Jump to content
Naimisiin.info

lkan

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän lkan kaikki viestit

  1. Meillä vanhemmille kerrottiin jouluna tulevista häistä. Minun vanhemmat olivat vähintäänkin tyrmistyneitä tai oikeastaan äiti oli enemmän. Tuntui, et se ei olis halunnu kuulla koko uutista.. Jotenkin sitä odotti, et ne olis onnensa kukkuloilla, kun ovat vihjailleet jo vaikka kuinka kauan, mut toisin kävi. Sulhasen vanhemmat olivat oikein onnellisia, vähän tuntuu pahalta, ku kuitenki se on itelle tosi tärkee päivä nii sit vastaanotto on omilta vanhemmilta tollanen! Näytin äitille pukuaniki ja se alko heti hästäämään, et pitäskö se pestä ja nää pitää leikata pois, siis jotain olemattomia nukkia nurjalla puolen. Yritin siinä sit selostaa,et se on pesty käytön jälkeen, eihän käytetty puku voiolla täysin puhdas ja ketä *prklttä* ne nukat haittaa?!! Kaasokin oli ensin innoissaan ja nyt ei oo kuulunu eikä näkyny... No jospa se tästä...
  2. Mulla ei oo kyllä ollenkaan hyviä kokemuksia Matinesta, ovat muutaman kerran pilanneet mun hiukset, en enää koskaan mene sinne! Sielä ei kampaajat osaa asiaansa eikä ymmärrä asiakkaitaan! Sielä on lähes aina vapaa-aika, kun muilla on seuraava aika vasta parin viikon päähän, miksiköhän heillä niitä aina löytyy? Ei taida enää olla yhtä hyvä paikka kuin ennen, en kylläkään ole sielä silloin käynyt, mutta mitä olen heidän meikkauksiaan ym. nähnyt, niin ihmettelen miten paikka on vielä pystyssä?!
  3. Ei oo kokemusta kyllä kampauksista, mutta tuntuu, et Kokkolassa ei oo kovin montaa osaava kampaajaa, ei myöskään Matinessa! Oon muutaman kerran käyny sielä ja ne on kyllä saanu sellaseen kuntoon mun hiukset, et en enää koskaan mene sinne!
  4. lkan

    Talvihäät (yhdistetty)

    Heips! Meinattiin alkuun pitää kesähäät, mut sit ruvettiin miettimään, et ei tiedetä missä sillon ollaan ja haluttas järkätä ne kuiteski täällä missä asutaan nyt. Oon aina lapsesta saakka haaveillu talvihäistä, olishan se helppo järkätä häät niinku kaikki muutki kesällä ja silleen, mut haluan jotain erilaista. Enpä tiedä miten muut suhtautuu ku ei oo vielä kerrottu muille, ehkä sit jouluna, ku sinne on sit vuosi aikaa..
×
×
  • Create New...