Jump to content
Naimisiin.info

Neiti Turkoosi

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Neiti Turkoosi

  • Syntymäpäivä 12/05/1981

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Neiti Turkoosi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pisaranmallinen kimppu on kaikkein vaikein tehdä, ja siksi myös kallein. Tod. näk. siitä joutuu maksamaan helposti yli 100 e. Pöytäasetelmista kohtuullinen hinta on n. 30-40 e. Kukkakauppojen toimintatavoissa on todella eroja, esimerkiksi seuraava on suora lainaus yhdestä saamastani viestistä: "Pyytäisin piipahtamaan myymälässämme ... ja sopimaan suunnitteluajan tai sitten pienen juttutuokion (floristin kanssa) jälkeen voisi antaa edes jotain suuntaa antavaa hinta-arviota. Suunnitteluajat ovat periaatteessa sitovan tilauksenne jättämistä varten varattava aika jolloin perimme 50 euron tilausvahvistus maksun, joka hyvitetään sitten tilauksenne loppusummasta."
  2. Neiti Turkoosi

    Kaunis pianokappale?

    Itsellenikin tuli mieleeni Richard Clayderman. Luulisin, että kaikista kirkoista löytyy piano (täytyy varmistaa), mutta vaihtoehtona voisi olla viulisti ja/tai sellisti. Täytyy varmaankin Sibiksestä bongata nuoria, innokkaita esiintyjiä . Jos on yhtään soittokokemusta, niin varmasti he osaavat ehdottaa hyvää kappalettakin. Kappaleiden nimet saattavat tosin olla vieraampia, vaikka itse kappale osoittautuisi kuuntelemisen jälkeen tutuksi. Sen takia en haluaisi olla täysin kuutamolla, jos ja kun jotain meille ehdotetaankin.
  3. Haluaisimme musiikkiesityksen kirkkoon vihkitilaisuuteemme. Tietääkö joku kauniin pianoballadin tai vaihtoehtoisesti huilulle tai viululle sovitetun kappaleen? Mieleeni tuli "Myrskyluodon Maija", mutta se on melko pitkä... Jotain sellaista, jossa ei lauleta. Ehdotuksia!
×
×
  • Create New...