Eleuthera

Morsian
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Eleuthera

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä ei: - huntua/tiaraa - imeliä diipadaaparakkausvärssyjä, hääkarkeissa on värssy/mietelause/biisin sanoja tms., mutta jokainen on mietitty juuri kyseiselle vieraalle sopivaksii ja liittyvät paljon muuhunkin kuin rakkauteen tai avioliittoon.. Ennen tätä "oivallusta" olin jättämässä koko hääkarkit ja värssyt pois - työväen- tai seurojentaloa tai mitään sen tyyppistä - polkaisua - juurikaan lapsia, oma + muutama lähisuvusta, yhteensä viisi - isoja häitä, joissa puolituntemattomia eikä vieraita ehdi nähdä kuin vilaukselta Nämä tulivat näin äkkiseltään mieleen..
 2. Itse halusin sekä koemeikin että -kampauksen ehdottomasti tehtäväksi kunnolla lähes alusta loppuun. Koemeikki minulla oli viime viikolla, painopiste oli silmämeikissä ja pohjassa, jotka onnistuivatkin todella hyvin - lähdin juhlimaan illaksi ja yöllä pohja näytti vielä todella hyvältä. Tärkeää minulle oli (kuten jollekin muullekin täällä), että pohja on oikean sävyinen. Ihoni on keltaiseen vivahtava ja rusketun todella helposti, kaupasta oikean sävyistä meikkivoidetta on todella vaikea löytää. Maskeeraaja, jonka varasin, oli erittäin ammattitaitoinen (tuttu, en menisi edes tuntemattomalle sillä niin monesti olen TODELLA pettynyt ammattilaisen tekemään meikkiin) ja kuunteli toiveitani hyvin. Odotan siis hyvällä mielellä varsinaista häämeikkiä Jos en olisi löytänyt taitavaa maskeeraajaa, tekisin todennäköisesti itse häämeikkini. Kampauksen minulle tekee luottokampaajani, ja olemme sitä jo yhden kerran hahmotelleet. Varsinaiseen koekampaukseen on varattu 3 h aikaa, eli se tehdään kunnolla, minulle tulee myös hiuslisäkkeitä. Minulle olisi kyllä ollut kauhistus olla vailla varmuutta siitä, mitä kasvoilleni/hiuksilleni oikein hääpäivänä tehdään Jotenkin olen pitänyt näitä asioita itsestäänselvyytenä, mutta eivätpä näköjään olekaan..
 3. Meillä mies on ollut yllättävän kiinnostunut kaikesta... Halusi jopa nähdä kutsuprotoja mikä yllätti minut todella Käytännön toteutus askarteluissa on jäänyt kuitenkin minulle ja kaasoille, muuten mies osallistuu kaikkeen ja tekee sen mielellään. Hänen vastuullaan ovat olleet kokonaan häämatkakohteen valitseminen ja matkan varaaminen, musiikkipuoli sekä poikamme ja tietysti miehen oma vaatetus. Loput on sumplittu yhdessä.
 4. En ole koskaan aikasemmin kuullutkaan häälehdestä Meille ei siis sellaista tule, jotenkin itse ajattelen ettei ketään nyt NIIIN paljon kiinnosta hääpari (lue me ) että siitä lehti väsättäis ja toisaalta itseäni ei kiinnosta alkaa sitä väkertämään, työtä olisi varmasti hirveästi.. Meillä tulee vieraskirjaan jokaisen vieraan kuva ja oma tila kirjoitukselle ja muutenkin laitamme juhlapaikalle kuvia meistä yms. eli tuota sälää tulee muutenkin.
 5. Me meinasimme ensin istua kaasojen ja bestmanien kanssa samassa pöydässä, mutta taidamme kuitenkin päätyä istumaan ihan kahdestaan.. Itse ajattelen, että ihmisten on mukavampi tulla tervehtimään ja juttelemaan jos olemme omassa pöydässä, ja oikeastaan tuntuu varsin kivalta ajatukselta istua tuoreen aviomiehen kanssa ihan kaksin
 6. Täällä on kyselty mistä löytää olkaimettomia liivejä pienellä ympärysmitalla.. Omani löysin tänään Forumin Funky Ladysta (ympärys 65), jossa sain myös erittäin hyvää palvelua
 7. Meillä näin.. Pihistykset: - häämatka viikko Euroopassa - vierasmäärä pidettiin pienenä, n. 60 aikuista - kukista emme hanki kuin kimpun/kimput minulle, juhlapaikan puolesta tulevat pöytäkukat - miehelle ei sormusta (ei tosin halunnutkaan) - ei hääautoa, vihkiminen juhlapaikalla - sormuksessa säästimme, koska saimme sen melkein puoleen hintaan tutun kautta - ei pahemmin koristeluja juhlapaikalle, ravintola on itsessään jo erittäin viihtyisä ja kaunis Panostukset: - juhlapaikka (ravintola) - tarjoilut (menu + juotavat) - valokuvaus (dokumentaarinen hääkuvaus) - siviilivihkijä juhlapaikalle - morsiamen meikki & kampaus erittäin laadukkailla ammattilaisilla - kutsut & hääkarkit viimeisen päälle, ei pihistelyä materiaaleissa - bestmanien pukujen vuokra + kaasojen meikkien ja kampausten maksaminen No joo, rahaa palaa silti hurjaa vauhtia
 8. Minä vastasin "jokin muu tunne".. Loppujen lopuksi olin kihlautumisesta ikionnellinen, mutta ensimmäiseen tunteeseen taisi sisältyä enemmän pienoista kauhua ja epäröintiäkin sekoitettuna onneen. Meillä muutenkin minä olen tullut perässä näissä sitoutumisasioissa: mies olisi halunnut muuttaa yhteen kuukauden seurustelun jälkeen, minä jarruttelin siitä vielä 11 kk Minun täytyy saada rauhassa kypsytellä asioita ja tutkailla tunteitani joka kantilta (mikä on myös kirous).
