Jump to content
Naimisiin.info

Antoniina

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Antoniina

  1. Onko kukaan viettänyt hääyötä Maikkulan kartanon hääkammarissa Fredrikan talossa? Koska juhliamme vietetään kyseisessä kartanossa, varasin samalla myös läheltä hääkammarin, mutten tiedä vielä yhtään, mitä odottaa (emme ole nähneet kyseistä paikkaa...)... Kokemuksia siis kaivataan  :)

    Me varasimme myös kyseisen kammarin häitä varten. Oikein romanttiselta vaikutti kun käytiin katsomassa. Kammari on ns. toimistorakennuksen yläkerrassa ja mennään aika kapeita ja pelottavia kierreportaita pitkin  ;D  Kammariin kuuluu makuuhuone sekä pieni oleskelutila jossa ainakin itse ajattelin käydä pukeutumassa.

    majoituskuljetuszw4.jpg  05102007767kj9.jpg

  2. Yksi lisää joukkoon ;)

    Näyttää siltä että toistaiseksi ainoastaan vihkiminen on varma, meillä on Antoniinan kanssa sama kirkko :)

    Juhlapaikaksi alustavasti varattuna Hannuksen Piilopirtti, mutta tulee muuttumaan todennäköisesti :)

    Niin, ja häät siis 15.8.2009 ;D

    Piti ihan kysyä, että oletteko te saanet varattua kirkon jo tietylle päivälle? Minulle nauroivat kun kesällä soitin että "Meillehän saa vihkimisen vaikka seuraavalle päivälle kun ei ole tunkua -että jospa soitat sitten tammikuussa uudestaan!"

  3. devivre: Kuten myös sinulla  ;D Sinulta pitikin kysyä, että milloin varasitte piilopirtin? Meinaan kun meillä kaaso yritti houkutella meitä pitämään häämme siellä..elettiin silloin heinäkuuta niin luulen, että kesä 2008 on ollut  täyteen buukattu jo siinä vaiheessa.

  4. Mainintana, että Maikkula (kartanon puoli tai liiteri) on myös loistava ja kaunis paikka pitää häitään ;) Meillä kylläkin omamme vasta ensi kesänä, mutta pitkän jahkailun, laskemisen, paikan ja päivän muuttamisen jälkeen päädyimme lopulta Maikkulan liiteriin. Hintansa puolesta ei äkkiseltään vaikuta edullisimmasta päästä, mutta kun ottaa huomioon, että erikseen ei makseta mitään vuokraa tms. ja käytännössä kaikki tulee valmiina ;D Menusta vain maksetaan ja menuakin voi itse muokata mieleisekseen. Se, mikä siellä nostaa hintaa, on alkoholi.. Mutta itse olemme ajatelleet tarjota alkumaljan ja ruoalla jonkin juoman - loppuillan jokainen kustantakoon itse avoinna olevasta pienestä baarista  8-)

    Täällä toinen liiterissä häitään ensi kesänä viettävä. Kalliiltahan se ensi alkuun vaikuttaa mutta kun ottaa huomioon nuo jo mainitut seikat niin ei se loppujenlopuksi niin kauhea hinta ole -ainakin kun kyseessä on niin kaunis paikka. Tuo alkoholi se on joka itseäkin kismittää mutta toisaalta oli helppo päättää kumman valitsee: täydellinen hääjuhlapaikka vai vieraille ilmaiset örvelökännit   ;D  Päiväkirjastani löytyy muuten kuvia liiteristä jos joku sattuu kaipailemaan.

    Muoks: minulta löytyy myös kuvia kartanon puolelta jos joku joskus sattuu tarvitsemaan...

  5. Ilmottaudun minäkin tänne vaikka majailenkin tällä hetkellä Joensuussa (ja haikailen edelleen takaisin Ouluun). Häät 9.8.08. Vihkiminen Oulun ort. kirkossa (virallisesti siis Pyhän kolminaisuuden katedraali mutta se nimi ei kertone kellekkään mitään) ja juhlat Maikkulan kartanon liiterissä.

  6. Itse otin pari vuotta sitten käyttöön äitini sukunimen joka on hyvin hyvin harvinainen sekä mielestäni myös hieno :) Jos taustani olisi erillainen ottaisin mieheni nimen mutta nyt haluan pitää pienen suvun nimen hengissä. Sulhanen myös alunperin päätti, että ottaa minun nimeni mutta nyt vielä miettii asiaa tarkemmin. Luulisin nyt kuitenkin hänen päätyvän lopulta nimen vaihtoon.

  7. Aikaisemmin kesällä olin polttareissa joiden hinnaksi tuli n. 20e per nenä + omat kulut (juomat saunalla ja baari). Osallistujia oli ehkä 5-6. Tuolla rahalla saatiin kyllä aikaiseksi loistavat polttarit johon kuului paaaaljon aktiviteettia. Morsian oli otettu ja kaikilla oli hauskaa. Jos itse saan edes puoliksi yhtä hyvät polttarit niin olen enemmän kuin onnellinen.

×
×
  • Create New...