Jump to content
Naimisiin.info

ShaniQ

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ShaniQ's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ruskeita kukkia: Ikilatva, hypericum, hortensia, flamingonkukka. Lootuksen siemenkota on myös kaunis. Kallasta ja freesiasta löytyy myös kauniit oranssin ruskehtavat sävyt. Peikonpähkinää kannattaa myös käyttää tuomaan ruskeaa sävyä. Jos haluaa mustia kukkia, niin koristekaaleja on nykyään mustana. Oikeastaan melkeen mitä kukkia vaan saa ihan missä väreissä tahansa, kukkakaupoilta löytyy kukkaspraymaaleja... ;D
  2. ^ Mun mielestä se on kanssa ihana, mutta kun menin pölvästi talvella kirjoittamaan sen veljen hääonnittelukorttiin, niin nyt en enää viitsi sitä käyttää.. :-/ Mutta ilo auttaa niitä joille se on passeli!
  3. Entäs sitten kun linnut on lähteneet ja verkkaan käy virtojen juoksu. Entäs sitten kun päivät on viilenneet ja poissa on nurmien tuoksu. Sinä vieläkö viivyt mun vierelläin tuuli tuiskuna lunta kun heittää. Yhä kätesi löydänkö kädestäin paksu jää vaikka muistoja peittää. Entäs sitten kun päivät jo hämärtyy se pois viekö elämän uskon. Entäs sitten kun eessämme värjäytyy ranta taivaan jo väreillä ruskon. Sinä vieläkö viivyt mun vierelläin aallot raueten iltaan kun taipuu. Yhä kuiskaatko hiljaa mun nimeäin päivä lopulta mailleen kun vaipuu. Entäs sitten ku lyhenee askeleet on haaveiden tilalla muistot. Entäs sitten kun silmiin saa kyyneleet nauru lasten ja leikkipuisto. Sinä vielä jos viivyt mun vierelläin kun kaikki jo sanottu kerran. Sulle ojentaa tahtoisin elämäin se on sun yhden elämän verran. Elokuvasta Pekko ja massahurmaaja.
  4. Tässä runo sulhasen äidille, elikkä minun anopille. Ajateltiin laittaa se vaikka joulukortin mukana menemään. Ei tarvitse sulhasen kainostella ja kertoa asiaa. Kerran elämä kun meidät yhteen loi. Ystävän ja kumppanin se minulle soi. Nyt tunne yhteinen antoi sen sysäyksen, että elokuussa kirkkoon astua saamme, sen hetken rakkaimpien kanssa jaamme. -ShaniQ Loppuun laitamme päivän määrän milloin kirkko on varattu.
  5. Meille luultavasti tulee tämmöinen kakun koriste. : Kaksi lasista joutsenta. Löytyi kaapin päältä ja ajattelin että ne ajavat asiansa oikein hyvin. Mutta avoimia ollaan jos jotain muuta tulee vastaan.
  6. Ei kellään tulisi mieleen miten saisi tekstin aikaan kaivurimiehestä ja kukkasitojasta/kauppiaasta? : Itse olen miettinyt ja luulin että olisi helppo saada noista jotakin hauskaa aikaan, mutta ei nyt lähde raksuttamaan ollenkaan.
×
×
  • Create New...