Jump to content
Naimisiin.info

Porkkanoosi

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Porkkanoosi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Käsikranaatit on kyllä hauskin kakunkoriste ikinä, varsinkin siis kun sille oli hyvä syy Rohkea veto!
  2. Eipä löytynyt mieluisaa valmiista kakkukoristeista, maalailemaan olis vähintään joutunut. Itse Cernit-massasta sitten väkersin, sävyttelemällä sain kaikki mekon, ihon ja hiusten värit osumaan yhteen todellisuuden kanssa. Tuossa siis meidän eka hääkuva, vaikka häihin vielä noin viikko aikaa
  3. Aikani selailtuani ketjuja ja vaikka mitä, en löytänyt mistään sellaisia kuvia missä olisi kampauksen koristeena ollut sitä sellaista pitkää 'heinää' mitä kimpuissa usein on. Oma kimppuni tulee valkoisista kalloista ja vihreästä pitkästä heinästä (oikeaa nimeä en tiedä) ja kampaajan mielipide olisi että ei voi laittaa muuta kukkaa kuin mitä kimpussa on, ja kalla on liian iso. Päädyttiin sitten siihen että jotain vihreää mtä kimpussa on niin sitä tulee sitten tukkaan myös. Samaa mieltä olen, en vaan itse tajunnut sitä etukäteen ja ajattelin esim. tuoksuköynnöksen kukkaa. Mutta auttakee auttakee, olis kiva saada vinkkejä jostain muusta vihreästä hiuksissa kuin muratti
  4. Ihan pakko oli tulla kehumaan, kun tämän aiheen muistin nähneeni täällä. Eli tänään kävin katsomassa Andreasenilla teetettyä sormustani, ja se oli niin kaunis että en meinannut uskoa todeksi! Hinta oli edullisempi kuin mitä olisi joutunut maksamaan Tillanderin sormuksesta, joka ei edes ollut ihan sitä mitä hain. Ja timantitkin olisivat olleet pienempiä kuin mitä tässä teetetyssä Todella hyvin he saivat tolkkua siitä mitä halusin, katseltiin lukuisia malleja ja keskusteltiin erilaisista jutuista mistä tykkään, ja ihan sillä perusteella sain juuri mitä halusinkin. Niin ja iso asia on vielä sekin, että henkilökunta on erityisen kärsivällistä ja mukavaa, tunnelma oli rento ja kokonaisuutena jäi tosi hyvä mieli tästä koko sormusprojektista. Niin ja kun menimme tilaamaan työtä, oli häihin aikaa reilu kuukausi, ja nyt, melkein kolme viikkoa ennen häitä se oli jo valmis. Jätettiin miehenkin netistä tilattu sormus kaiverrettavaksi samalla kuin minunkin, ja ensi viikolla saadaan sormukset kaiverruksineen päivineen. Jos nyt homma hoituu loppuun asti samaan tyyliin, niin olen enemmän kuin tyytyväinen!
  5. No toki voin suositella, ainakin tämän yhden tilauksen osalta homma hoitui juuri kuten pitikin http://titaniumstyle.com/
  6. Täällä yksi hyvä kokemus, miehen vihki tilattiin juuri jenkeistä. Ensin yritettiin parin kultasepän kanssa miettiä miten toteuttaa miehen haluama idea, eikä konstia löytynyt niistä materiaaleista mitä heillä oli, ainakaan meidän budjettiin sopivalla tavalla. Tutkailtiin vaihtoehtoja, terästä ja titaania harkittiin mutta niistä ei haluttua lopputulosta kukaan luvannut, ainakaan meidän budjettiin sopivalla hinnalla. Onneksi lopulta löytyi wolframi-karbidi. Sitten vaan kahlattiin lukematon määrä erilaisia wolframi-karbidisormuksia myyviä nettikauppoja läpi, ja lopulta löytyi juuri oikeanlainen sormus. Sitten vaan saman kultasepän juttusille jolla mun sormus teetetään, hän auttoi löytämään oikean koon, jota sitten verrattiin kansainvälisiin kokotaulukoihin (tässä yks hyvä http://opal-trader.com/support/international_ring_sizes.asp ) ja sovittiin vielä sekin että kaiverruksen voi teettää heillä. Sitten vaan sormus tilaukseen, toimitustavaksi valittiin vähän kalliimpi FedEx-toimitus, koska häihin oli siinä vaiheessa noin kuukausi aikaa ja piti vielä jättää vaihtoaikaakin jos vaikka koko ei olisi ollut sopiva. Sormuksessa oli vaihto-oikeus jos koko ei olisi ollut oikea, koska kaiverruksia emme siihen vielä tilanneet. Sormus tuli aika nopeasti kotiovelle, olisko vajaa viikko mennyt, ja se on täydellinen sekä ulkonäöltään että kooltaan Hintaa tuli noin 130€ kaikkineen, ja sormus on mieluisampi kuin mikään mitä täällä Suomessa vaihtoehtoja katseltiin. Onni oli että sulhasen haluama materiaali on edullista ja erittäin hyvän näköistä. Miinuspuolena tuossa on että kokoa ei voi muuttaa koska on niin kovaa, plussina materiaalin painavuus ja kovuus, todella miehekäs materiaali, eikä se naarmuunnu lainkaan.
