Tricy

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Tricy

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kannattaa miettiä jokin morsiamen polttaripäivän asuun sopiva teksti. Olin lauantaina polttareissa ja puimme morsiamen rokkimimmiksi. Selässä hänellä luki "Päivämäärä" Musta vaihtuu "valkoiseen" Miehelläni oli myös lauantaina polttarit ja koska hänet oli puettu kalastajaksi, selässä luki teksti siitä miten koukkuun nappaa iso saalis ja muut jäävät rannalle ruikuttamaan. Tämä oli kirjoitettu runomuotoon ja varustettu päivämäärällä.
 2. Me juhlimme häitämme Salon työväentalolla. Meille tulossa n. 100 vierasta ja varmasti mahtuvat kaikki, mutta ei ole silti ahdasta. Siellä on isompi juhlasali ja hieman pienempi toinen huone, jonne meillä katetaan kahvi ja booli ruuan jälkeen. Vaikka talo sijaitsee ihan keskustassa (on siis se punainen rakennus Plaza-kauppakeskusten kulmassa) takapiha jää katseiden suojaan ja meillekin luultavasti tulee vielä jokin katos sinne pienten sadekuurojen varalle. Käsittääkseni Salon vpk-talo olisi sopiva myös hieman suuremmalle määrälle ihmisiä. Epäilisin, että sinne mahtuu n. 150 vierasta, tosin siitä on aikaa kun olen siellä käynyt, joten korjatkaa jos olen väärässä. Perttelin urheilutalo (onkohan tuo virallinen nimi) On myös mukava paikka viettää häitä. Yksissä häissä olen siellä ollut ja kauniiksi oli paikka saatu, vaikka urheilutalo onkin. Vieraita oli siloin hieman alle 100. Ajoin ohi viikonloppuna ja ainakin julkisivun laudat oli jo ehditty maalata uudelleen. Perttelin urheilutalolle ajaa Salon keskustasta n. 10-15 min. Myös paikka nimeltä Tupurin maja (olikohan tuo) sopii mielestäni häiden viettoon. Vieraita sinne sopii n. 50.
 3. Kutsun muutaman vanhan työkaverin, joista tuli työkaveruuden lisäksi ystäviä, muuten en nykyisiä työkavereita ajatellut kutsua, niin läheisiä ei olla...
 4. Dunilla on ainakin "Heart of Gold" niminen servetti, jossa on kultanen sydän kellertävällä pohjalla, mut loppu servetti on valkonen... en tiiä vastaako sun makumieltymystä, mut musta ne on aika kauniita, tosin ei meiän juhliin oikean värisiä... sitä saa 33x33 ja 40x40 kokosena...
 5. Mulle tuli sellanen ihmetyksen aihe mieleen noista sormuksista, että onko ne varmasti kaikki kihla- tai vihkisormuksia, osa kun näytti olevan oikean käden nimettömässä... (käytetäänkö jossain maissa/kulttuureissa sormusta oikeassa nimettömässä?) Mietin siis vain... En laittaisi noista sormuksista varmaan mitään sormeeni. Liian prameita mun makuun. Yksinkertainen on kaunista.
 6. Mulle teetetään myöskin puku. Tätini on lupautunut sen tekemään. Häihin on vielä reilusti aikaa, mutta kankaat on laatikossa: 3m punaista satiinimaista kangasta yläosaan ja 7m luonnonvalkoista morsiussatiinia alaosaan, vuorikankaat on vielä ostamatta... Luulen että aletaan suunnitella vasta vuodenvaihteen jälkeen... laittelen vaiheittain kuvia sitten, kunhan niitä tulee ja muista niitä tänne laittaa. Tämän verran tiedän jo: tummanpunainen yläosa luonnonvalkoinen alaosa koristeeksi strasseja ja helmiä "ainakin metrin laahus" ;D (äitiäni nauratti tämä ilmaisu) hameen kaavat on ostettu, joten tiedän suunnilleen mielessäni jo millainen siitä tulee... muoks.
 7. Meidän juhlaohjesääntö tulee turun murteella ja olen itse sen sille kääntänyt ja koonnut mieleiseksi kaikista mahdollisista ehdotelmista. Noukkinut siis parhaat päältä. Pohjana tuolle käännökselle käytin turkuraattoria, jonka löysin googlettamalla. Käännöksestä tuli juuri niin kökkö kuin valmiin koneen käännöksestä voi tulla, mutta tuntien työllä se alkaa olla nyt mieleinen. Olen siis karsinut siitä niitä kliseisimpiä ja kuluneita juttuja ja muuttanut paljon sanamuotoja. Voin sen julkaista täällä vasta vähän lähempänä omia häitämme, sillä haluan sen pysyvän hauskana yllätyksenä vieraille. Pieni vaivannäkö siis kannattaa. :
 8. Nojaileminen kuulostaa tylsältä, jos biisi on vähänkin pidempi (tosin se on ehkä ainut varteenotettava tapa, sillä valssihan jätetään pois sulhasella ilmenevien 2 vasemman jalan takia). Pitää miettiä taas tätäkin asiaa. Kiva on vieraiden katsella esim vajaa 5 min pelkkää nojailua ;D
 9. Tuon kukkafirman nimi on Huiskula, jos joku tätä tietoa tarvitsee. Ja tosiaan jos vaan näppäryyttä ja kekseliäisyyttä löytyy, niin varmasti saa market-kukista kauniin kimpun aikaiseksi... Katselin juuri, että esim. aika kookas kimppu gladioluksia maksoi alle 4e Prismassa ja nehän käyvät hyvin esim. käsivarsikimpuksi.
