Jump to content
Naimisiin.info

jopsu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

jopsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. jopsu

    Häämatkalle Italiaan

    Me lähdemme Italiaan viikon päästä Gardajärvelle, Riva del Gardaan. Onko kukaan ollut siellä & minkälainen paikka? Netistä olen katsellut paikkaa ja kivalta vaikuttaa..
  2. jopsu

    Häätöppäyksiä?

    Minä en muistanut ottaa kimppuani mukaan häävalssin alkaessa, eli tanssimme ilman kimppua. Ei siihen kukaan huomiota kiinnittänyt, mutta itseä harmitti, kun oltiin oikein reenattu valssia niin, että kädessä oli aina joku "kimppu".. Toisaalta oli huomattavasti helpompi tanssia ilman kimppua. Stressasin myös kirkkoon tekemistämme kukka-asetelmista (alttarin molemmin puolin oli asetelmat) et, onko ne hienot ja miten luonnonkukat kestää ym. Kirkossa en edes nähnyt koko asetelmia ja piti oikein kysyä juhlapaikalle matkatessa, et olivatko ne paikoillaan.. Olivat olleet! Eli jälkeenpäin ajateltuna aivan turhaa energiaa kului tuonkin asian murehtimiseen... Tämä ei kyllä tainnut kuulua enään aiheeseen..
  3. Ennen vihikimistä myös täällä
  4. Me tavataan pappi hääviikon torstaina kirkkoharkoitusten yhteydessä.
  5. Meilläkin nuorisoseurantalo, hinta 420e pe-su. Tilan saa käyttöön kyllä jo torstaina JOS pulittaa 85e lisää...! Eli aina 85e/lisäpäivä. Olemme päättäneet pärjätä 420e:lla
  6. Meille tulee Kauneimpain, Rakkaimpain. Se on aivan ihana..
×
×
  • Create New...