto 25e/hlö (löytyy sivuilta) ja hintaan sisältyy paikan vuokra. Lisänä oli iltapala 6,5e/hlö. Avioliiton siunaus oli Tervon Kirkossa, ihanan pieni. Tosin ulkoremontissa silloin. Pääoven edusta oli onneksi suht siisti. Katselin tosin ympärilleni, vähän sillä silmällä että sielläkin olisi siunaus onnistunut. Voin lämpimästi suositella.
 5. Savon morsmaikuille voin suositella Tervon Lohimaata! Omia häitä juhlittiin siellä heinäkuussa ja puitteet ovat mahtavat! Kuten myös ruoka maistui ja hlökunta mukavaa. Vieraat mahtuu majoittumaan huoneisiin tai mökkeihin.
 6. Meillon A4-taitettuna ja sisälle tulee toiselle puolelle menu ja toiselle ohjelma. Kannessa lukee apassi-intiaanien avioliittorukous. Hyvin simppelisti siis. Ohjelmaan ei laitettu kellon aikoja vaan ne "pääohjelmat" eli alkumalja (puhe), hääateria, bändi(häävalssi) ja iltapala. Leikkejä taitaa olla muutama mut mä en nähnyt tarpeelliseksi kertoa niistä sen enempää.
 7. Me tavataan pappi noin puoli tuntia ennen avioliiton siunaamista. Pari kertaa hän on soittanut ja kysellyt kaikenmoista.
 8. Isoäidin salaatti Kesäkurkut tillissä Sieni-sipulikimara Tomaatti-kevätsipuli-basilika salaatti Sinappidressinki Balsamiko ja oliiviöljy Ahven-lohiterriini Kylmäsavuhauki-tuorejuustorullat Uudet perunat Maalaispatee ja hillottua kesäporkkanaa Fariini paahdettua kalkkunanrintaa ja herukka kastiketta Karjalanpaisti Punajuuripaistos Juureshaudukkaat Karjalanpiirakat ja munavoi Hiiva-ja ruisleipä Hääkakku + kahvi Juomissa se perussetti 25e/hlö Iltapalalla lämminkanasalaatti ja karjalanpiirakat munavoilla 6,5e/hlö
 9. Meillä meniskö jotakuinkin näin 9 kampaus ja meikki 12 lähdetään ajamaan juhlapaikkaan 13.30 häävermeet päälle 14.30 kirkkoon 15 avioliiton siunaus 16 häämalja 16.45 hääateria 19.30 aloittaa bändi ja me tanssahdetaan "häätanssi"-viritelmä. 21 iltapalaa
 10. Mulle tulee tää lievästi muokattuna. Laitan myöhemmin kuvaa miltä se näytti "oikeesti".
 11. Miulla ois sairaalasta pöhnityt pöksyt, siis ne alushousut. Vieläpä vaaleanpunaiset. Meneeköhän se yli?
 12. Meillä piti olla "rahoitus" mutta rahoittajalle tulikin muita rahareikiä. Joten pankkiin siis hattu kourassa. Lainasta mennään keskustelemaan tasan kk ennen häitä/juhlia. Taidetaan ottaa vähän ekstraa jotta saadaan muutama hankinta hommattua. ei kyllä naurattanut yhtään kun tajuttiin tilanne mutta minkäs teet..
 13. onhan tämä tainnut muutaman kerran täällä olla jo esillä...jonkun muun pitämänä tosin. Tässä se siis on!
 14. Mä voin laittaa sulle tekstin kunhan saadaan oma kuntoon. Juuri tuohon muotoon. Lakimies vaan tuntuu olevan taas kadoksissa kun ei vastaa viesteihin.
 15. mulle tämmöttinen