Eos

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Eos

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itseäni kiinnostaisi myös tuo vieheen kiinnityssysteemi. Ilmeisesti se kiinnitetään jonkin sortin neulalla vai kuinka? Jos jollain on hyviä tipsejä ja kuvia niin niitä lukisin ja katsoisin mielelläni. Haaveissa siis itse tehdä kimppu ja vieheet ja vieheisiin tarvitsisin lisää vinkkejä viisaammilta...
 2. Tässä minun pukuni. Päädyin tähän, koska oli yksinkertainen, mutta silti siinä oli jokin juju. Siis tuo vedostettu päälikangas ja kirjailut sivussa, joka jatkuu laahukseen asti. Vielä muutama viikko säilytyksessä ja sitten käyttöön!
 3. Kiitos vinkeistä! Tämä häiden järjestelyn raadollisuus tulee selväksi heti alussa... Ollaan molemmat vähän maajusseja ja -justiinoita, joten luonnonhelma on meille tärkeä. Tai lähinnä että seutu on vihreää ja suhteellisen rauhallinen. Mihinkään kovin kauaksi emme siis välttämättä halua, mutta mukavaa olisi jos juhlapaikalla olisi omaa pihaa ja vilkkaasti liikennöity tie ei ihan vierestä menisi. Toki ollaan kyllä valmiita tinkimäänkin, koska kaikkeahan ei ikinä voi saada!
 4. Mistä ihmeestä te löydätte yhteystietoja? Meillä alkoi juuri häiden suunnittelu ja puhelinluettelosta ei löydy mitään, netistä googlettamalla myöskin tosi vähän. :-? Haluttaisiin kartoittaa paikkoja, kysellä, käydä katsomassa ja hyvällä lykyllä myöskin varata juhlapaikkaa. Mutta yhteydenotto on hankalaa, kun ei edes kunnolla tiedä mitä kaikkia mahdollisuuksia olisi. Häästressi pukkaa, vaikka ei olla kun viikko puuhailtu! Ja tarkoituksena olisi löytää joku työväentalon tyyppinen, mihin itse hommataan ruoka- ja juomapolitiikka. Eli siis pelkkä tila, ei mitään ravintolaa tai vastaavaa.