-Elvi-

Rouva
 • Content count

  262
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -Elvi-

 1. Meillä oli yhteiset polttarit ja tykkäsin siitä kovasti. Miehellä ei ole paljon omia kavereita, joten oli mielestäni tosi hyvä, että meille järjestettiin yhdessä. Me emme kumpikaan olisi tykänneet mistään kauheasta nolaamisesta tai vastaavasta joten suht rauhalliset polttari oli juuri meidän tyyliset.
 2. Minä olin häissäni raskaana juurikin viikolla 15. Minulla oli alkuraskaudesta jonkin verran pahoinvointia, mutta se oli mennyt jo ennen häitä ohi. Häihin asti olin koko ajan myös TODELLA väsynyt (en jaksanut tehdä oikeastaan mitään muuta kun käydä töissä) ja sen takia jännitti, miten jaksan koko päivän. Olin kuitenkin ihmeen pirteä koko päivän ja jaksoin hyvin tanssia ja juhlia. Lähdettiinkin sulhasen kanssa viimesenä juhlapaikalta Maha minulla oli jo jonkun verran kasvanut häihin mennessä, mutta onneksi olin sitä ennen laihtunut, joten mahduin pukuun. Maha ei vielä ollut niin iso, että siitä olisi nähnyt, että olen raskaana. Turvotusta minulla oli tuohon aikaan aika paljon, mutta kun puvun aamulla oli saanut päälle niin ei se maha mihinkään näkynyt. Yöllä kun puvun pois otti niin maha kyllä pullahti isompana kuin koskaan ennen. Kannattaa pitää huoli, että muistaa hääpäivänä juoda paljon ja pääsee tarvittaessa huilimaan. Miellä oli aamu onneksi hyvin rauhallinen eikä tullut yhtään kiirettä, joten sekin varmaan auttoi jaksamaan koko päivän.
 3. Omista häistä ei tule mieleen mitään, mitä tekisin toisin, mutta tässä asioita, mitä meidän häissä pidettiin hyvänä juttuna. Jotain asioita minulle tuli myös mieleen kun lähiaikoina suvussa oli häät, joissa kaikki ei mennyt ihan nappiin. - Buffetpöydässä kannattaa alkupaloina kalojen lisäksi olla ainakin yhtä lihavaihtoehtoa. Usein on pelkkää kalaa ja meillä kalojen inhoajat kiittelivät, että oli myös paahtopaistia. - Valokuvaukseen kannattaa mennä ennen vihkimistä, ettei ihmiset joudu odotteleen. Muutenkin kannattaa pitää huoli siitä, ettei tule ylimäääräisiä "mitä nyt tapahtuu"-hetkiä. - Ei liikaa eikä liian vähää ohjelmaa. Meillä esim. riitti vallan mainiosti tutustumisohjelmanumero, yksi leikki, kaasojen järjestämä yllätysohjelmanumero ja hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Pitää olla aikaa myös seurusteluun ja tanssimiseen. Asia on tietysti eri, jos ei ole tanssihäät. - Musiikki ei saa olla niin isolla, ettei kunnolla pysty juttelemaan. - Minä kannatan taustamusiikkia. Se tuntui saavan ihmiset vapaantuneemmin juttelemaan ja kun musiikki loppui, ihmiset tiesivät, että tulee jotain ohjelmaa. - Jos vieraina on myös vanhempaa väkeä, kannattaa heidät huomioida bändin valinnassa. Tai jos haluaa soittaa vaikka pelkkää rock-musiikkia, ei kannata vanhempaa väkeä kutsua.
