mebe

Morsian
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About mebe

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/04/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Avattiin yhteinen taloustili. Sinne säästellään rahaa yms. Omille tileille kuitenkin tulee palkat ja tuet.
 2. Meillekin tulee J.P Cheteniä. Minä ja sulkki sekä meidän molempien vanhemmat ollaan viini-ihmisiä, mutta vieraista en menisi takuuseen. Halutaan siis hyvää perusviiniä, mikä maistuu mahdollisimman monelle.
 3. Hyviä ohjeita täällä! Itse haluan karpaloboolin ja viikonloppuna olisi makutestailu tarkoitus aloittaa.
 4. Juuri näin! Heitän todellakin oman kimppuni, enkä hanki mitään erillistä heittokimppua. Kuulin koko heittokimpustakin ekaa kertaa vasta täältä foorumilta. Menee idea koko jutusta, jos sitä varsinaista kimppua ei heitetä. Tosin ymmärrän ajatuksen, että jos on hankala kimppu, eikä halua puhkaista kenenkään silmää. Mutta kuitenkin miksi edes hankkia kimppua jota ei "voi" heittää?
 5. Meillä sulhanen heitti ton bussikuljetuksen esille. Aluksi vähän vastustin ideaa, mutta ollaan nyt sitä tosissaan mietitty. Ja sain sentään sulkista ulos ideoita painostamatta! ;D Kuinka paljon ennen häitä kannattaisi alkaa tuota bussia kyselemään? Meillä kun on tuo 080808 päivämääräkin, niin varmaan mahdollisimman nopeasti..
 6. Haaveilen samasta sormuksesta mikä täällä on aiemminkin ollut esillä: On vaan tosi kaunis ja tyylikäs. Jos nyt jalokiviä tulee, niin jotain rubiineja sitten. Mun kihla on kuitenkin perussileä, aika ohut. Ei mikään näyttävä. Taidankin siis kallistua Kalevalan puoleen. Tykkään muutenkin erittäin paljon Kalevala-koruista. Parin sarjan koruja omistankin jo!
 7. Sama mulla. -86 syntyneitä ollaan sekä minä että kaaso.
 8. Helsingissä minäkin! Näillä näkymin Johanneksen kirkko elokuussa-08. Juhliin saadaan toivottavasti lupa samasta saaresta, jossa mentiin kihloihin.
 9. Näillä näkymin teen häämeikkini itse. Olen ihan kokenut meikkaaja ja omistan kaikki hyvät perustuotteet. Kaaso on itseoppinut meikkimestari ja saa toimia makutuomarina, kun erilaisia häämeikkejä testataan. Sekä antaa tietysti kaikkia hyviä vinkkejä mitä esim. meikin pohjustukseen tulee. Tunnen kyllä yhden ammattimeikkaajan, jonka palkkaan jos paniikki iskee. Mutta uskon, että kun kaason kanssa niitä meikkejä kokeillaan ja harjoitellaan, niin eiköhän homma suju. Ja jos hääpäivän aamuna kädet tärisee liikaa, niin kaaso saa tehdä meikin. Ajattelin myös hyödyntää kirjastoa tässä asiassa ja lainata jotain meikkioppaita. Ja nyt kun on häihin sen verran aikaa, niin voin alkaa testailemaan eri meikkejä. Että kun seuraavat puuterit ja meikkivoiteet loppuu niin voisi testata jotain uutta. Meikkijuttu on semmonen, jossa yritän säästää rahaa ja stressiä kun hiukset onkin sitten kunnon päänvaiva! Edit: Kuulin, että meillä on miehen puolella suvussa joku Kate Mossiakin ym. meikannut Cosmopolitanin muotitoimittaja, joka ilmeisesti meikkaa mut ilmaiseksi, että eipä tarvitse sitäkään huolehtia. Jiihaa! 8-)
 10. Olenkohan ainoa, joka on sanonut kaasolle, että sitten kun on polttareiden aika niin kutsun ITSE pienen joukon kavereita saunomaan tms. Lähdetään baariin ja mulle voi ehkä drinksun tarjota, jos haluaa. Johtunee varmaan siitä, että olen sen verran nuori. Köyhiä opiskelijoita ollaan. Ja haluan, että mun "polttarit" (jos ne nyt tällä kaavalla sellaiset edes ovat) sisältävät jotain ohjelmaa, joka yleisestikin on sisältynyt mun elämään näinä villeinä vapausvuosina. En mitään koskenlaskentaa kumiveneellä tai vuorikiipeilyä. Eli siis saunomista, syömistä ja dokailua kaipaisin. Ystävien kanssa juoruamista ja jutustelua. Ja sen tulen saamaankin!
 11. Niin. Itsekin aina kuvitteli, että kyllä ne nappulat sieltä tulee heti kun haluaa. Puoli vuotta ilman ehkäisyä ennen kuin tulin raskaaksi. Keskenmeno tuli kaiken lisäksi :'( Mutta suuri luotto on silti siihen, että vielä nappaa!
 12. Listaankin päässyt Johanneksen kirkko Helsingissä on upea! Tuleva vihkikirkkokin sattuu olemaan Muita kaunokaisia on oma rippikirkkoni ja muutenkin tärkein; Hämeenlinnan kirkko (keskustassa) ja Halsuan vanha pieni puukirkko, joka on aivan ihana.
 13. Tietää! Tuolla se sohvalla möllöttää, kun itse lueskelen vaan näitä sivuja.
 14. Yhteinen asuinpaikkakunta meillä. Helsinki siis. Aina ennen mietin omaa rippikirkkoani, mutta nyt on kaikin puolin kätevintä järjestää häät täällä missä asuu. Suurin osa vieraista tulee jostain tästä läheltä, joten nappivalinta. Ja suunniteltu kirkkokin on ihana
 15. Miehen nimen otan. Oma ei ole mitenkään spesiaali ja yhdistelmä kuulostaisi hassulta. Ja kyllä haluan, että perheellä on kaikilla yhteinen, sama nimi sitten kun jälkeläisiäkin tulee.