kittykatti

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kittykatti

 1. nyt on häät vietetty ja en voi muuta kuin kehua meidän pappinamme ollutta seppo wuoliota! aivan mahtava pappi, vois sanoa että jopa tosi hauska. kanttorina meilä oli terttu natri joka hänkin oli hauskan oloinen, meillä tosin oli ihan perusmarssit joten siitä en tiedä mitä kaikkea hän suostuu/osaa soittaa.
 2. mulla oli ihan sama, harmittaa kun olisi ollut kiva nähdä oman tytön ilme
 3. tänään käytiin kuuntelemassa kuulutukset ja pappina oli seppo wuolio. ihan ok:n kuuloinen, ei liika jäykkis mutta sanoisinko että ehkä hiukan tylsä? mutta ehkä perus sunnuntai jumalanpalvelus on itsessään jo tylsä. ääni miehellä oli minusta ihan samanlainen kuin pirkka-pekka peteliuksella!
 4. mua kanssa kiinnostais et millanen toi seppo wuolio mahtaa olla?
 5. Onnittelut huomiselle RoosMoos toivottavasti saat unta etkä jännitä koko yötä! tuuthan sit kertomaan meille päivän kulusta?
 6. oliks kukaan tuolla? harmittaa kun ei päästy menemään. järjestetäänköhän noita vielä ennen syksyä?
 7. juu minuakin kiinnostaisi missä tämä on??
 8. © Jo pilvihin taivas peittyy ja paljas on rannan puu, tuul' laineita ärjyen nostaa, keto kukkiva kellastuu. Suven hertas ja hempeä aika se kestävi hetken vaan, mut ainaiseksi se rinnan voi velloa aaltoamaan. Kesän kukkaset elpyy kyllä taas tullessa keväimen - kun kestäis kesämme lempi yli talven ja tuiskujen! eino leino onko tämä teistä sopiva runo hääkutsuun? mies vaan naureskeli että vieraat aattelee et meidän suhde ei ole kovin vakaalla pohjalla kun epäillään jo et kestääkö meidän liitto edes seuraavaan kesään
 9. ei hätää, se on vielä tänään klo 18 asti
 10. Käytiin tänään ostamassa mulle sormus sieltä timanttisilta normaali hinta oli 325(muistaakseen, ei jaksa kuittia kaivaa) ja saatiin se hintaan 280, eli ihan mukava nopean päättäjän alennus. siellä oli tänään sandbergin sormusten esittely ja ihastuin sellaseen reilun tonnin maksaavaan mut silti toi mun sormus vei voiton hyvä niin. ah, ihanaa!!! sanoinkin sulholle että nyt se on sit myöhästä perua kun on kaiverruskin tilattu
 11. Suurjyväskylän lehdessä oli mainos jossa mainittiin nopean päättäjän etu.. mitähän sit lienee tarkoittaakaan. sormus on ollut jo jonkun aikaa katsottuna juuri tuolta timanttisilta ja mietittiinkin miehen kans että josko sen kävis sieltä ostamassa.. koskeekohan se "nopean päättäjän etu" myös cittarin liikettä? ei millään jaksais keskustaan lähteä.
 12. Kiitos! hyvä tietää
 13. itse en ole vielä miettinyt mistä kukat ottaisi, mutta eräs tuttu kehui plantagenia.. menivät viime vuonna naimisiin ja sieltä sai ainakin edullisimmin..
 14. täällä kans yksi jyväskyläläismorsio lisää häät 6.9.08 kaupunginkirkossa.. ei jaksais odottaa!
 15. en edes oikeastaan ajatellut urkuja vaihtoehdoksi just sen takia että jos kanttori ei suostu. enkä tiedä kuulostaisko se edes kovin hyvältä uruilla soitettuna.. ja pelkkä intro oli tarkoitus, se on niin kaunis!
 16. haluttais molemmat miehen kanssa guns´n roses:in november rain alttarilta poistumismusiikiksi mutta ei vaan osata päättää olisko se parempi pelkällä pianolla soitettuna tai sitten pianolla ja esim viululla.. myös jousikvartetti on yksi vaihtoehto.. konservatoriosta ajattelin soittajat tilata. kukaan ollut häissä joissa kyseinen biisi häämarssina? millälailla soitettu ja miltä kuulosti?
 17. me kerroimme ensimmäisenä isälleni joka oli todella innoissaan. äitini otti asian ihan rauhallisesti alkoi tosin neuvomaan ettei kannattaisi suuria häitä pitää jne.. jotenkin äidin suhtautumisesta tuli sellainen kuva ettei olisi vielä häitä toivonut mutta oli onnellinen meidän puolesta. miehen vanhemmat eivät ole hääasiaa kommentoineet juuri millään tavalla. anoppi vaan touhottaa että he haluavat sitten maksaa miehen puvun ja sen puvunhan EHDOTTOMASTI täytyy olla musta peruspuku.. itseäni hieman loukkaa se etteivät he näytä olevan kiinnostuneita koko häistä. aina kun yritän anopille puhua häistä muuttaa hän puheenaihetta. heillä olisi myös toiveena pienet häät mutta meillä on noin 150 henkilöä kutsuttavana.. miehen vanhemmat ovat myös toivoneet meille avioehtoa, tosi paljon sellanen olo että tervetuloa sukuun
 18. meille tulee tekstiksi tämmöinen: Sen tunsi silloin. Sydän löysi sydämen. Nyt on yhteinen arki ja koti. Särmiä hiottu - ja vielä jatketaan. Yhteistä tulevaa tahdotaan. Miehenä ja vaimona. Onnellisina, jos toivoa saa. Tulethan sinäkin todistamaan? Meillä on ilo kutsua Teidät häihimme X kirkkoon 6.9.2008 kello 15.00. Hääjuhlaa vietämme X. mutta ongelmana on laitanko kutsun loppuun vielä vastauspyynnön vai vasta juhlaohjesääntöihin.. ?? miehen mielestä kutsuun ei tarvitse laittaa VP:tä mut minusta taas tarvii.. aattelin vaan et jos kaikki ei vaivaudu juhlaohjesääntöä lukemaan.
 19. mies haluaisi että ruokailu tapahtuisi juhlayeltassa, mutta morsiota epäilyttää.. olisiko kellään kuvia häistä joita on juhlittu teltassa? minulla mielikuva sellasesta kälysestä, pimeästä ja vettä vuotavasta teltasta vaikka tiedän että teltta joka saatais on ihan siisti..
 20. onko kellään kokemusta muuramessa sijaitsevasta vanhasta kievarista?
 21. Apua.. tässä kun lukee muiden kirjoituksia alkaa omat häät epäilyttämään.. siis että onko meillä sittenkään varaa mennä naimisiin! suunniteltiin budjettia ja ajateltiin et ruoka tulis maksaa 20€ per lärvi, mutta onko jyväskylän seudulla millään pitopalvelulla noin "halpaa" hintaa? vieraita alustavan suunnitelman mukaan kutsuttais n 180, mutta varmasti karsitaan osa pois.. harmittaa ku on nii isot suvut molemmilla! kalliks tulee.. ja lisään vielä että tarkoituksena(tai haavena ainakin ) olis tarjota vieraille muutakin kun kahvit ja kakkua.. tuli myös mieleen että onko kukaan kysynyt hintoja esim priimuksesta? meillä häät syksyllä ja sillon koulut jo alkanut.. itse ainakin opiskeluaikoina teimme luokkamme kanssa ruokia ja tarjoilukeikkoja häihin..