 4. Ihanan Tissotin rannekellon
 5. En osaa sanoa tarkkaan kuinka paljon meillä meni 70 hengen häihin, mutta epäilisin, että jotain 5 000-7 000 välillä. Vähän ennen häitä rahanmeno alkoi hirvittää, mutta häiden jälkeen ei kaduta yhtään. Päivä oli täydellinen ja kyllä siitä kannatkin "vähän" maksaa
 6. ^Tuo on mielestäni todella hyvä lahjaidea. Antaisin itsekin miehelleni kellon huomenlahjaksi, mikäli hän ei hiljan olisi rannekkelloa lahjaksi saanut. Nyt onkin tosi vaikea miettiä miehelle lahjaa Hän ei välitä koruista ja minä en halua mennä huomenlahjakuvaukseen. Haluaisin lahjan olevan kuitenkin jotain pysyvää. Olisiko kellään mitään ideoita?
 7. ^Kaikki kivet on tosiaan pyöreitä. ^^Sormuksen virallista leveyttä en itse asiassa tiedä. Viivottimella mitattune se näyttäisi olevan 4,5mm.
 8. Kiitos Keskikivi on 0,15 ja sivutimantit 0.03/kpl. Laadultaan kaikki on W/VS.
 9. Kiitos Minäkin olen ihan rakastunut siihen. En millaan malttaisi antaa sen olla rauhassa laatikossaan Ja maksoi siis vähän vajaa 1 000 euroa.
 10. ^Meillä maksettiin 10% tilattaessa ja loput, kun valmiit sormukset haettiin.
 11. Itselleni ehdoton nounou on hääkaari ja ruusut.
 12. Sain eilen teetetyn sormukseni ja olen erittäin tyytyväinen Meillä meni kolmisen kuukautta tilaamisesta siihen kun saimme sormukset. Luulen, että se olisi voinut onnistua nopeamminkin, jos olisi tarvinnut.
 13. Oikealla miehen vihkisormus. Hän tulee pitäämään sitä ainoana sormuksena häiden jälkeen. Sormus on valkokultaa ja siinä on yksi musta timantti.
 14. Lähdemme elokuussa viiden yön häämatkalle Roomaan. Kaipaisimme vinkkejä kaikesta mahdollisesta: hyvistä ruokapaikoista, kohtuu hintaisista kaupoista, missä kannattaa käydä ja mitä tehdä. Vinkkejä otetaan myös vastaan hyvistä Rooma-matkaoppaista.
 15. Voisitteko rakkaat naikkarit auttaa minua hääjuhlan ohjelman kanssa. Meinää epätoivo iskeä, kun en oikein tiedä miten kaikki pitäisi ajoittaa. Tässä alustavaa suunnitelmaa: 15.00 Vihkiminen 15.45 Saapuminen juhlapaikalle ja kuoharit 16.00 Ruokailu xx.xx Lauluesitys 18.30 Kakun leikkaus xx.xx Jotain xx.xx Häävälssi xx.xx Jotain xx.xx Iltapala Loppuilta tanssaamista ja mukavaa yhdessäoloa. Mihin väliin olisi sopiva laittaa tutustumisleikki (=huiskutusleikki)? Ennen vai jälkeen ruokailun? Onko ruokailun ja kahvitukselle sopiva väli tuo 2,5 tuntia, kun vieraita on noin 70? Entäs mitä yleensä on kahvien ja häävalssin välissä? Sopiiko tähän joku leikki? Loput leikit ja morsiuskimpun heitot varmaan onkin sitten hyvä pitää bändin tauolla? Mihin aikaan iltapala olisi hyvä olla?
 16. Meidät vihitään Nokian kirkossa ja jatkot Ankkurissa. Sattuisko kellään Ankkurissa juhlineella olla kuvia koristelusta? Ottaisin erittäin mielelläni kuvia vaikka yksityisviestillä.
 17. Meillä tulee myös miehellä vihkisormus. Kihlasormus hänellä on tavallinen valkokultainen sileä rinkula. Vihkisormus on aika saman tyylinen, mutta "järeämpi". Se on siis vähän leveämpi ja aika paljon paksumpi kuin vanha. Vihkisormukseen tulee yksi musta timantti upotettuna. Kihlasormusta mies käyttää töissä, koska tekee käsillään töitä ja sormus kuluu. Muuten hän tulee käyttämään vihkisormusta (ei siis käytä koskaan sormuksia samaan aikaan).
