poppu82

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän poppu82 kaikki viestit

  1. Nosto. Lisää näitä, mahtavia ideoita!!
  2. Piti alkaa kirjottelee tähän. Lueskelin eilen tätä palstaa ja teidän vastoinkäymisiä. Ajattelinkin että pitäisköhän jättää lukematta, kun kaikki meillä sulhon kanssa kerrankin hyvin. Heti tietsikan sulkemisen jälkeen tuli puhelu, että sulhon ristiside mennyt poikki ja keppien kanssa kölkyttelyä tiedossa No alttarille mennään vaikka rollaattorin kanssa
  3. Meille tulee humoristinen virvelointi koriste, jossa morsio virveloi ja koukku on tarttunut sulhasen peppuun kiinni. Oikein hyvä...
  4. Yön uusimmalla levyllä on biisi hengissä. Siitä poimin seuraavat sanat... Tämä värssy tulee meidän hääkutsuumme: Mutta luojani oi olen rakastanut olen rakastunut kaiken aikaa olen rakastanut taivaan sineä kai aamun usvaista outoa taikaa. Olen rakastanut sinun nauruasi olen rakastanut kyyneleitä minä elän ja kuolen sun edessäsi olen rakastanut aina meitä Olen rakastanut illan hämärää kun on lumesta valkeat pellot olen rakastanut tätä elämää soikoon sille ne kauneimmat kellot.
  5. Yön uusimmalla levyllä on biisi hengissä. Siitä poimin seuraavat sanat... Tämä värssy tulee meidän hääkutsuumme: Mutta luojani oi olen rakastanut olen rakastunut kaiken aikaa olen rakastanut taivaan sineä kai aamun usvaista outoa taikaa. Olen rakastanut sinun nauruasi olen rakastanut kyyneleitä minä elän ja kuolen sun edessäsi olen rakastanut aina meitä Olen rakastanut illan hämärää kun on lumesta valkeat pellot olen rakastanut tätä elämää soikoon sille ne kauneimmat kellot.
  6. kerronpa minäkin nyt sitten kokemukseni Prahasta! Jos millään mahdollista, niin kannattaa lentää suoralla lennolla. Me menimme vuosi sitten Prahaan Kööpenhaminan kautta ja se pidensi matkustus aikaa kamalasti. Eli jos olette häämatkalle menossa, niin lentäkää vaikka Finnairilla suoraan Prahaan! Paikan päällä kannattaa olla enemmän, kun 3-4 päivää, niin kuin me olimme. Kaupunki on niin valtavan kaunis ja nähtävää paljon, että kiertelyyn menee monta päivää ja jos kerta häämatkalla ollaan, niin pitäähän yhteistä aikaa olla muuhunkin kun kaupungin kiertelyyn Romanttisin hetki minkä olen kokenut oli, kun lähdimme avomieheni kanssa aikaisin aamulla liikkeelle ja kävelimme linnavuorelle. Ylös noustessa koko nukkuva kaupunki avautui eteemme. Se oli valtavan kaunista ja erittäin romanttista. Mukaan kannattaa ottaa hyvä kaupunkiopas ja hyvät kengät, sillä kävelyä tulee paljon. Toisaalta Prahan metrolinjat ovat niin toimivia,ettei hotellin tarvitse olla ihan keskustassa. Meillä oli hieman syrjemmässä, halva ja hyvätasoinen hotelli. Matka keskustaan kesti metrolla 10 minuuttia. ei siis paljon! Suosittelen kaikille historiasta, oluesta ja romantiikasta kiinnostuneille!
  7. Olen löytänyt erittäin kauniin, itseni näköisen puvun. Häät ovat kuitenkin vasta 2.8.08 ja mietin onko puvun ostaminen lähes vuotta aikaisemmin liian aikaista? Milloin te olette ostaneet hääpuvunne?