Catti

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Catti

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 01/04/79

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Nami nami, kyllä parasta on ihan originelli juustokakku joka valmistetaan uunissa. Itsekin olen siitä haaveillut hääkakuksi. Ei olis mikään ällö makea pläjäys. Se on todella herkullista!!!
  2. Aion tuona suurena pivänä luottaa ammattilaisen käsiin. Kyllä varmaan itsekin sasin kestävän ja hyvän lopputuloksen, mutta tuona päivänä aion antaa itseni muiden hoidettavaksi ja nauttia hääpäivästäni.
  3. Tuusulan kirkossa sanomme tahdon 7.6.2008 ja juhlitaan Sipoossa Byagårdenissa. Se on ihana punainen maalaistalo!
  4. Isäntäni on sen verran tuota sormus asiaa miettinyt ennen kosimista että hommasi itselleen kunnon sormuksen jo silloin ettei tarvitse enää vihkisomusta! Ei ole ukkoni muutenkaan erityisesti kiinnostunut koruista, joten tämä käy meille.
  5. oli kyllä ihkui hääkuvia. Itse tykkäsin kovasti siitä metsätie kuvasta missä mies hyppi vaimonsa vierellä.
  6. Taitaa tämä valokuvauksen ajankohta olla aika tärkeä kysymys jokaiselle. Itse olen pohtinut tätä. Ja onneksi meille myös tulee kuvaaja olemaan koko päivän mukana niin saadaan kuvia mahdollisimman monesta kulmasta ja niistä näkee sitten kuinka freesinä sitä koko päivän oikeesti säilyykään. Varsinaiset potretit ajateltiin käydä nappaamassa sitten kirkkon jälkeen,jossakin ihanassa maisemassa.
  7. Heippuli! Me ollan kanssa mietitty häänameille vaihtoehtoa ja keksittiinkin omasta mielestä aika kiva vaihtoehto. Eli tehdään itse "lemmensaippuaa" joka laitetaan koreihin sellofaanissa. Halusin vaihtoehdon tuolle namille ja ajattelin että sydämenmuotoisen saippuan voi jokainen ripustaa omaan kylpäriin/vessaan niin muisto olisi vähän pidempiaikainen. Vielä miettin tuota korijuttua kun tulee aika kalliiksia ostaa jokaiselle vieraalle pienet korit. Jos jollaikin on näihin koreihin muuta vaihtoehtoa niin ideat otetaan vastaan!
  8. Juu, talvihäät kuulostaa oikein ihanilta. Mekin olimme ensin suunnitelleet talvihäitä.. Juuri kynttilät, lumilyhdyt (joiden sisälle voi jäädyttää vaikka erivärisiä helmiä tms.) ja lumi tuo siihen tietynlaisen tunnelman mitä kesällä ei voi saada. Vaihdoimme suunnitelmat kuitenkin kesään sillä minulla on sattunut aina kaikki juhlat talvelle ja haluamme häitä juhlia siksi kesällä.