Jump to content
Naimisiin.info

Mimitzu

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mimitzu kaikki viestit

  1. Juomamäärät mietityttävät täälläkin. Kuinka monta litraa tulisi varata boolia, kun muut juomat ovat 65:lle aikuiselle: Kuohuviiniä ? pulloa (alkumaljat) Punaviiniä 40 pulloa (tarkoitus olla reilusti) Valkoviiniä 20 pulloa Olutta 4 koria ? Siideriä (0,33 l) 2 koria ? (tarjolle vasta boolin kanssa) Boolia Alkoholittomina juomina limsaa ja kivennäisvettä. Lisäksi pitopalvelun puolelta ruokailuun sisältyvät kotikalja, maito ja mehu. Kertokaa mielipiteitä, miltä vaikuttaa?
  2. Sama kysymys ratkaistiin meillä onneksi helposti. Meidän saksanpaimenkoirauros menee hääpäivänämme vanhempieni kotiin, joka onkin ollut aina se ainoa hoitopaikka. Hääjuhlapaikalta on sinne lyhyt ajomatka. Vanhemmistani toinen saa sitten päivän aikana käväistä koiraa ulkoiluttamassa. Rauhoittaa mieltä, kun tietää että koira viettää juhlapäivän ja seuraavan yön tutussa ja turvallisessa paikassa.
  3. Yhteisellä koti- ja asuinpaikkakunnallamme, jossa asuvat myös suurin osa sukulaisistamme ja ystävistämme.
  4. Onko kellään kokemusta Studio NiceStylestä tai Kauneus ja Hius Ideasta? Olen varaamassa häämeikkiä ja vaihtoehtoina ovat myös Roosa Mamselli ja Sarina.
×
×
  • Create New...