tinjami

Morsian
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About tinjami

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/14/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lohja
 1. Pidän, mutta siirrän kihlan oikean käden nimettömään. Sormukseni eivät sovi keskenään yhteen milläänlailla ja jatkossakin tulen käyttämään eri käsissä sormuksia.
 2. Hmm... Tulipa vaikeaa... Itselleni tulee ehkäpä näin: UUTTA: kaikki VANHAA: morsian LAINATTUA: pinnit kampaajalta SINISTÄ: nilkkakoru Okei, myönnän, aika huonosti menee...
 3. Yyyh... Mulla menee kylmät väreet jo ajatuksesta... En voi sietää tuoksukynttilöitä, kaupassakin juoken niiden ohi, koska ne hajut on kuvottavia. En siis suosittele.
 4. Nuo naimisjutut menevät munkin mielestä jo mauttomuuden puollelle... Niitä on jo pyöritetty niin kauan, että ovat aika kuluneita... No, meille tulee "sisäpiirivitsi" takalasiin, vieraamme ymmärtävät tekstin koko merkityksen, muut eivät ehkä niinkään... Meidän teksti on "Ojasta allikkoon 14.6.08"
 5. My Precioussssss... Hintaa 1080e.
 6. Kävin juuri perjantaina hakemassa omat sormuksemme (itselle ja sulkille) kotiin ja ovat kyllä juuri niin täydelliset ja meidän näköiset kuin vain voi... Mika on upea tyyppi ja ymmärtää hienosti mitä asiakas haluaa. Olen äärimmäisen tyytyväinen. Sitä paitsi, sormuksemme maksoivat yhteensä vähemmän kuin ystäväni "tusinasormus", vaikka timantteja ja karaatteja on samanverran. Ja oma sormukseni on paljon monimutkaisempi...
 7. Meillä olisi suunnitteilla häävalssin sijaan tango, mutta nyt on kappale hukassa. Melodialtaan kauniita vaihtoehtojahan olisi monia, mutta haluaisin suomalaisen ja sellaisen, missä sopisi sanatkin edes jotenkin... Ei kenelläkään olisi antaa vinkkejä, itse en tunnu löytävän mitään.
 8. Mä värjäsin itse kenkäni ja hienosti onnistui. Helppoa hommaa, kannattaa rohkeasti kokeilla. Ostin kengät netin kautta Jenkeistä, maksoin postikuluineen kotiin kannettuna huimat 47e. Ovat todella hyvät jalassa ja ah, niin kauniit. Väri oli tylsä valkoinen, joten tässä lopputulos: Värjäsin nuo Dylonin kangasvärillä. Kuvassa kengät ovat vielä märät ja siksi epätasaisen väriset.
 9. Mulle tulee tällainen (kamala kuva...)
 10. Meillä kaikki osapuolet (molempien vanhemmat) onnittelivat ja sanoivat olevansa onnellisia uutisista, mitään erikoisempia tunteenpurkauksia ei tullut... Eniten kuitenkin murhetta aiheutti/aiheuttaa oma äitini, joka ilmoitti hetken kuluttua ilmoituksesta, että hän ei sit osallistu järjestelyihin millään tavoin eikä halua kuulla mitään suunnitelmista.. Samaten hänellä tuntuu olevan kovasti jotain sulhoani vastaan. Tulevat kyllä toimeen ja kyllä äitini sulhosta tykkääkin, mut jotenkin asenne on tosi negatiivinen. Jatkuvasti tulee kommentteja, et kun "X ei tee mitään" ja "aina X on pois kotoa" ja sellaista tasaista "haukkumista"... Mä en tiedä mikä äidilläni on sulhoa vastaan, kun kuitenkin sanoo pitävänsä häntä hyvänä miehenä. En tiedä onko taustalla sulhon ja isäni samankaltaisuus muutamissa asioissa ja jonkin asteinen katkeruus isääni kohtaan (mun äiti ja isä on siis eronneet). Tiedä häntä... Olen jo pitkään meinannut kysyä asiasta, mutta en vaan ole viitsinyt. Nyt häihin on n. 2kk aikaa ja itseäkin alkaa pikkuhiljaa hermostuttamaan ja silloin ei ainakaan halua kuulla mitään pahoja sanoja omasta rakkaasta... Pitää kai nostaa kissa pöydälle ennen kuin on liian myöhäistä.
 11. Meillä ukko totesi tulevan pukuni kuvaa näyttäessäni, että "tolla mallilla on aika suuret bosat!" :lol: Repesin ihan täysin... Saattaa johtua siitä tuo kommentti, että tuijotti telkkaa täysin kuulematta ja näkemättä muuta maailmaa, kun lykkäsin sille kuvan naaman eteen ja kysyin mitäs tykkäät.
 12. Meille tulee tuota ja on kuulemma ihan hyvää. Tosin itse en ole maistanut, kun en mitään viinejä voi juoda, mutta isäni ja hänen morsmuikkunsa + testiraadin mukaan siis oli ihan ok.
 13. Meidän kappaleeksi muotoutui Charliesin Vain vähän aikaa joskus aikanaan tanssikurssilla... Se ei varsinaisesti sovi meihin, mut jotenkin vaan kolahti.