Jump to content
Naimisiin.info

Nebel

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Keski-Suomi

Nebel's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nebel

    12 kuukautta -leikki

    Meillä leikki oli toteutettu niin, että minä ja mieheni ensin rikoimme ilmapalloja ja keräsimme niiden sisältä löytyneet laput, mahdollisimman paljon molemmat tietenkin. Sitten luimme laput, joissa oli tehtäviä itsellemme. Viemme toisen elokuviin, hierontaa jne. Paras oli mielestäni, kun mieheni sai lapun, jossa lupaa kantaa tavarani elokuun häämatkalla.
  2. Nebel

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Vieraita 60 08.30 herätys 10.30 Kampaaja 12.00 harjoitukset kirkossa 12.30 meikki syömistä 14.30 valokuvaus 15.30 treffit papin kanssa (paperien allekirj. ym) 16.00 vihkiminen 17.00 alkumaljat 17.30 ruokailu puheita, yksi leikki, laulu esitys hääkakku ja kahvi valssi, toinen leikki, kimpun ja sukkanauhan heitto 22.00-22.30 siirtyminen jatkoille Halusimme että ihmisillä on aikaa keskustella. Ohjelmaa oli juuri sopivasti meille. Valokuvasimme kaikki vieraat pöytäkunnittain, kuvaus tapahtui aina ohjelmien tauoilla.
  3. Vastoinkäymiset eivät olleet suuria, eivätkä harmitakaan. Onpahan, mitä muistella... - kysyin papilta marraskuun alussa voisiko tulla vihkimään meidät helmikuussa. Ei muistanut koko asiaa enää vuoden vaihteessa. - kappelin varasimme myös loka-marraaskuussa. Kun vuoden vaihteessa kävimme kyselemässä ei meidän varausta löytynyt. Samana viikonloppuna oli naistenviikonloppu ja he alkoivat kiireellä muuttamaan ohjelmaa, että meidät ehditään vihkimään välissä - kolmea päivää ennen häitä sulhanen meni hakemaan omaa ja bestmanin vuokrapukuja. Sielläkin oli varaus unohdettu ja kiireellä alkoivat muokkaamaan pukuja. (Piti lähteä silloin ajamaan kohti pohjoista). Myyjä oli pyytänyt sulhasta kokeilemaan housuja ja ne olivat liian isot ja he alkoivat muokkaamaan kolmansia housuja. Bestmanin housut olivat melkein oikein kokoiset, mutta onneksi kukaan ei huomannut mitään. - unohdin kappeliin mennessäni kimppuni vessaan. Onneksi kaaso kävi hakemassa kimpun vihkimisen aikana ja sain kimpun poistuessa käteen. : - hääyöpaikassa ei ollut minibaaria ja sulhasen verensokerit tipahti yöllä matalalle ja piti lähteä hakemaan evästä respasta. sitten oli kaikenlaisia pieniä unohduksia ja sattumuksia pitkä lista... mutta juhlat meni hyvin ja vieraat olivat nauttineet.
  4. Nebel

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Annoin oveen nimikyltin yhteisellä nimellä ja minä sain lämpimät angora-alushousut.
  5. Minulla oli hääkimpun kukat silkkiruusuja ja aitoa murattia ympärillä. Ruusut olivat aivan aidon näköisiä ja muratti tuoksui vähäsen, että kaikki luulivat aidoiksi. Myös sulhasen ja bestmanin vieheet olivat silkkiset. Eikä kukaan niistäkään sanonut mitään, mutta toisaalta "Hullu ei huomaa ja viisas ei sano mitään." Hääkimpun ruusut olivat Kukkastudio Ninasta ja vieheiden ruusut Tiimarista. Kalliitahan silkkikukat ovat, samanhintaisia kuin aidot jollei kalliimpiakin, eikä sidontakaan olisi ollut kovin halpa (sidoin kukat itse). Mutta suosittelen kaikille, varsinkin pakkaskeleille, niin ei tarvitse varoa kukkien paleltumista. Alunperin olisin halunnut kallan, mutta en löytyänyt kaunista silkki/muovikallaa.
  6. Nebel

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Alttarille kävellessä soi Prinsessa Ruusunen ja poistuessa Kuulan Häämarssi flyygelillä soitettuna. Häävalssina meillä on sulhasen vaatimuksesta Akseli ja Elina. Valssin soittaa sisko haitarilla ja isäpuoli viululla.
  7. Nebel

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    nostetaanpa tätä vähän! Olisi kiva kuulla lisää aikatauluja
×
×
  • Create New...