-Elvi-

Rouva
 • Content count

  279
 • Joined

 • Last visited

About -Elvi-

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. Meillä oli yhteiset polttarit ja tykkäsin siitä kovasti. Miehellä ei ole paljon omia kavereita, joten oli mielestäni tosi hyvä, että meille järjestettiin yhdessä. Me emme kumpikaan olisi tykänneet mistään kauheasta nolaamisesta tai vastaavasta joten suht rauhalliset polttari oli juuri meidän tyyliset.
 2. Minä olin häissäni raskaana juurikin viikolla 15. Minulla oli alkuraskaudesta jonkin verran pahoinvointia, mutta se oli mennyt jo ennen häitä ohi. Häihin asti olin koko ajan myös TODELLA väsynyt (en jaksanut tehdä oikeastaan mitään muuta kun käydä töissä) ja sen takia jännitti, miten jaksan koko päivän. Olin kuitenkin ihmeen pirteä koko päivän ja jaksoin hyvin tanssia ja juhlia. Lähdettiinkin sulhasen kanssa viimesenä juhlapaikalta Maha minulla oli jo jonkun verran kasvanut häihin mennessä, mutta onneksi olin sitä ennen laihtunut, joten mahduin pukuun. Maha ei vielä ollut niin iso, että siitä olisi nähnyt, että olen raskaana. Turvotusta minulla oli tuohon aikaan aika paljon, mutta kun puvun aamulla oli saanut päälle niin ei se maha mihinkään näkynyt. Yöllä kun puvun pois otti niin maha kyllä pullahti isompana kuin koskaan ennen. Kannattaa pitää huoli, että muistaa hääpäivänä juoda paljon ja pääsee tarvittaessa huilimaan. Miellä oli aamu onneksi hyvin rauhallinen eikä tullut yhtään kiirettä, joten sekin varmaan auttoi jaksamaan koko päivän.
 3. Omista häistä ei tule mieleen mitään, mitä tekisin toisin, mutta tässä asioita, mitä meidän häissä pidettiin hyvänä juttuna. Jotain asioita minulle tuli myös mieleen kun lähiaikoina suvussa oli häät, joissa kaikki ei mennyt ihan nappiin. - Buffetpöydässä kannattaa alkupaloina kalojen lisäksi olla ainakin yhtä lihavaihtoehtoa. Usein on pelkkää kalaa ja meillä kalojen inhoajat kiittelivät, että oli myös paahtopaistia. - Valokuvaukseen kannattaa mennä ennen vihkimistä, ettei ihmiset joudu odotteleen. Muutenkin kannattaa pitää huoli siitä, ettei tule ylimäääräisiä "mitä nyt tapahtuu"-hetkiä. - Ei liikaa eikä liian vähää ohjelmaa. Meillä esim. riitti vallan mainiosti tutustumisohjelmanumero, yksi leikki, kaasojen järjestämä yllätysohjelmanumero ja hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Pitää olla aikaa myös seurusteluun ja tanssimiseen. Asia on tietysti eri, jos ei ole tanssihäät. - Musiikki ei saa olla niin isolla, ettei kunnolla pysty juttelemaan. - Minä kannatan taustamusiikkia. Se tuntui saavan ihmiset vapaantuneemmin juttelemaan ja kun musiikki loppui, ihmiset tiesivät, että tulee jotain ohjelmaa. - Jos vieraina on myös vanhempaa väkeä, kannattaa heidät huomioida bändin valinnassa. Tai jos haluaa soittaa vaikka pelkkää rock-musiikkia, ei kannata vanhempaa väkeä kutsua.
 4. Ihanan Tissotin rannekellon
 5. En osaa sanoa tarkkaan kuinka paljon meillä meni 70 hengen häihin, mutta epäilisin, että jotain 5 000-7 000 välillä. Vähän ennen häitä rahanmeno alkoi hirvittää, mutta häiden jälkeen ei kaduta yhtään. Päivä oli täydellinen ja kyllä siitä kannatkin "vähän" maksaa
 6. ^Tuo on mielestäni todella hyvä lahjaidea. Antaisin itsekin miehelleni kellon huomenlahjaksi, mikäli hän ei hiljan olisi rannekkelloa lahjaksi saanut. Nyt onkin tosi vaikea miettiä miehelle lahjaa Hän ei välitä koruista ja minä en halua mennä huomenlahjakuvaukseen. Haluaisin lahjan olevan kuitenkin jotain pysyvää. Olisiko kellään mitään ideoita?
 7. ^Kaikki kivet on tosiaan pyöreitä. ^^Sormuksen virallista leveyttä en itse asiassa tiedä. Viivottimella mitattune se näyttäisi olevan 4,5mm.
 8. Kiitos Keskikivi on 0,15 ja sivutimantit 0.03/kpl. Laadultaan kaikki on W/VS.
 9. Kiitos Minäkin olen ihan rakastunut siihen. En millaan malttaisi antaa sen olla rauhassa laatikossaan Ja maksoi siis vähän vajaa 1 000 euroa.
 10. ^Meillä maksettiin 10% tilattaessa ja loput, kun valmiit sormukset haettiin.
 11. Itselleni ehdoton nounou on hääkaari ja ruusut.
 12. Sain eilen teetetyn sormukseni ja olen erittäin tyytyväinen Meillä meni kolmisen kuukautta tilaamisesta siihen kun saimme sormukset. Luulen, että se olisi voinut onnistua nopeamminkin, jos olisi tarvinnut.
 13. Oikealla miehen vihkisormus. Hän tulee pitäämään sitä ainoana sormuksena häiden jälkeen. Sormus on valkokultaa ja siinä on yksi musta timantti.
 14. Lähdemme elokuussa viiden yön häämatkalle Roomaan. Kaipaisimme vinkkejä kaikesta mahdollisesta: hyvistä ruokapaikoista, kohtuu hintaisista kaupoista, missä kannattaa käydä ja mitä tehdä. Vinkkejä otetaan myös vastaan hyvistä Rooma-matkaoppaista.