Jump to content
Naimisiin.info

H ja P 2008

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän H ja P 2008 kaikki viestit

  1. Meille on tulossa 150 vierasta josta aikuisia on 134 kappaletta. Olemme varanneet juomaa seuraavanlaisesti: Kuohuviiniä 24 plo Punaviiniä 60 plo Valkoviiniä 45 plo Konjakkia 4 plo Baleys 4 plo Olutta 10 lavaa Siideriä 5 lavaa Boolitarpeita seuraavasti: Viinaa 4 plo Kuohuviiniä 10 plo Likööri 100cl 5 plo Spriteä 20 plo Luulis riittävän vaikka aika loppasuita kaikki ovatkin (etenkin kaverit ja niitä tulee ihan reilusti)
  2. Meillä tervetuliaismaljan kohottaa toinen bestman eli seremoniamestari. Morsiamen isän puhe on vasta hääkakun leikkaamisen jälkeen kahvittelun aikana.
  3. Morsiamen koe kampaus ja -meikki sekä hääpäivä kampaus ja meikki yhteensä 150 € Mikkelin NAPS:ssa. Kaasoille kampaus ja meikki 80 € per naama.
  4. Meillä kihloissa olo aika on melkeinpä tasan 2,5 vuotta ennen häitä. Ennen kihlautumista olimme seurustelleet 4 vuotta joten hääpäivänä yhteiseloa on takana tuollaiset 6,5 vuotta.
  5. H ja P 2008

    vieraat eri kerroksissa...??

    Meillä hääjuhlatila on jaettu kahteen isoon osaan: yläkerran vintille mahtuu noin 100 hlö hääparin lisäksi ja alatason tanssilattian viereen mahtuu hyvin loput 60 hlö. Näiden kahden ison tilan välissä on isot portaat, mutta muuten tilat ovat yhtenevät. Varsinaista ohjelmaa ei ole ruokailun aikana lukuunottamatta puheita sekä muutamia lauluesityksiä. Nämä pidetään tilojen välissä portaiden yläpäässä olevalla tasanteella sillä tällöin kaikki vieraat näkevät sekä kuulevat puhujat / esiintyjät hyvin. Ruokailun jälkeen järjestettävä ohjelma tapahtuu alatasanteella tanssilattialla, jonne tuodaan lisää pöytiä ja tuoleja heti ruokailun jälkeen. Juhlat siis jatkuvat pääasiassa alatasanteella jolloin kukaan ei jää paitsi muusta ohjelmasta. Osa porukasta jää varmasti ylätasanteelle istuskelemaan sillä baari sijaitsee siellä. Tarkoituksena on kuitenkin saada porukka liikkeelle ja viettämään myös paljon aikaa ulkona (jos vain sää sallii) sillä maisemat ovat upeat. En näe häiritseväksi jos juhlaväki on sijoitettu eri huoneisiin. Suurin osa hääjuhlapaikoista ovat sellaisia, ettei kaikki viearaita yksinkertaisesti saa mahtumaan yhteen tilaan. Tällöin vieraiden viihtyvyyden ratkaisee se, miten / missä puheet ja muu ohjelma on järjestetty. Jokaiselle pitää mielestäni antaa hyvä mahdollisuus nähdä ja kuulla hääpäivän puheet ja ohjelmat. Kohteliasta on myös ilmoittaa jokaiseen huoneeseen erikseen seuraavan ohjelmanumeron alkamisesta.
  6. :-X :-XKyllä biisi oli juuri sitä mitä olin etsinytkin. Suuri kiitos avusta. Nyt pitää vain hankkia nuotit ja sanat jostain. ;D ;D
  7. Hei sorry : mun moka. Tosiaan tarkoitin laulua Rakkauden Liekki.....Mielessä on pyörinyt niin monia lauluja että en oikein enää itsekään pysy perässä mitke niiden nimet ovat. Häähöperyys alkaa jo iskeä tässä vaiheessa ;D
  8. TIETÄÄKÖ KUKAAN mikä on sen biisin nimi jonka Tea Hiilloste lauloi isoveljensä häissä TV 2 Satuhäät ohjelmassa kirkon parvelta??????? En kuollaksenikaan muista laulun sanoja nyt mutta ihastuin kappaleeseen aivan mielettömästi. Haluaisinkin nyt tietää jos kukaan muistaa kyseistä kappaletta ja osaisi mahdollisesti kertoa minulle kuka on kappaleen säveltänyt jotta voin hankkia kappaleen itselleni jostain Olin itse kaverini häissä ja lauloin siellä Petri Laaksosen "Tulen liekki" laulun joka oli hääparin suosikki kappale. Laulu sopii erittäin hyvin laulettavaksi juuri kirkkoon joten suosittelen kyllä kovasti jos kukaan on kyseistä kappaletta harkinnut. Hääjuhlapaikalla lauloimme sitten "Meren Laulun" sekä muutaman muun laulun. :-X Thänx [smiley=thumbsup.gif]
  9. H ja P 2008

    Montako menu/ohjelmaa

    Meille tulee kaksi ohjelma/menu lehtistä per pöytä ja pöydässä on 8 ihmistä.
  10. Minulla ei ole vielä käsitystäkään hääpäivän aikataulusta, minkä takia kaipaisinkin hieman apua. Vihkiminen on klo. 15. Minulle on hyvinkin epäselvää kuinka kauan aikaa kampaukseen ja meikin tekoon kannattaa varata aikaa tai kuinka kauan valokuvaus yleensä kestää? Olen ajatellut kysellä kampaus aikoja liikkeestä jossa useampi kampaaja koska haluan luonnollisesti että myös kaksi kaasoani saavat kauniit kampauksen ja meikin. Onko kenelläkään kokemusta aikatauluista jos kampaus ja meikki tehdään kaikille kolmelle yhtä aikaa? Kyseisessä paikassa on myös mahdollisuus meikkiin mikä luonnollisesti helpottaa aikataulutusta jonkin verran. Minulla sekä kahdella kaasollani on pitkät hiukset. Olen aina haaveillut että tuleva mieheni ei näkisi minua hääpuvussa ennen kuin vasta alttarilla. Tästä syystä valokuvauksen järjestäminen on tuottanut hieman ongelmia. Onko kukaan varannut valokuvaus aikaa vasta vihkimisen jälkeen? Kuinka kauan siihen täytyisi varata aikaa? Mitä tekemistä olette keksineet häävieraille siksi aikaa? Valokuvaaja on perhetuttumme joka osallistuu myös hääjuhlaan ja on lupautunut valokuvaamaan koko päivän mutta studio kuvat täytyisi ottaa valokuvaliikkeessä. Onko kukaan onnistunut suunnittelemaan valokuvauksen näin? Jos en saa mielestäni järkevää kokonaisuutta kasaan, joudun tyytymään valokuvaukseen ennen vihkimistä. Olis vaan ollut todella jännää jos mieheni joutuisi jännityksessä odottelemaan minua vihkimiseen asti :
  11. Me vietämme hääjuhlaa Ristiinassa Kalliorannan Pitopalvelun tiloissa. Käytössämme on iso ja vanha navetta jonne mahtuu yhteensä reilut 200 vierasta ja tilaa jää vielä tanssilattiallekin. Tykästyimme paikkaan heti ja kun selvisi ettei tilavuokraa ole ja pitopalvelukin on ihan kohtuu hinnoissaan, päätimme varata paikan siltä seisomalta. Parasta tässä paikassa on se, kaikki vieraamme mahtuvat yhteiseen isoon tilaan eikä heitä tarvitse ripotella eri huoneisiin. [smiley=happy.gif]
×
×
  • Create New...