Jump to content
Naimisiin.info

Höntsy

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Höntsy kaikki viestit

  1. Joo oma koriste pitää olla. Meillä oli kyllä kakussa kauniit valkosuklaasydämet (kakku siis Bisketistä), ja ensin olikin tarkoitus mennä pelkästään niillä, mutta sit löyty niin sopiva kakunkoriste, että ostettiin se lisäksi.
  2. Tämä tieto olisi minullekin hyödyllinen Pöydät voi laittaa pituussuunnassa neljään riviin. Meillä oli kaikenkaikkiaan 8 kpl 12-20 hengen pöytää, eli neljä lähempänä lavaa ja neljä takana. Muistaakseni reilu sata vierasta. Eteen jäi tilaa tanssimiseen, mutta pöytiä joutui vielä työntämään kasempaan, jotta saatiin kunnolla tilaa.
  3. Todellakin riitti, vaikka porukka mätti ruokaa kaksin käsin. Jaeltiin sitte seuraavana päivänä sapuskaa ympäriinsä. Itse asiassa huomasin muutama päivä sitten, että kakkua oli vieläkin pakastimessa (häät 09/2008)
  4. Meillä oli viime syksynä kemut Laitasaaressa. Vieraita oli 110. Tuolla määrällä saatiin pöydät laitettua silleen, että kaikilla oli riittävästi tilaa ja tarjoilijatkin sopivat liikkumaan hyvin pöytien väleissä. Lavan eteen jäi vielä tilaakin. Mut sitten kun tanssit alko, pöytiä siirrettiin rankalla kädellä kasaan ja seunustoille, mut ei se enää siinä vaiheessa haitannu. Bändi (4 henk) mahtu ihan hyvin lavalle ja äänentoistossa ei ollu mitään vikaa. Riippuu toki bändin kamoista. Paikanpäällä ei oo musiikkivehkeitä, eikä seinillä olevat kaiuttimet ilmeisesti toimi. Me kutsuttiin melkein 180 vierasta. Jos kaikki ois tullu, oltas oltu pulassa.
  5. Höntsy

    Mauritius

    Meillä oli All Inclusive paketti, ja oltiin tosi tyytyväisiä. Ruoat aivan ihania! Intialaistyyppistä, kreoliruokaa jne. Teemat vaihteli eri päivinä. Illallisilla oli noin 20-30 eri lämminruokavaihtoehtoa buffetissa, joten jokaiselle varmasti löytyi mieluista! Ja kaikenmaailman drinksuja tuli tilailtua paljon. Rannalla pyöri golfauto, joka toi aina sandwichejä, tuoretta ananasta ja juomaa, vaikka ei ois ollu nälkäkään Mun mielestä ei kannata lähtä ainakaan syrjässä olevaan hotelliin ilman all inclusivea. Muuten tulee tosi kalliiksi syöminen. Monet hotellit on eristyksissä, joista ei edes helposti pääse syömään muualle. Isommat kaupungit on varmasti sitte asia erikseen. Mut Mauritius onkin mun mielstä just tuota luxushotelli sälää, joka toimii vähän erilailla kuin monet muut matkakohteet. Eli sinne nimen omaan mennään isoille hotellialueille ja siellä pysytään retkiä lukuun ottamatta.
  6. Höntsy

    Mauritius

    Me otettiin sulkin kanssa Havrix eli A-hepatiitti rokotteet. Olis tietty voinu ottaa ne jo vuosia sitte ku ollaan reissattu alkeellisissa oloissa, mutta tulipahan sekin nyt hoidettua. Mauritiukselle 21.9.
  7. Höntsy

