Milla79

Rouva
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Milla79

  1. Prins: Kyllä meitäkin mietitytti tuo alkoholitarjoilu, mutta koska kukaan ei varausta tehdessä kieltänyt, niin ajateltiin olla hiljaa asiasta. Meille kyllä kävi niin, että juomat loppui aika aikaisessa vaiheessa kesken. Ihan hyvä niin . Hyvin mahduttiin tanssimaan kun ruokailun ja kakun leikkaamisen jälkeen siirrettiin muutamia pöytiä seinää vasten. Paikan emäntä tuli hakemaan avaimet sunnuntaina neljän aikaan. Perjantaina aloitettiin koristelut samaan aikaan. Tuo kahden päivän vuokra-aika on melkein välttämätön jos on paljon koristeluja tehtävänä ja tietenkin omat tavaratkin pitäis jossain vaiheessa siivota pois. Ei kyllä hirveesti houkutellut seuraavana aamuna aloittaa siivousurakkaa ;D, mutta toisaalta ei viitsitty pistää muitakaan hommiin. Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin vastaan mielelläni .
  2. Meidän häät oli Ruokoniemessä kesällä -03. Omat juomat (kuoharia ja boolia) oli tarjolla eikä kukaan kieltänyt niitä tuomasta. Ei tosin kysyttykään onko alkoholin tarjoilu kiellettyä. Ei siellä kukaan ole vahtimassa juodaanko vai ei. Me varattiin paikka kahdeksi päiväksi ja hinta oli tosiaan tuo 80 euroa/vuorokausi siilinjärveläisille. Paikka on todella siisti ja päärakennuksessa muutama makuuhuonekin jonne voi vieraita yövyttää. Me jäätiin itsekin juhlapaikalle yöksi. Astiat kuuluvat hintaan, mutta valkoisista liinoista tuli pieni lisämaksu. Vieraita meillä oli noin 50. Kovin paljon enempää tuohon tilaan ei mahdu ruokailemaan. Suosittelen lämpimästi Ruokoniemeä juhlapaikkana !
  3. Kukka ja Sidonta Floretta Kauppakadulla oli minun valinta ja olin todella tyytyväinen kimppuuni. Kimppu ja viehe tehtiin orkideoista ja kaupan päälle sain heittokimpun. Kimpun hintaan kuuluu ilmeisesti aina heittokimppu. Yhteensä nämä maksoivat muistaakseni 90 euroa. Minusta tuo on aika edullinen hinta, kun ottaa huomioon, että orkidea on melko kallis kukka. Muualta en käynyt edes tarjouksia kysymässä, koska niin useat ihmiset olivat suositelleet Florettaa.
  4. Meillä on elokuussa 03 häät Ruokoniemen leirikeskuksessa. Tila maksaa Siilinjärveläisille maksaa vain 80 euroo. Muualla kirjoilla olevien hintaa en tiedä, mutta tuskin kovin kallis heillekään. Matkaa on melkein 20 kilometriä Siilinjärven kirkolta. Ulkoa päin ainakin tosi nätti paikka järven rannalla. Sisältä en ole vielä nähnyt mutta uskoisin että ihan ok. Hintaan kuuluu lisäksi astiat, joten niitäkään ei tarvitse itse etsiä. Esim. Ystävyyden maja kolme kertaa kalliimpi paikka ja ehkäpä huonompi sijainti kuin ruokoniemen leirikeskuksella. Suositten siis paikkaa... ainakin tässä vaiheessa! Onnea paikan etsintään!