  7. Joskus viime kesänä kertoilinkin täällä jo kokemuksiani geeleistä, mutta pieni kertaus. Akryyleistä ei ole kokemuksia lainkaan, ja geeleistä sekä tipillä tehdyistä että eräänlaisen 'muotin' päälle geelillä rakennetuista, joista noi muotin kanssa rakennetut on mulle mieluisammat. Pidän lyhyistä ja melko luonnollisen näköisistä kynsistä, mutta ranskalainen manikyyri on silti ykkössuosikki vaikka ei niin luonnollinen olekaan Tässä liitettynä kuva, missä toisessa peukalossa on jo geeli, mutta toinen on luonnontilassa, eli ohut, epätasainen, kärjestä keltainen ja kaikinpuolin epäsiisti. Geelikynnen paksuus ei näy tuosta, mutta itse siis suosin melko paksuja, ihan siksi että sellaiset mulla vaan yksinkertaisesti kestää paremmin, itse kun olen aika varomaton käsieni ja kynsieni kanssa. Mutta tuon kuvan halusin laittaa näytille siksi, että pitkiä 'kotkankynsiä' vierastavat näkisivät että rakennekynnet voivat periaatteessa olla millaiset vain, tässä esimerkki lyhyehköistä ja paksuista, jotka silti (ainakin mun mielestä) on selkeesti kauniimmat kuin omat hirvitykseni. Varmasti riippuu tekijästä, joten kannattaa ennen kynsien laittoa kysellä vaikkapa kuvia tekijän aiemmista töistä tai ainakin kertoa selvästi mitä haluaa.
  8. Tässäpä kuvaa omastani, merkki on Special Day. On uutena ostettu ja vielä ompelijalle menossa lyhennykseen, lattialla rutussa oleva helma armollisesti leikattu kuvasta Tykästyin välittömästi kaupassa tähän, kaikki leikkauksetkin tuntui osuvan kohdilleen. Tuossa on helma takaa pidempi ehkä noin puoli metriä, eli kaippa sitä laahukseksi voi kutsua Nappisysteemi millä sen takaosan saa nostettua ylemmäs tarvitsee varmaan vielä siihen hankkia, varmaan siten tulee parhaan näköinen ja käytännöllisin. Kukat taidan ottaa valkoisina, niin erottuvat ainakin kauniisti puvusta.
  9. Tässä vielä kuva nettiostoksestani (jos onnistun liittämään). Kuva on vähän hassu väreiltään, mut jotain käsitystä siitä saa. Tuossa siis valo heijastuu kivistä, näyttävät hassuilta. Viirut ovat likaa, kivissä ei siis mitään naarmuja/viiruja ole mitä kuvassa hiukan näkyy. Timantit ovat aivan pikimustia, eli varmaan timanttiasiantuntijoiden mukaan silkkaa roskaa, mutta minä tykkään Kyse ei siis ole kihlasta eikä vihkistä, vaan ihan perussormuksesta.
