Jane-79

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Jane-79

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 12/03/79

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio
  1. Tässäpä minun ihanuus tositoimissa. Itse suunnittelin ja anoppi toteutti. http://www.naimisiin.info/yhteiso/uploads/1224148798/gallery_15292_318_703755.jpg
  2. Hiltulanlahdessa on Vanula-niminen nuorisoseurantalo, nätti paikka ja rauhallinen, vaikka onkin ihan kylän ytimessä. Harkittiin häitämme sinne, mut päädyttiin Alahoviin, joka kokonaisuutena palveli meidän tarpeita paremmin. Edullinen se on ainakin. Majoituksesta en tiedä, mikä olisi lähimpänä ja edullinen, mut eri hotelleista kannattaa kysyä tarjouksia. Meidän vieraat maksoi puolet normaalihinnasta, kun kaikki olivat saman katon alla. Moikka! Me vietimme heinäkuussa häitämme juuri tuolla Vanulassa. Suosittelen, ihana paikka! Sinne tehtiin viime kesänä täydellinen keittiöremontti ja tanssitilaa löytyy. Meillä oli vieraita n. 60 ja enemmänkin olisi mahtunut. Vuokra oli 350 euroa pe-su. Lähellä voi esim. majoittua Pohjois-Savon Kansanopiston tiloihin, jossa huonehinta oli 20 euroa/hlö/2hengen huone.
  3. Tässä olisi häärauhan julistus savon murteella, sitä voitte muutella sitten itsellenne sopivaksi. HIÄRAAHAN JULISTUS Tännään on Herra ja Rouva hiäparin armorikas juhlapäevä; ja täten siis julistettaan ite kullekkin ylleinen ja rikkomaton hiäraaha kehottamalla kaekkia tätä juhloo antaamuksella viettämään ja asiaankuuluvalla hilpeyvvellä kunnioittammaan. Toeseks miärätään ankarana, että on vältettävä ylensyömistä, ylenjuomista, turhia valoja sekä muitten paheitten ja helemasyntien harjoottamista, sillä se joka tätä raahoo rikkoo ja tylsämielisyyvellään tae alakulloisuuvellaan muitten juhlamieltä puatoksella parjoo taekka muutenka hapattaa henkeesä, on raskaattavien asianhuarojen vallitessa syypiä siihen rikokseen, jonka rangaistuksena on tiskiorjuus juhlatalon keittiössä. Manataan kaeken lisäks, että olutta, viinoo taekka muita väkijuomia ei pie juua ennen kuin palavelus kirkossa on piättynä… Joka tosin taeskin männä jo. Olokoot siis nämä kaekille teille juhlan ohjeena vuan ei laenalasena siäntönä. Lopuksi toevotamme juhlaväelle sekä anopeille riemullista hiäjuhloo.
  4. Tiitus08: Saanko kysyä paljonko maksat kampauksesta ja meikistä koejuttuineen kyseisessä paikassa? Itse olen pähkäilemässä sopivaa paikkaa itselleni ensi kesäksi mutta kun ei ole oikein kokemuksia niin on vaikeaa päättää minne varaisi aikaa. Kätevintä tietenkin olisi saada kaikki samasta paikasta ettei tarvitsisi siinä kiireessä ryntäillä kaupungilla ympäriinsä.
  5. Kesä ehdottomasti! Talvella on liian kylmä, keväällä loskaa, syksyllä synkkää ja vesisadetta.
  6. http://members.lycos.nl/webmic1/love10/index.html Tuosta osoitteesta pitäisi löytyä mm. "rakkautta on"-kuvia. Tosi kivoja ideoita olen ainakin itse saanut, ovat osa meidän teemaa.