Nene

Rouva
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Nene

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meilläkin häämatka Thaimaahan lähestyy!! Joulukuussa on varattu kahden viikon reissu Finnmatkoilta, viikko Koh Lantalla ja viikko Krabilla. Vaikka onkin pakettimatka, ajateltiin retkeillä paikan päällä omatoimisesti.
 2. Mä oon vasta vaihtamassa , mutta voin jo nyt arvioida, että uudessa nimessä on puolensa ja puolensa. Ensinnäkin se on harvinaisempi kuin nykyinen sukunimeni ja se kuulostaa kauniimmalta ja arvokkaammalta. Nämä ovat plussia, nykyinen sukunimi taitaa mahtua 15 yleisimmän suomalaisen sukunimen joukkoon. Toisaalta uutta nimeä saa tavata sitten joka ikisisessä paikassa ja silti se kirjoitetaan aivan varmasti väärin... Sulhoni sanoo, että ei se häntä haittaa, on tietty tottunut, mutta kyllä se mua tulee rassaamaan...
 3. Uskaltauduin lopulta innostumaan kans tuosta huomenlahjakuvauksesta. Valokuvausta harrastava kaverini otti luonnonhelmassa järven rannalla kuvia. Tosin maistettiin yksi pullo hääskumppaa ensin , morsian rentoutui. Tuli kyllä hyviä kuvia ja homma oli hauskaa! Onneksi ei yksikään lenkkeilijä eksynyt kuvauspaikallemme... Voin kyllä suositella, jännitys hävisi kyllä heti.
 4. Meillä molemmilla on pitkäaikaiset kamppailulajiharrastukset. Hääauton perässä kolisee ainakin sulhasen vanhat repparit (alasuojat) .. Mahdollisesti jotain muutakin luvassa, koska kaveripiiristämmekin iso osa on hojoilun harrastajia..
 5. No mites tää nyt sit ois (näin parisen yötä sitten - alkaa tässä nyt jännitys tiivistymään): Ollaan valmiina kirkossa, minäkin ihan täydessä tällingissä istun sulhasen serkkutyttöjen kanssa penkissä, kun joku alkaa selaamaan virsikirjaa ja kyselemään, että kuka nää kaavan esirukoukset nyt sitten lukee. Paniikki nousee, eikö sulho ole tätä järjestänyt? Sitten alan ylkää itseään etsimään - ei näy missään. Ravaan ympäri kirkkoa ja päädyn kirkon yhteydessä olevaan saunaan (!). Täältä sulhanen löytyy alushoususillaan, shaketti on riisuttu ja heitetty lauteille. Hän pesee hiki hatussa äitini kotiviinipönttöä, joka nyt ilmeisesti sattuu olemaan likainen. Kovin ystävällistä. Minä siihen alkamaan järjettömän huudon: "j***lauta äijä nyt kirkkoon takas, just pitäis mennä naimisiin ja kuka ne esirukoukset rukoilee, etkö oo sitäkään saanut sovittua.... *&/&(/&!!" Poika ei vastannu mitään ja mä heräsin sellaseen tunteeseen, niinkuin olisin tosissaan huutanu suoraa huutoa...
 6. Oma kampaukseni tulee näyttämään tältä. Kuva on koekampauksesta ja nopeasti ja mallaillen tehty, mutta antaa käsityksen lopputuloksesta! Tykkään!
 7. Revettiin, kun luin ääneen ton "Tänä iltana ei tuu pakkeja". Sen täytyy tulla myös meille; huumoria on tarkoitus viljellä ja ihana nähdä ihmisten hilpeitä ilmeitä. Enkä usko, että toi on liian hävytönkään..
 8. Jaahas, käytäntö oli minulle tosi epäselvä ja näyttää olevan variaatioita muillakin vaikka kuinka. Tällä perusteella me tehdään sillä viisiin, että tanssimme ekan valssin kultani kanssa yhdessä (Riki Sorsan Niin kaunis on hän), tokassa valssissa haen isääni ja sulhanen äitiäni (Akselin ja Elinan häävalssi, vanhempieni häävalssi ). Tähän toiseen saa sitten mun puolesta jo muutkin osallistua, vaikkapa bestmanin esimerkistä. Kolmas valssi olkoon Uralin pihlaja, joka on appivanhempieni häävalssi. Haen siihen sitten appeani ja sulhanen äitiään. Eiköhän tämä metodi onnistu! Tämän jälkeen humppaaminen jatkuu ankarimman mukaan .
 9. Mekin lauletaan sulhasen kanssa yhdessä laulu hääjuhlassa. Valintamme on Aki Sirkesalon viimeiseksi jääneeltä levyltä Parempaa aikaa. Säv. & san. Aki Sirkesalo Hei tänä yönä sulan sinuun kii. Ei, en tahdo tuijotella telkkarii. Mä tiedän ettei lapset huomaa, kun kaadan sulle lisää juomaa - ne on menneet jo tunti sitten nukkumaan. Hei, tänä yönä sulan sinuun kii. Ei, en aio sommitella sonettii. Mun täytyy jostain peitto löytää. Ethän töni tota tarjoilupöytää tai ne herää ja törmää pariin apinaan. Jos odotat aikaa, parempaa aikaa, odotat seuraavaan elämään. Mä olen nyt tässä yllyttämässä sinua leikkiin tärkeään. Hei, tänä yönä sulan sinuun kii. Ei, en aio vatvoa mun ongelmii. Mä tiedän, että arki painaa, mutta silti vähän lämpöäs lainaa. Ei se haittaa, vaikka hetki vielä valvotaan. Jos odotat aikaa, parempaa aikaa... Sä olet siinä, jo lantio laulaa saa: Hello, goodbye, hello, goodbye. Sä olet siinä, jumalat kuunnelkaa: Aamen ja hallelujaa! Jos odotat aikaa...
