kittykatti

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About kittykatti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. nyt on häät vietetty ja en voi muuta kuin kehua meidän pappinamme ollutta seppo wuoliota! aivan mahtava pappi, vois sanoa että jopa tosi hauska. kanttorina meilä oli terttu natri joka hänkin oli hauskan oloinen, meillä tosin oli ihan perusmarssit joten siitä en tiedä mitä kaikkea hän suostuu/osaa soittaa.
 2. mulla oli ihan sama, harmittaa kun olisi ollut kiva nähdä oman tytön ilme
 3. tänään käytiin kuuntelemassa kuulutukset ja pappina oli seppo wuolio. ihan ok:n kuuloinen, ei liika jäykkis mutta sanoisinko että ehkä hiukan tylsä? mutta ehkä perus sunnuntai jumalanpalvelus on itsessään jo tylsä. ääni miehellä oli minusta ihan samanlainen kuin pirkka-pekka peteliuksella!
 4. mua kanssa kiinnostais et millanen toi seppo wuolio mahtaa olla?
 5. Onnittelut huomiselle RoosMoos toivottavasti saat unta etkä jännitä koko yötä! tuuthan sit kertomaan meille päivän kulusta?
 6. oliks kukaan tuolla? harmittaa kun ei päästy menemään. järjestetäänköhän noita vielä ennen syksyä?
 7. juu minuakin kiinnostaisi missä tämä on??
 8. © Jo pilvihin taivas peittyy ja paljas on rannan puu, tuul' laineita ärjyen nostaa, keto kukkiva kellastuu. Suven hertas ja hempeä aika se kestävi hetken vaan, mut ainaiseksi se rinnan voi velloa aaltoamaan. Kesän kukkaset elpyy kyllä taas tullessa keväimen - kun kestäis kesämme lempi yli talven ja tuiskujen! eino leino onko tämä teistä sopiva runo hääkutsuun? mies vaan naureskeli että vieraat aattelee et meidän suhde ei ole kovin vakaalla pohjalla kun epäillään jo et kestääkö meidän liitto edes seuraavaan kesään
 9. ei hätää, se on vielä tänään klo 18 asti
 10. Käytiin tänään ostamassa mulle sormus sieltä timanttisilta normaali hinta oli 325(muistaakseen, ei jaksa kuittia kaivaa) ja saatiin se hintaan 280, eli ihan mukava nopean päättäjän alennus. siellä oli tänään sandbergin sormusten esittely ja ihastuin sellaseen reilun tonnin maksaavaan mut silti toi mun sormus vei voiton hyvä niin. ah, ihanaa!!! sanoinkin sulholle että nyt se on sit myöhästä perua kun on kaiverruskin tilattu
 11. Suurjyväskylän lehdessä oli mainos jossa mainittiin nopean päättäjän etu.. mitähän sit lienee tarkoittaakaan. sormus on ollut jo jonkun aikaa katsottuna juuri tuolta timanttisilta ja mietittiinkin miehen kans että josko sen kävis sieltä ostamassa.. koskeekohan se "nopean päättäjän etu" myös cittarin liikettä? ei millään jaksais keskustaan lähteä.
 12. Kiitos! hyvä tietää
 13. itse en ole vielä miettinyt mistä kukat ottaisi, mutta eräs tuttu kehui plantagenia.. menivät viime vuonna naimisiin ja sieltä sai ainakin edullisimmin..
 14. täällä kans yksi jyväskyläläismorsio lisää häät 6.9.08 kaupunginkirkossa.. ei jaksais odottaa!
 15. en edes oikeastaan ajatellut urkuja vaihtoehdoksi just sen takia että jos kanttori ei suostu. enkä tiedä kuulostaisko se edes kovin hyvältä uruilla soitettuna.. ja pelkkä intro oli tarkoitus, se on niin kaunis!