LILJA1406

Rouva
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About LILJA1406

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kymenlaakso
 1. Me ei saatu yhtään "turhaa" lahjaa,ollaan erittäin tyytyväisiä kaikkeen!! Lahjalista meni tyhjäksi nyt löytyy teemaa astiasto,hagmania ruokailuvälineet,iittalan viinilaseja kaikkia kahdelletoista (jotain vielä enemmänki =). Mutta meidän mielestä ykköslahja tuli listan ulkopuolelta ja se on multipannu! Eli isohko pyöreä kahvallinen teflonpannu mihin kuuluu kupu. Oli kiva kesällä grillailla ku pysy ruuat lämpiminä =)
 2. Nii ihmiset on erilaisia ja tuntee eritavalla. Ja nulla ei ole lapsia eli ei kokemusta siitä päivästä kun ne syntyy.
 3. Joo no voin kertoo että SE päivä on ollu mulle tärkein päivä mun elämäs. En ajatellu mennä ihan äkkiä uudestaa naimisiin. Ei mun elämä tosiaan paljon ole siitä muuttunut mut kumminki siihen oli nähty vaivaa ja järjestetty. Meil ei ollu mitään prinsessahäitä enkä ees pahemmin stressannu enkä jännittäny mulle se kirkonkäytävää pitkin kävely oli tosi ihana tunne! Tärkein ei ollu että onko kaikki just oikeeta sävyä tai kiiltääkö nenä mut harmittaa kun se meni niin hiton äkkiä ohi ja tosiaan omia häitä en enää ikinä juhli.
 4. Meillä oli tälläset itse tehtynä. Suklaapohja välissä mansikkaa,omenaa ja kermaa Ja lisänä maidoton/gluteeniton hedelmäkakku Meillä itellä vielä erikseen pieni sydänkakku
 5. xiphias ja Mischa samoilla linjoilla täällä.. Mulle tuli ainaki jotenki tyhjä ja epätodellinen olo että tässäkö tää oli,että en enää ikinä vietä omia häitä. Päivä oli onnistunut,meni vaan IHAN liian äkkiä. Tosiaan jos kuvia ei olis ni en varmaan uskois että meijän häät on jo ohi. Mies on tyytyväinen että ne on ohi se jännitti,mutta mua ei jännittänyt enkä paljon edes ressannu. Ei voi muuta sanoa kun että päivästä pitää nauttia täysin rinnoin ja kuvaajassa ei kannata säästää voi ainaki jälkeenpäin muistella!!! Meillä häistä jo yli 2kk ja kattelen kuvia lähes päivittäin vieläki..
 6. Meillä oli tämä En oo kuullu tätä kellään aikasemmin.. Finlanders:Oikean löytänyt oon Vuosia monta kai kumpikin on kulkenut tahollaan. Vuosia monta kai etsinyt vain ihmistä oikeaa. Kokea täytyy kai kaikki tää ennen kuin ymmärtää, että nyt elämänkumppanin oikean löytänyt oon. Kuin unessa tanssimme valssin tään, sun silmissäs onnen kyyneleet nään. Mä sinua niin paljon rakastan, sun tanssivan rinnallain ain' haluan. Tää tunteista suurin ja voimakkain on rakkaus, jonka sulta mä sain. Sen sydämessäin tahdon säilyttää niin kauan kuin jatkuu elämä tää. Tänään kun tietämme yhteistä lähdetään kulkemaan, toivon, et' kummankin virheistä yhdessä opitaan. Rakkautta yhteistä kun vaalitaan, toinen toistamme tuetaan, uskon et' edessä silloin on elämä rikkomaton. Kuin unessa tanssimme valssin tään, sun silmissäs onne kyyneleet nään. Mä sinua niin paljon rakastan, sun tanssivan rinnallain ain' haluan. Tää tunteista suurin ja voimakkain on rakkaus, jonka sulta mä sain. Sen sydämessäin tahdon säilyttää niin kauan kuin jatkuu elämä tää.
 7. Mulla oli silmälasit,niinku jokapäivä jo 20vuotta. Ne on niin osa minuu että en edes harkinnu piilareita pelkästää hääpäiväks,kun en niitä muutenkaa käytä. Joskus on ollu piilarit kokeilussa ja ne ei sillon sopinu toiselle silmälle ni kokeilu jäi. En jotenkaa edes oo tajunnu kuinka moni silmälasin käyttäjä kokee ettei ne kuulu itsellään hääpäivään. Silmälasien pois jättö muuttaa niin paljon ulkonäköä etten halunnu jättää niitä sikskään pois. Jokainen kokee asian eritavalla mut mulle oli tosi suuri yllätys että moni hommaa nimenomaan häitä varten piilarit. Ehkä mie hommaan ne sit joskus kun jaksan niihin perehtyä
 8. Ruokailu oli klo17.00 kahvi 19.30 ja Iltapala jotai 22-22.30 Iltapalana oli jauhelihakuisaus ja samat salaatit kun ruoalla. Olin varaavinani kiusausta reilusti, kaikki sai,mutta meni viimistä kauhallista myöten. Ainii ja oli vielä yks "kattaus" joskus klo 04.00 ennenkö soitettiin viimisten vieraittenkanssa taksit ja lähdettiin juhlapaikalta pois =)
 9. Meillä oli ikean 1,50 euron lakanat pöytäliinoina. Kavennettiin ne ompelemalla saumuri sauma keskelle,sauma ei haitannu ku oli tyllistä kaitaliina päällä. Todella hyvin toimi oli 30 lakanaa niillä katettiin n.140 vieraan pöydät,lahjapöytä ja noutopöytä. Osa liinoista oli kaventamattomia niitä käytettiin noutopöydässä kun oli iso pöytä. Lisänä oli vielä paperista pöytäliinaa jota käytettiin pöyreissä pöydissä. Pari lakanaa leikattiin surutta poikki kun pöytien jako ei sattunu sopivaksi,mut ton hintasissa liinoissa ei haitannu.
 10. Mun ihana kimppuni joka sopi täydellisesti yhteen puvun kanssa
 11. 3 päivää häitten jälkeen onnittelukortti joka oli tosin meille molemmille mutta yhteisellä sukunimellä tietysti
 12. alushousut kannattaa laittaa sukkanauhaliivien päälle ni niitä ei tarvi irrottaa kun käy vessassa. Ainaki hääpäivänä ku ison helman ja vannehameen kanssa (jos sellanen tulee) vessassa käynti on jo taiteen laji sinänsä
 13. Kiitos kullannupulle vastauksesta Täytynee alkaa varailee aikoja
 14. kuin paljon ennen häitä alotatte solariumissa käynnit? Suihkurusketusta en kyllä uskalla häihin kokeilla..