 10. AaPiRu: Meillä on vastaava Krabi - Koh Lanta -yhdistelmämatka varattu myös! Mekin lähdetään vasta joulukuussa kahden viikon matkallemme, vaikka häät ovatkin heinäkuussa. Matkamme on Finnmatkoilta ja me ollaan ensimmäinen viikko Koh Lantalla ja toinen Krabilla. Miten päädyitte kyseiseen valintaan? Meitä kiinnosti saaren rauha ja rannat ja toisaalta Krabilla taas pääsee enemmän näkemään rannikon nähtävyyksiä vaikka ominkin päin. Ensikertalaisia myös ollaan Thaikkuihin lähdössä.
 11. Tässäpä oma pukuni, joka on kuvattu sovituksessa. Puku on siis ostettu jo viime syksynä ja nyt pari viikkoa sitten vein sen ompelijalle korjautettavaksi. Helma on leveämpi, miltä kuvassa näyttää, sillä tuossa laahus on nostettu ylös. Täällä on ollut kyllä upeita pukuja näytillä ja välillä on oma valinta mietityttänyt. Mutta sovittaessa oma puku näytti edelleen niin minulta ja juuri sopivalta, että tyytyväinen kyllä olen!
 12. Tämä kieltämättä tuottaa vähän päänvaivaa, tämä huomenlahjan mietintö. Vähän kuulin vihjauksia tulevien polttareideni suhteen, että olisivat suunnitelleet huomenlahjakuvien ottamista, eräs kavereistani harrastaa valokuvausta. Jos niin on, niin ihan kiva, mutta en lähtisi valokuvaamoon niitä enää otattamaan. Pitkään on ollut mielessä ostaa urheilevalle miehelleni Polarin sykemittari, joku vähän laadukkaampi. Hän kun on aktiiviliikkuja ja toisaalta taas ei käytä mitään koruja, eikä kuulemma haluakkaan. Tatskoista en itse piittaa.. Onko tuo sykemittari nyt sitten liian arkinen ja käytännöllinen lahja? Minä vielä kaiken lisäksi harrastan aina noita käytännöllisiä lahjoja...
 13. Meille olisi tulossa häävalssiksi Riki Sorsan Kaunis on hän. Se on kyllä jo vähän liian hidas hitaaksikin valssiksi, mutta täytynee vähän fiksata nopeutta sopivammaksi, bändiä kun meille ei tule. Tuo valssi on niin hieno, että menee kylmät väreet ja vähän erilaisempikin se on!
 14. hkristiina: Puustellista on nyt tuoreeltaan tietoa . Siellä on varmastikin aina vain yhdet juhlat kerrallaan, koska siellä on vain yksi iso juhlatilasali. Hinnat voi tietty jonkin verran vuosittain muuttua, mutta me maksettiin varausmaksua 150 euroa (käsittääkseni se on kiinteä, väkimäärästä riippumatta), samalla se on tilavuokra. Muut kustannukset tulee pitopalvelusta, jonka Puustellin emännät järjestää (kait sinne voi muunkin pitopalvelun viedä, mutta tuo on kätevää). Seisova pöytä + kahvi + hääkakku maksaa n. 24-30 euroa/hlö pääruuasta riippuen. Alle 12-vuotiaista 75 % ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Pöytäliinoista tuli joku kymppi kuluja sekä servietit maksetaan itse. Klo 24 jälkeisistä tunneista erillinen maksu 50 e/h. Tällä perusteella voit varmaan aika hyvin laskeskella kuluja! Puustellin yhteydessä on saunatupa viereisessä rakennuksessa, jonne siskonpetiin sopii jotain ehkä 6-10 hlöä. Lisäksi muistaakseni löytyy huone, johon mahtuu 5 henkilöä sänkyihin. Noissa on tietysti erilliset vuokrat/yöpymismaksut (ei olleet korkeat) ja Laukaan keskustassahan on sitten motelli. Puustellin rannassa on myös saunallinen mökki, mutta sitä ei vuokrata kuin viikoksi kerrallaan (meille se ois ainakin ollut liikaa ja hintakin suolainen). Me kyllä ihastuttiin tuohon maalaismiljööseen, Puustellille vie koivujen reunustama kuja, peltoa ja metsää on ympärillä ja rantakin lähellä. Itse pihapiirissä on useita punaisia matalia rakennuksia ja mm. pieni tanssilava.
 15. Me ollaan varattu hääyöpaketti Alexandrasta. Tais olla sellanen keskihintanen saunallinen Superior-huone -setti. Ja Keskimaan asiakasomistajuudesta oli muistaakseni vielä siihen hintaan hyötyä. Muistaakseni hinta oli aika kohtuullinen, olisiko ollut 160-170 euroa. Ja hyvä puoli on myös se myöhäinen huoneenluovutusaika.