 10. Ei me ainakaan haluta valssata : Tosin en kyllä oo ihan varma miten metallimusiikin tahtiin pitäis tanssia.. Morsian mossaa? ja sulho soittaa ilmakitaraa? ainakin olis erilainen hää"tanssi".
 11. Meillä on kanssa jo löytynyt näitä sutkautuksia, osa huumorilla osa aidon hämmästyneen tai ihan tosissaan. Tätini järjestää meille halvalla pitopalvelun ja luetteli esimerkkinä jonkin aikaisemman menun, joka oli joissain häissä ollut. Menuussa oli palapaistia. Kyselin sitten sulholta, että haluaisko hän meidän häihin palapaistia, niin sulho totesi: "En halua, mun mielestä häissä pitää olla lihaa ruokana." Kyselin yhtenä päivänä, että mikä musta sitten tulee, kun me mennään naimisiin. Sulhon vastaus kuului: Akka tai ämmä, kumpi sä haluut olla ;D (tämä tuli huumorilla) Sulhon toisena bestmanina on hänen viime kesänä naimisiin mennyt serkkunsa. Olivat sitten terassilla puhuneet häistä ja bm oli todennut, että huomenlahja pitää sitten olla, johon sulho "mikä se on?". Puhuttiin tästä kysymyksestä ja asiasta sitten tänään autossa, kun ajoimme kotiin. Naureskelin sulholle, että bm-serkku oli sitten sanonut sulle että huomenlahja pitää ostaa, johon sulho "Eihän sillä mikään kiire ole, kun serkunkin bm:n lahja on vielä serkun kaapissa" repesin ja totesin, että kiitoslahja on vähän eriasia, huomenlahja annetaan ensimmäisen yhteisen avioyön jälkeen Kutsutekstien vaihtoehtoja olen myös kerännyt ylös ja eilen sitten kokosin sellasien kutsun tekeleen, jonka luin läpi sulholle, sulho toteaa: "Ei ei, ei mitään runoja. Ihmiset ei ymmärrä runoja". se mun kulta on vaan niin lutunen : muoks. Kysyin sulholta, että haluaako hän kuunnella mun kanssa pari marssia, niin tää toteaa: "juu, en halua" on se mun rakas
 12. Olin täysin unohtanu ton säännön ja se tuli täällä jossain foorumin kirjotuksissa vastaan ja aloin jo pohtia, että mitäs pitäis keksiä. Nyt kun luin tän jutun ja moni sano ettei tarvii peittää, ni ei mun tarviikaa enää miettiä, mitä laitan olkapäille ;D
 13. Ostin pitsiä, jossa on valmiiksi jo sininen nauha keskellä. Pitsi löytyi Eurokankaan alekorista ja maksoi alle 2e ja sitä oli varmaan 2-3m siinä nipussa, lisäksi ostin 2m sinistä satiininauhaa 65cent/m (eli 1,30e) ja sinistä ompelulankaa (1,90e). Noista tarpeista teen 2 sukkanauhaa, leveämmän nauhan ja kapeamman heittonauhan (leveään siis ompelen kaksi leveyttä pitsiä) Tarpeista jää vielä ylikin ja 2 sukkanauhalle tulee hintaa (ynnää noopeasti) 5,20e Joten itse tekeminen on kaupan hintoihin verrattuna halpaa. muoks. unohdin kuminauhan, joka maksoi n. 1,5e eli yhteensä 2 sukkanauhaa siis 6,70e ja tarpeet varmaan riittäis vielä kolmanteenkin.
 14. Meille tulee näillä näkymin auton pölykapseleita, jotka maalataan hopealla spraymaalilla ja niihin maalataan meidän nimi kirjaimet ja alle irtonainen nuoli. Näin olen suunnitellut... Ajateltiin kysyä sedältä, joka omistaa autokorjaamon, josko siellä olis vanhoja pölykapseleita tai sitte keräillään tuolta tien varsilta, jos ei muualta saada. Pölykpaselihan ei yleensä enää paikallaan pysy, kun se on kerran vauhdissa irti lähtenyt Kai niitä muuten saa kerätä tien varsilta? (tuntuu tymältä kysymykseltä, mutta kun usein niitä näkee vaan johonkin puun oksaan nostettuna...)
 15. En usko että kauhea pettymyt olisi, jos jäisi heittelyt heittämättä. Itse sain edellisissä häissä kimpun kiinni ja olemme minun sukuni puolelta ensimmäinen pari menossa naimisiin sen kimpun saannin jälkeen... liekö tuossa asiassa kuitenkaan mitään perää, että kimpun saaja pääsee naimisiin