    Mauritius

    Onko kokemuksia Le Coco Beach hotellista?
  8. Jösses, ettekö osaa avata suuta koemeikkitilanteessa!? Jos näyttää että menee pieleen, niin voi kai siitä sanoa meikkaajalle! Ei ne ajatuksia osaa lukea. Kannattaa viedä kuvia malliksi.
  9. Osaatkos sanoa niistä Partyliten somistetrioista, että voiko siihen "maljakko-osaan" laittaa kukan veteen, kun se pienempi kuppi on siinä päällä ja siinä palaa votiivikynttilä? Sitä vaan mietin, että "höyrystyykö/huurtuuko" ne vedet maljaosan reunoille rumasti?
  10. Mä näkisin Kruunumakasiinin enemmän talvihäiden viettopaikkana. Oon ollu talvella siellä karonkassa ja oli tosi tunnelmallinen paikka. Tosin voihan se olla kiva kesälläkin. Talo on vaan keskellä muuta asutusta, eli pihalla ei oikeen voi hengata. Ja lapsillekaan paikka ei varmaankaan oo paras mahdollinen just ton pihan puutteen vuoksi.
  11. Ja höpö höpö! Voi Jeesus mikä poliisivaltio. Me ei kyllä mitään lupia kysellä
  12. Mä taas en oo ajatellutkaan semmosta vaihtoehtoo, että lahjoja ei avattas. Kaikissa häissä missä oon ollu, on kaaso avannu lahjat ja teipannu kortit oikeisiin lahjoihin kiinni. Vieraat tutkailevat ja ihastelevat lahjoja mielellään.
  13. Höntsy

    vieraille kamerat?

    Noi cd- ja muistitikkuvaihtoehdot kuulostaa ihan toimivilta. Meille sen sijaan ei todellakaan tule kertakäyttökameroita! Harvoin niillä saa laadukkaita kuvia, saatikka joissa edes kuvakulmat olis kohdallaan. Itse ainakin arvostan laatua kuvissa. Ja niiden kertakäyttökameroiden kuvien teettäminen tulee yllättävän kalliksi (jos on paljon kameroita). Turhaa maksaa huonoista kuvista.
  14. Kalevala korut on hinnoiteltu valmiiksi, eli pitäis olla kaikkialla samat. Mutta liikkeet voi antaa tietyn prosentuaalisen alennuksen kuitenkin.
  15. Meidän häitä juhlitaan Laitasaaren seurojentalolla. Mietin myös tuoliasiaa ensin, sillä tuoleja näyttää olevan monensorttisia, mutta nyt olen päättänyt panostaa muihin asioihin. Nehän on vaan tuoleja! Ja kun vieraat lyövät persuukset penkkiin, niin eihän niitä kukaan huomaa ;D Kaiken lisäksi vieraita tulee niin paljon, että suojakankaiden ompelemisessa olisi hirvee homma.
  16. Ompas ihanaa kuulla, että asiat Bisketin kanssa ovat sujuneet hyvin! Bisketin pitopalvelu on varattu meille ensi syksyksi.
  17. [highlight]quote author=Ankkuliini link=1056105133/1060#1072 date=1188193518]Kerronpa nyt miltä nuo paikat näytti Laitasaaren seurojentalo, KAUNIS! Matkaahan tulee Oulusta, mutta tie on suora ja Kultsukin antoi plussaa siitä että sinne on helppo osata. Tilava, hyvä pohjaratkaisu, tilavat oviaukot, kaunis takka luomassa tunnelmaa ;)Piha pieni mutta vehreä ja Oulujoki virtaa vieressä että vettäkin saa ihailla jos haluaa, niinkuin me ;D Tämä on nyt meille varattu alustavasti, sen verran tykättiin[/highlight] Tiedoksi: takka ei vedä. Meille varattu kyseinen paikka ensi syksyksi. Ajattelin laittaa takan reunalle kynttilöitä.
  18. Onko tuosta Peuhusta tietoo netissä? En löydä.
  19. Mitkä Oulun tai Oulun seudun juhlatiloista on ISOJA? Vieraita ois näillä näkymin 150-160 henkilöä! Aina kun innostun jostain paikasta, niin maksimimäärä näyttää usein olevan n. 80. Paikka saa olla Oulun ulkopuolellakin. Haluaisimme ennemmin "maalais"/kartanohäät pitopalvelulla, kuin ravintolahäät.
×
×
  • Create New...