Jump to content
Naimisiin.info

KartanonArmo

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

KartanonArmo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kaikkein helpoimmalla pääsee kun vapautatte vastarannankiiskit vastuistaan. Eilen tapahtui näin että, molemmat kaasoni sai "kenkää" tehtävästään. Seremoniamestarilla sekä itselläni meni hermot ja luotto kokonaan koko puuhaan kun ei mitkään "palaverit", muutenvaan tapaamiset, pukujen/kenkien/korujen etsinnät kiinnostaneet, saati että ois muutenkaan pitänyt kauheesti yhteyttä. Vuosi sitten kun kaasojani valitsin, kaikki vaikutti todella hyvältä. Molemmat oli innostuneita ja onnessaan "kunnia"tehtävästään mutta sitäkin kesti vissiin tasan kaks viikkoa. Monta kertaa koitin keskustella asioista, odotuksista jne... mutta kauin kuuroille korville. Kavereilta sain kuulla kuinka kenkä- ja asuvalintaani oltiin käyty kauhistelemassa liikkeissä ja kuinka paasaan vaan häistäni. Häät ja koristelut on tehty kaikessa hiljaisuudessa yhdessä tulevan kultani kanssa, ettei vain kaasoilla menis hermot paasaamiseen:( Häihin on nyt enää 2kk 1vko aikaa ja olen ilman kaasoja! Oon päättäny pärjätä ilman sen päivän ni ei tartte pettyä siihen etteivät saavukaan paikalle. Näin meillä, kuis teillä?
  2. Meille kans hääauto jostain! melkeen kaikki käy, kunhan höpinät on kohillaan. saa olla sikalintta, suomi-kustomi, avo... meininki täytyy olla rockenroll nii ja turun seudulta.
  3. vähän harmittaa strippareiden puolesta kun tuntuu että ammattikunnat ovat menneet pahasti sekaisin eli portot ja tanssijat. kaveripiiriini kuuluu muutamia tanssijoita ja heillä on tiukka "ammattietiikka", keikalle lähtiessään heillä on miespuolinen "korsto" valvomassa esiintymistä ettei kukaan vaan pääse iholle ja että keikka hoidetaan ammattimaisesti ja maksutkin suoritetaan kuten kuuluu. strippareiden suuhun ei kuulu lausahdukset "saat koskea ihan mihin vaan ja kuinka paljon vaan haluat". kaverini ovat myös vuosia tanssineet alan ravintoloissa eli tissibaareissa ja mitään muuta he ei vihaa niin paljoa kuin humalaisia polttariseurueita joissa on aina yksi päällepäsmäri joka on keksiny että kyllähän nää tekee mitä vaan ja sit ollaankin jo tunkemassa esiintymislavalle työntämään sormia ties minne! valitettavaa on että venäjän puolelta on rantautunu myös porttoja ennen siistien baarien sekaan ja omalta osaltaan pilaa kaikkien maineen, myös ravintoloitsijan! stripparit eivät myöskään sekaannu asiakkaisiin, ei edes työajan ulkopuolella. tanssiminen on vai keino elättää se perhe joka on jo kotona. jos nyt jollain tapaa haluaa varmistaa laadukkaat esiintyjät polttareihin, kannattaa jotenki onkia selville tuleeko esiintyjä yksin vai bodygardin kanssa ja ehdottomasti ohjelmatoimistojen kautta! *ajatusta näinki päin?*
  4. viime kesänä olimme 50-luvun teemahäissä, aivan ihanat! kutsussa oli että pukeuduttaisiin 50-luvun tyyliin eli tytöille pallomekot ja pojilla rottatakit, tätä linjaa. paikkana oli vanha kartano jonka kyljessä oli lato, siellä oli sitten illalla latotanssit ja joku kolmen hengen orkka läskibassoineen. melkein kaikilla vierailla oli oma pullo mukana joko lättä-kossu tai lättä-jallu, sen ajan hengen mukaan:) mutta teema oli todella onnistunut juuri vieraiden viitseliäisyyden takia kun olivat panostaneet asuihinsa ja muutenkin hiuksiin ja meikkeihin.
  5. toiselle askartelin kortin ja toisen pyysin messengeris ;D
  6. KartanonArmo

    Islanti

    te jotka ootte jo käyny islannissa, niin kävittekö superjeeppisafareilla? me lähetään sinne ihan vaan niitten autojen takia häämatkalle -08 ja olis kiva kuulla kummosia kokemuksia ko. vehkeistä?
  7. voe herttinen...niinku ei muuten riittäis ressiä häistä ni sitten vielä erikseen laktoosittomia ym. tarjottavia järjestämään... ite oon super intolerantikko ja mähän tulisin hulluks häissäni jos joutuisin miettimään tai edes etukäteen ajattelemaan laktoosittomia juttuja, päivän pelastus löytyy onneks apteekista ja samaa oletan vieraidenkin ajattelevan. kun kerran tietävät itse että on kiusallinen vaiva ni osaavat itse lääkitä itsensä voidakseen nauttia tarjottavista.
  8. KartanonArmo

    Sika

    pääkaupunkiseudulla 100hengen sian saa paikalle kuljetettuna n. 750€. ite joutuupi hoitelee leikkelyt ym sitten joka on kannattamatonta koska siasta tulee helposti räävityn näkönen eikä sitä sen jälkeen syö sikakaan tää oli sit tuusulan palvaamon hinta. meille tulee häihin n. 80kilonen sika josta kuulemma riittää 100-120hengelle, maksaa melkeen puolet vähemmän ku tulee häätilan emännän puolesta.
×
×
  • Create New...