 18. ^Tuonne minäkin juuri sivut tein. Tosi helppo käyttää ja nätit saa aikaiseksi. Eikä mitään mainoksiakaan tule.
 19. Mäkin innostuin sitten eilen värkkäämään oikeen urakalla niitä sivuja. Tosi helppo oli tehdä vaikka en oo mikään bittinikkari. Se on kyllä kätevää, että sinne saa lahjalistat, ilmottautumiset sun muut. Ja päädyimpä sitten tekeen sinne meidän historiikinkin. Ajattelin vielä, että jos jonkin sortin yhteystiedot sinne laittas, jossa olis meidän, kaasojen, bestmanin ja vanhempien tiedot.
 20. Minua kiinnostaisi, mitä laitatte näille omille häänettisivuillenne? Laitatteko esim. jotain historiikkia itsestänne? Entäs esittelettekö kaasoa ja bestmania (tai muita ihmisiä) jotenkin erityisemmin? Me laitetaan ainakin lahjalista, ajo-ohjeet ja ilmoittautuminen. Näitä yllä mainitsemiani asioita mietin myös, mutta en tiedä onko se vähän hassu, jos ne siellä ovat. Entäs tiedättekö, onko jossain joku päikka, josta näkee ihan yleisesti hääsivuja. Olisi kiva nähdä vähän mallia.
 21. Osaisiko kukaan kertoa, mikä kukka tässä vieheessä on?
 22. Voi, että kun teillä on mahtava idea! Innostuin ihan hirveesti heti. Suunnittelin jo, että virkkaan karkkipussit, paikkakortit ja servettirinkulat. Ja jos jaksan/kerkeen niin olis kiva tehdä jotain virkattuja kulhoja, joihin vois laittaa vaikka karkkia tai jotain. Taitaa ollaa "vähän" haasteelliset suunnitelmat Ajattelin ainakin saada ne pussukat tehtyä ja rupeenkin heti suunnitteleen ja huomenna käyn ostaa sopivaa lankaa. Onneks meidän häihin on vielä aikaa Ainakin Sinellissä myydään tuohon kovettamiseen oikeen tommosta ainettakin. Sillä pystyy kovettaan melki mitä vaan (ainkin Sinellin mukaan) ja tuommosen kulhonkin tekemisen sillä luulis onnistuvan. Tuossa linkki: http://www.sinelli.fi/product_catalog.php?c=282 Ja ei kun virkkaamaan!
 23. Minun tuleva miekkoseni on kova rallihullu ja olen ajatellut rallisimulaattori ajelua joko huomenlahjaksi tai joskus synttärilahjaksi. Oikeet rallikyydit on niin kalliita, joten tuommonen sais luvan kelvata ja siinä saa ainakin itse ajaakin Tuommonen löytyy Tampereelta http://www.simrac.com/ Jos saan rahat kerättyä, voi olla että ostan huomenlahjaksi digivideokameran. Siihen haluaisin kaiverruksen ja vois kuvata häät sillä ja antaa yllätyksenä sulholle lahjaksi. Sillä sais sitten tulevaisuudessa kuvailla rallijuttujaan.
 24. Tilasin nyt sitten kaitaliinaa tuon 60 cm -ohjeen mukaisesti. Vähän extraa tilasin päälle. Päätin, että kaitaliinaa ei laiteta yhtään pöydän reunoista roikkumaan, joten sitä ei tarvinnut miettiä. Mielestäni kaitaliina voi olla niin leveetä/kapeeta kuin vain itse tykkää. Joillainhan on ihan 10 cm ohut kaistale pöydissä ja toisilla jopa puoli metriä leveä. Itse päädyin 30 cm leveään.