Jump to content
Naimisiin.info

Antoniina

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Antoniina kaikki viestit

  1. Häitä edeltävän yön nukuin oikein hyvin. Ei jännittänyt pätkääkään ja uni maittoi. Toinen juttu olikin sitten hääyö: jännitys laukesi ja pyörittelin päivän tapahtumia päässäni koko yön, jalkoja särki hääpäivän jäljiltä ym. Joten se yö meni sitten valvoessa...
  2. Tuonpa minäkin näytille kuvia meidän buffastamme:
  3. Tällaiset meillä odottelevat
  4. Kiva kuulla kokemuksia -vaikka kyllä minä Sannan taitoihin luotankin
  5. Antoniina

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meillä numerointi toteutetaan näihin: Muita ideoita:
  6. Tietäisikö kukaan missä Joensuussa kannattaisi käydä ottamassa geelit varpaankynsiin? Haluaisin häitä varten olla huoliteltu päästä varpaisiin mutten oikein tiedä missä kannattaisi käydä...Rakennekynsiä olen muutamassa paikassa teettänyt ja tulos on ollut aika ala-arvoista...
  7. Meille tulee tuo jagge Bm:llä oli myös omissa häissään sama kyyti ja oli ilmeisen tyytyväinen.
  8. Meillä näin: minä ort. ja mies lut. Ortodoksihäät luvassa -asia josta en olisi tinkinyt eikä oli onneksi miehellekkin itsestäänselvyys
  9. Me varasimme myös kyseisen kammarin häitä varten. Oikein romanttiselta vaikutti kun käytiin katsomassa. Kammari on ns. toimistorakennuksen yläkerrassa ja mennään aika kapeita ja pelottavia kierreportaita pitkin ;D Kammariin kuuluu makuuhuone sekä pieni oleskelutila jossa ainakin itse ajattelin käydä pukeutumassa.
  10. Antoniina

    Ouluttaret 3

    Piti ihan kysyä, että oletteko te saanet varattua kirkon jo tietylle päivälle? Minulle nauroivat kun kesällä soitin että "Meillehän saa vihkimisen vaikka seuraavalle päivälle kun ei ole tunkua -että jospa soitat sitten tammikuussa uudestaan!"
  11. Antoniina

    Ouluttaret 3

    devivre: Kuten myös sinulla ;D Sinulta pitikin kysyä, että milloin varasitte piilopirtin? Meinaan kun meillä kaaso yritti houkutella meitä pitämään häämme siellä..elettiin silloin heinäkuuta niin luulen, että kesä 2008 on ollut täyteen buukattu jo siinä vaiheessa.
  12. Minä katselin ebaysta laseja -hieman edullisemmalla pääsee kuin suomessa. Lopulta päädyin kuitenkin "tuunaamaan" tavalliset lasi -saa ainakin persoonalliset. Tälläiset tuli:
  13. Täällä toinen liiterissä häitään ensi kesänä viettävä. Kalliiltahan se ensi alkuun vaikuttaa mutta kun ottaa huomioon nuo jo mainitut seikat niin ei se loppujenlopuksi niin kauhea hinta ole -ainakin kun kyseessä on niin kaunis paikka. Tuo alkoholi se on joka itseäkin kismittää mutta toisaalta oli helppo päättää kumman valitsee: täydellinen hääjuhlapaikka vai vieraille ilmaiset örvelökännit ;D Päiväkirjastani löytyy muuten kuvia liiteristä jos joku sattuu kaipailemaan. Muoks: minulta löytyy myös kuvia kartanon puolelta jos joku joskus sattuu tarvitsemaan...
  14. Antoniina

    Joensuun seutu

    Yksi joensuulainen ilmoittautuu tännekkin. Häät kuitenkin Oulussa joten tälläinen kahden paikkakunnan morsian siis kyseessä...
  15. Antoniina

    Ouluttaret 3

    Ilmottaudun minäkin tänne vaikka majailenkin tällä hetkellä Joensuussa (ja haikailen edelleen takaisin Ouluun). Häät 9.8.08. Vihkiminen Oulun ort. kirkossa (virallisesti siis Pyhän kolminaisuuden katedraali mutta se nimi ei kertone kellekkään mitään) ja juhlat Maikkulan kartanon liiterissä.
  16. Se saattaisikin olla hyvä ajatus. Saahan sen aina peruttua sitten kun saat ajan haluamastasi paikasta.
  17. Antoniina

    2 kaasoa, 1 bestman?

    Täällä kans kaksi kaasoa ja yksi BM. En ainakaan itse koe ongelmana mutta toisaalta meillä kaasoilla onkin hyvin erillaiset tehtävät ja toisella huomattavasti enemmän vastuuta (toisen kaason oma toive).
  18. Itse otin pari vuotta sitten käyttöön äitini sukunimen joka on hyvin hyvin harvinainen sekä mielestäni myös hieno Jos taustani olisi erillainen ottaisin mieheni nimen mutta nyt haluan pitää pienen suvun nimen hengissä. Sulhanen myös alunperin päätti, että ottaa minun nimeni mutta nyt vielä miettii asiaa tarkemmin. Luulisin nyt kuitenkin hänen päätyvän lopulta nimen vaihtoon.
  19. Aikaisemmin kesällä olin polttareissa joiden hinnaksi tuli n. 20e per nenä + omat kulut (juomat saunalla ja baari). Osallistujia oli ehkä 5-6. Tuolla rahalla saatiin kyllä aikaiseksi loistavat polttarit johon kuului paaaaljon aktiviteettia. Morsian oli otettu ja kaikilla oli hauskaa. Jos itse saan edes puoliksi yhtä hyvät polttarit niin olen enemmän kuin onnellinen.
  20. Joukkoon liittyy yksi ortodoksi morsian lisää. Häät ort. kirkossa kesällä -08. Häissä tulee olemaan sulhasen suku (lut.) ihmeissään...
  21. Meidän häämme miehen kotipaikkakunnalla. Paikka josta molemmat pitävät ja jonne suvun ja tuttavien on helpointa tulla.
×
×
  • Create New...