  10. UusioMorsian: mistä nettikaupasta ostit timanttisi?? Olen itsekin todennäköisesti tilaamassa jenkeistä, varsinkin nyt kun dollareita saa niin halvalla. Mulle ei niin tärkeää ole se onko kivi/kivet varmasti puhtaimpia, toki jos muutaman satasen maksaa niin saisi aidoksi luvatut timantit olla aitoja.. Mahdollisesti olen tilaamassa koko sormuksen netistä. Se mikä mietityttää on sormuksen koko, itse kun en ole juuri sormuksia käyttänyt niin en tiedä mikä on mun nimettömän oikeia koko. Tosin jos sitten kuitenkin koko on väärä, niin voihan sitä pienennyttää/suurennuttaa Suomessakin, eikä tämä kokoasia nyt kuulu tähän Tilasin kokeeksi keskuselupalstoilla epäluotettavaksi ja huijarihuutokaupaksi parjatusta bidz.comista 10K valkokultaisen sormuksen kolmella mustalla timantilla, ja hinta oli erittäin edullinen. Mustat timantit ovat läpinäkymättömiä, joten vaikka karaatteja oli yhteensä karvan yli yksi, niin halvaksi tuli, kaikkineen. Sormus tuli postilla kotiin, on mielettömän hieno ja kauniimpi luonnossa mitä osasin toivoakaan. Aitoudesta en nyt tiedä, ei ole tarkoitus sitä missään arvioittaakaan. Tuolta olisi lisämaksusta saanut jonkun todistuksen, mutta ei mielestäni maksanut vaivaa kun ei ollut minkään tunnetun labran paperi.
  11. Porkkanoosi

    Sabah,malesia

    Meillä nyt myös häämatka päätetty ja se on yhdistelmämatka. Ensin Hong Kong 3 yötä ja sitten Kota Kinabalu 10 yötä. Hotellimme on tuolla Borneossa Shangri-La Tanjung Aru, vähän huolettaa sen suuruus ja 'turistirysämäisyys' mutta toisaalta matkatoimistossa suosittelivat kovasti ja onhan se viiden tähden paikka meren rannalla. Yksi yö tietty menee siellä Mount Kinabalun kiipeilyretkellä, muuten ei vielä ole retkiä suunniteltu. Ajatuksena olikin että sitten se aika mitä tulee oltua hotellilla olisi mukavaa luxusta ja kulinaarista juhlintaa, kun taas esim. tuolla vuorella onkin sitten sille vastapainona vähän vaatimattomampaa Matkalle lähdetään aika pian häiden (24.5.) jälkeen 29.5. Jos nyt jollain olisi kokemuksia tuosta hotellista niin olisi mukava kuulla, samoin tuo kesäkuun alku matkustusaikana tuntuu olleen vähän harvinaisempi mitä täältä palstalta lueskelin, joten sitäkin saa kommentoida. Ja yleistä hehkuttelua tietty luen mielelläni, ja jos on vuoren ja orankien lisäksi löytyy kokemuksia muista hienoista retkistä niin vinkkejä otetaan vastaan. Kiitokset!
  12. Kiva että tästäkin aiheesta löytyi ketju Mä kattelin tuota Un Brata netanttilan sivulta ja Unique Brata www.unique.fi :stä, ja totesin aika ison eron (ainakin kuvien perusteella näytti), nimittäin 'halvan kopion' kupit ovat kauempana toisistaan kuin alkuperäisen, eli ei niillä varmaankaan ihan niin helposti saa sitä tissivakoa näkymään. Itsellä on just se ongelma, että liivejä on muutenkin hankala löytää juuri siksi että keskiväli on usein niin pitkä että kuppien ulkoreunat onkin jo kainalossa, ja tissit sitten sojottaa sivuille, siis tällai karrikoidusti ilmaisten ;D Yksi konsti millä sain joskus hätäisenä ostetuista ja käyttämättä jääneistä kalliista 'säätöliiveistä' käyttökelpoiset, kun raksin sen säätöjutun siitä kuppien välistä pois ja sitten vaan solmin umppariin ne narut tosta edestä sillai että kupit on nyt yhdessä. Mulla on tällaset b-kuppikokoset puskimet, joten ei tota massaa siis kauheasti ole mitä vois keskelle puristaa. Pitänee kokeilla teippiviritystäkin vielä, tosin ei mulla ole pukuakaan vielä joten en edes tiedä kuinka 'agressiivinen' törötys täytyy vielä loihtia :
  13. Sänki missä tahansa tuntuu ja näyttää kurjalta (paitsi ehkä miehen leuassa), mutta siksi kannattaakin käyttää jotain menetelmää joka nyhtää karvan juurineen. Sen jälkeen ilmestyvä uusi karva on hentoinen, eikä sellainen kova 'oksa' ;D Juurineen karvan poistavia menetelmiä ovat mm. vahaus, sokerointi ja epilointi, tai sitten pienille alueille sopiva nyppiminen yksitellen. Kosmetologeilta varmasti löytyy sitten vaikka mitä hienoa näiden lisäksi, kannattaa käydä kyselemässä. Tosin vielä tuohon varsinaiseen aiheeseen, eli käsikarvoihin, sellainen vielä, että en usko kovin monella naisella sellaisia käsikarvoja olevan joita ihan oikeesti _tarvitsisi_ poistaa, mutta on siinä silkinsileydessä siltikin jotain magiikkaa.
