poppu82

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About poppu82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nosto. Lisää näitä, mahtavia ideoita!!
 2. Piti alkaa kirjottelee tähän. Lueskelin eilen tätä palstaa ja teidän vastoinkäymisiä. Ajattelinkin että pitäisköhän jättää lukematta, kun kaikki meillä sulhon kanssa kerrankin hyvin. Heti tietsikan sulkemisen jälkeen tuli puhelu, että sulhon ristiside mennyt poikki ja keppien kanssa kölkyttelyä tiedossa No alttarille mennään vaikka rollaattorin kanssa
 3. Käytiin sulhon kanssa kiertämässä kaikki kultaliikkeet läpi, joitakin hyviä löytyi mutta uusia sormuksia tulee vasta keväällä. En ole sitä paitsi edes kovin vaativa, mutta ei oikein ollu nyt hyvät valikoimat... Mitäs se Ram-seppä... onko siellä valmiita sormuksia, vai tekeekö se pelkästään tilauksesta sormuksia? Te jotka siellä sormuksen olette teetättänyt paljon lysti maksoi? :
 4. Meille tulee humoristinen virvelointi koriste, jossa morsio virveloi ja koukku on tarttunut sulhasen peppuun kiinni. Oikein hyvä...
 5. Mistä olette ostaneet sormukset? Ollaan tänään menossa katselemaan mulle sormusta. Käytiinkin jo aikaisemmin Minnassa olevassa kultaliikkeessä ja sieltä löytyikin hyvä. Mihin kannattaa suunnistaa, missä olette saaneet hyvää palvelua?
 6. Lisään itsenikin listaan. Varsinaisesti kai minua ei Kuopiolaiseksi morsioksi voi laskea, sillä häät on kotipaikkakunnallamme, mutta olemme asuneet Kuopiossa jo 6 vuotta ja tunnen itseni ihan Kuopiolaiseksi, joten haen seuraa ja apua häiden suunnitteluun täältä omien parista 01.09.07 8.9.2007 (Syvänniemen kirkko ja Hermannitalo) Kilsi 19.1.2008 (Nilsiän kirkko ja Gasthaus Lastulahti) Heiri 7.06.2008 (Kehvonsalonkartano) ChiliX 14.6.2008 (Tuomiokirkko ja Peräniemen Kasino) Päve 12.7.2008 (Männistön vanha kirkko ja Koivumäen Kartano) Lisbetti08 12.7.2008 (Tuomiokirkko ja Hotelli Atlas) Jane-79 12.7.2008 (Tuomiokirkko) HeinäKukka 19.7.2008 (Tuomiokirkko ja Kuusenkatveen kievari) riepukka 26.7.2008 (Tuomiokirkko ja Koivumäen kartano) Pullukka 26.7.2008 (Tuomiokirkko ja Ystävyyden maja) caprille 2.8.2008 (Tuomiokirkko) Poppu82 2.8.2008 (Kiuruvesi) zzari 8.8.2008 (Maistraatti ja bileet 9. päivä Iso-Valkeisessa) Sannibal81 9.8.2008 (Tuomiokirkko ja Kuopion Klubi) Taivas 20.9.2008 (Männistön vanha kirkko ja Ystävyyden maja)
 7. Yön uusimmalla levyllä on biisi hengissä. Siitä poimin seuraavat sanat... Tämä värssy tulee meidän hääkutsuumme: Mutta luojani oi olen rakastanut olen rakastunut kaiken aikaa olen rakastanut taivaan sineä kai aamun usvaista outoa taikaa. Olen rakastanut sinun nauruasi olen rakastanut kyyneleitä minä elän ja kuolen sun edessäsi olen rakastanut aina meitä Olen rakastanut illan hämärää kun on lumesta valkeat pellot olen rakastanut tätä elämää soikoon sille ne kauneimmat kellot.
 8. Yön uusimmalla levyllä on biisi hengissä. Siitä poimin seuraavat sanat... Tämä värssy tulee meidän hääkutsuumme: Mutta luojani oi olen rakastanut olen rakastunut kaiken aikaa olen rakastanut taivaan sineä kai aamun usvaista outoa taikaa. Olen rakastanut sinun nauruasi olen rakastanut kyyneleitä minä elän ja kuolen sun edessäsi olen rakastanut aina meitä Olen rakastanut illan hämärää kun on lumesta valkeat pellot olen rakastanut tätä elämää soikoon sille ne kauneimmat kellot.
 9. kerronpa minäkin nyt sitten kokemukseni Prahasta! Jos millään mahdollista, niin kannattaa lentää suoralla lennolla. Me menimme vuosi sitten Prahaan Kööpenhaminan kautta ja se pidensi matkustus aikaa kamalasti. Eli jos olette häämatkalle menossa, niin lentäkää vaikka Finnairilla suoraan Prahaan! Paikan päällä kannattaa olla enemmän, kun 3-4 päivää, niin kuin me olimme. Kaupunki on niin valtavan kaunis ja nähtävää paljon, että kiertelyyn menee monta päivää ja jos kerta häämatkalla ollaan, niin pitäähän yhteistä aikaa olla muuhunkin kun kaupungin kiertelyyn Romanttisin hetki minkä olen kokenut oli, kun lähdimme avomieheni kanssa aikaisin aamulla liikkeelle ja kävelimme linnavuorelle. Ylös noustessa koko nukkuva kaupunki avautui eteemme. Se oli valtavan kaunista ja erittäin romanttista. Mukaan kannattaa ottaa hyvä kaupunkiopas ja hyvät kengät, sillä kävelyä tulee paljon. Toisaalta Prahan metrolinjat ovat niin toimivia,ettei hotellin tarvitse olla ihan keskustassa. Meillä oli hieman syrjemmässä, halva ja hyvätasoinen hotelli. Matka keskustaan kesti metrolla 10 minuuttia. ei siis paljon! Suosittelen kaikille historiasta, oluesta ja romantiikasta kiinnostuneille!
 10. Olen löytänyt erittäin kauniin, itseni näköisen puvun. Häät ovat kuitenkin vasta 2.8.08 ja mietin onko puvun ostaminen lähes vuotta aikaisemmin liian aikaista? Milloin te olette ostaneet hääpuvunne?