Samari

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Samari

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Uutta: puku ja kengät Vanhaa: kaulakoru Sinistä: kynsitimantti Lainattua: tukkalisäke ;D
 2. Kaivokukan sivuilta: "Vauvakimppu Kimpussa vaaleanpunaisia pieniä gerberoita, kermanvärisiä tertturuusuja ja harsokukkaa. Pienempi kimppu on yhdistetty "napanuoralla", eli nauhalla isompaan kimppuun. Kimpun saa muunkin värisenä - voit esittää toivomuksesi tilausta tehdessäsi kohdassa "Viesti Kaivokukalle" Hinta 25.00" Tässähän tulee heittokimppukin kaupan päälle ;D http://www.kaivokukka.fi/images/kimput/babykimppu.jpg
 3. Teippi lienee kukkateippiä. Saa ainakin Tiimareista.
 4. Mulla olisi ideana se, että pöytiin jaettaisiin A4-lappu, johon on kirjoitettu morsiamen ja sulhasen etunimet + sukunimi. Pöytäkuntien tehtävänä olisi keksiä mahdollisimman monta anagrammia ja eniten keksineet palkittaisiin jollain pienellä lahjalla. Kävin tulostamassa omista nimistä valmiin anagrammilistan, josta voi sitten tarkistella lappuja (http://www.arrak.fi/fi/ag). Muutamia hauskimpia voi vaikka lukea ääneenkin voittajapöytää julkistettaessa.
 5. Lovely, hienon kimpun olet tehnyt! Mistä tukusta kävit ostamassa kukat? Voiko siis mistä tahansa tukusta käydä ostamassa kukkia (siis yrityksen nimiin), vai tarvitseeko jonkun kortin?
 6. Itse olen ostanut Sugaring-nimistä "töhnää" Body Shopista. Lämmitetään esim. vesihauteessa tai mikrossa. Hyvin on toiminut, eikä iho ole valitellut. En osaa vertailla vahauksen kanssa, kun siitä ei ole kokemuksia. Hintaakaan en muista, mutta tosi riittoisa purkki on ollut.
 7. Tässä yksi ohjelmavaihtoehto ;D
 8. Näköjään avioituminen on joillekin asia, jota ei kerta kaikkiaan voi koskaan tehdä "oikein". Me ollaan oltu yhdessä pian 15 vuotta ja joillekin se taas on ihmetyksen aihe. Eli miksi mennä naimisiin nyt, kun ei olla menty aikaisemminkaan. Esim anoppi ei ole onnitellut, eikä sivunnut aihetta mitenkään puheissaan. Kiertokautta kuulin, että oli eräälle sukulaiselle kritisoinut meidän naimisiinmenoa. Teet siis niin tai näin, aina joku vetää palkokasvin nenäänsä. Kannattaa jättää muiden mielipiteet omaan arvoonsa ja luottaa omaan itseensä ja suhteeseensa ja tehdä juuri niin kuin MEISTÄ tuntuu oikealta.
 9. Missy87, tosi herkän ja kauniin näköinen! Kahvan kohta voisi olla hieman runsaampi. Hieno idea
 10. Kaulaan KalevalaKorun Talon sydän ja korviin saman sarjan napit. Kaikki pronssisena.
 11. Ainakin joissain muovileluissa (esim PVC:stä tehdyissä) on todettu ftalaatteja, jotka voi aiheuttaa haittoja. Eli älä ainakaan sellaista laita...
 12. Hääleikit, jäykistely ja säännöt (kuka saa istua missäkin kirkossa jne). Ehdoton YESYES rennolle fiilikselle, tunteilulle, tanssille ja lasten touhuilulle.
 13. Tulo: Mendehlssonin häämarssi Meno: Hakanpään Trumpettisävelmä Hää"valssi": Metallican Nothing else matters