  14. Mä voisin olla hiukan eri mieltä tässä asiassa, tosin itellä käsikarvat on aika ohuita ja vaaleita olleet aiemminkin jo ennen niihin kajoamista. Mä olen epilointi-koulukuntaa, eli surruttelen epilaattorilla sekä sääri- että kainalokarvat silloin tällöin, ja sitten taas pari kuukautta riittää kun vähän höylää niille näyttää, sen verran ohentaa karvoitusta se epilointi. Viime kesänä päähänpistona surruttelin käsikarvatkin, eikä mitään kamalaa tapahtunut. Tänä kesänä vetäsin ne uudemman kerran, tossa Juhannuksen alla, ja nyt kun oikein tarkkaan katson niin onhan niitä jo melko lailla kasvanut takaisin, mutta mun mielestä taas ohentuneena. Jos oikein tarkkaan analysoi käsivarren ulkonäköä läheltä, niin entisen samaan suuntaan kasvaneen karvapeitteen sijaan nykyinen on enemmän sekaisin ja ristiin rastiin, ehkä juuri siksi kun karvat ovat uusia ja ohuita. Mun mielestä siis vähemmän nämä näkyy kuin ennen. Eihän noi juuri ennenkään näkyneet, mutta kyllä sen epiloinnin jälkeen, ikäänkuin 'bonuksena', iho tuntuu ihanan pehmeältä. Sitten jos siitä kivusta vielä kommentoisin, niin sattuu tosi vähän, ehkä samaa luokkaa kuin säärille se kipu, eli paaaljon vähemmän kuin kainaloita epiloidessa. Suosittelen
  15. Mulla ei ole mitään kokemusta akryyleistä, mutta geeleistä on. Olen tyytyväinen, ja siksi ei vaan ole tullut kokeiltua akryylejä. Ekat kynnet laitettiin tipeillä, enkä niiden lookista tykännyt ollenkaan, sellaiset keinotekoisen tuntuiset ja näköiset. Mun mielestä kaunein lopputulos tulee muotilla, ja siten että ranskalainen manikyyri maalataan kynteen, päällimmäisen kiiltävän geelin alle. Kiinnipysyvyyskin on ihan tekijästä kiinni, rasvaa ei saa jäädä alle eikä muitakaan epäpuhtauksia. Mun kynnet on tosi kaarevat, eli todella arat tuolta reunoista lähtemään irvistelemään. Kunnon kiinitysaine oman kynnen pintaan ja todella huolella tehty geelaus & viilaus & viimeistely takaavat sen että tulos on mieluinen. Ja se paksuusjuttu on juuri niin että ohuet on ehkä luonnollisemman näköiset, mutta heikommat, siksi mulla on aina vähän paksummat geelaukset. Salaisuutena on se, että kynnen keskelle 'kasvatetaan' paksumpi kohta, joten kynsi ei näytä paksulta vaikka se sitä todellakin on. Vaikea selittää, pitääpä laittaa kuva tänne joskus kun vaan saa otettua... Sekin hyvä puoli tuossa on, että se kohta missä valkoinen alue alkaa kynnen päässä, on ainakin mulla oleellinen kynsien keston kannalta, eli tuolla paksunnoksella kynnestä tulee huomattavan kestävä. Itse kun olen 'kynnet edellä' tyyppi, eli tunnustan välillä korvaavani jopa ruuvarin puutetta kynsillä, mikä tietysti ei missään nimessä ole suotavaa :-/ Paksuissa kynsissä on sekin hyvä puoli ettei niillä satuta itseään niin helposti kuin veitsenohuilla.. Alussa kolhin itseäni sinne tänne niillä aseilla, kynsien pureskelijana kun omat kynnet eivät koskaan ole olleet pitkät. Te jotka otatte ekoja kynsiä, varautukaa siihen että esim korvan tai nenän kaivelu hankaloituu, tosin eihän herkkä morsian saa muutenkaan ruumiinaukkojaan kaivella ;D
×
×
  • Create New...