 9. Mulla taitaa olla aika hintavaa Häämeikki koeversioineen 75 € ja hääkampaus koekampauksineen 100-150 €, sisältää tosin jatkot hiuksiin.. Näistä en vain voi tinkiä, kun maskeeraaja on ensimmäinen ammattilainen, joka onnistui tekemään minulle täydellisen meikin (meikkaan itse paljon & olen kranttu ) ja kampaaja luottokampaajani, ei halvimmasta päästä hänkään.. Mutta kenenkään muun haltuun en hiuksiani tai naamaani luottaisi
 10. Tässä meidän tällä viikolla lähtevät kutsut: Sisälehti Hääinfo tulee kultaiselle paperille, vielä vaiheessa..
 11. Toisaalta ymmärrän sinua; varsinkin jos olette läheisiä ja vietätte yleensä iltoja yhdessä. Näissä asioissa huomaan itsekin olevani morsiamena herkillä... Haluaisi, että kaasot ovat yhtä mukana ja pitävät kaikkea häihin liittyvää yhtä tärkeänä kuin itse pidän.. ... Toisaalta, ehkä tässä on nyt tehty kärpäsestä härkänen? Jos kaasosi tulee palavereihin, askartelemaan yms. ja on touhussa mukana, sen kai pitäisi riittää? Varsinkin, jos hänen vapaa-aikansa on kortilla ja viikonloppuisin pitäisi ehtiä hoitaa muutakin sosiaalista elämää. Itselläni kaasoina kaksi sydänystävää, jotka ovat todella innoissaan häistä ja ovat suureksi avuksi (sain maailman parhaat polttarit viime viikonloppuna ) Käytännössä kuitenkin yhteisiä palavereja pystymme järjestämään ehkä kaksi tänän kesänä (yhtään ei ole vielä ollut), sillä kaikkien aikataulut, kesämenot ym. eivät vain salli niitä enempää. Toinen kaasoistani sai raivata yhden lauantain ennen elokuuta jolloin askartelemme hääkarkit Ja tuolloin myös tarkoitus istua iltaa tyttöjen kesken. Minulle tämä riittää mainiosti, olen jo saanut heiltä enemmän kuin koskaan olisin uskaltanut toivoa. Ehkä haluaisin enemmän tavata heitä ajan kanssa, suunnitella, palaveerata ja supista, mutta ymmärrän ettei se ole mahdollista - hoidamme asioita paljon puhelimitse, sähköpostilla ja nopeilla tapaamisilla, ja kokonaisuutena heidän panoksensa on mielestäni erittäin suuri ja varsin riittävä.
 12. Minä en ymmärrä tuota ajatusta, että pakotetaan "häpeärinkiin" muiden epätoivoisten kanssa.. Kimppuahan yrittävät ottaa kiinni myös seurustelevat ja avoliitossa asuvat, eivät vain "surkeat" (?) sinkut. En ole koskaan kokenut sitä (kun itse olen ollut häissä vieraana) millään tavalla ahdistavana tai epämiellyttävänä.. Hauska "leikki" ja tapa vain. Omien häiden osalta en tiedä vielä tuleeko kimpun heittoa, mutta minulla ei ole mitään voimakkaita tunteita suuntaan tai toiseen kyseistä ohjelmanumeroa kohtaan.. Ihmeen vakavasti otetaan asioita täällä välillä.
 13. Kihlassani lukee sulhasen nimi ja 1.10.2007. Vihkisormukseen kaiverrettiin H & J 16.8.2008 Tahdon.
 14. Itse olen käynyt useamman vuoden Keravalla Fireheadissa kampaajalla, ja siellä tehdään myös hääkampaukseni ja meikkini. Kaikki kampaajat ovat loistavia ja maskeeraaja Marketta teki minulle elämäni parhaan meikin - sai jopa häivytettyä tummat silmänaluseni jonka luulin olevan mahdoton tehtävä Meikki tehtiin aamulla enkä lisännyt puuteria kertaakaan päivän aikana, mutta illalla kotiin mennessäni ei naama kiiltänyt juuri ollenkaan! Voin siis ehdottomasti suositella ko. paikkaa, ajat tosin sinnekin saa varmasti varata hyvissä ajoin.
 15. Kiitos Hunna kehuista korut ovat myös Suomen Pukuvuokraamosta, Emmerling -korusarjaa. Korviin tulee varmaankin helminapit, en ole vielä ostanut niitä. Sovitin koruja nyt puvun kanssa ja näyttivät tosi kivoilta!