siile

Morsian
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About siile

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Vihkimistilaisuus meni ihan ok. Vihkijä suostui sanomaan pakolliseen kaavaan noin 5 riviä ylimääräistä, muut lisäykset luki minun isäni sekä ystäväni. Juhlatilassa olisi ollut syytä käyttää mikkiä, jota kaikki muut paitsi vihkijä käyttivätkin. VIhkijän puheesta ei varmaan kukaan muu kuullut sanaakaan kuin me ja muutamat lähellä olleet ihmiset. Muuten palvelu oli ystävällistä ja asiallista. Vähän harmitti tuo, että vihkijä ie suostunut ylimääräisiä puhumaan ja ottamaan mikkiä, mutta kaikin puolin oli ihana päivä ja naimisiin päästiin
 2. Meillä häät onnellisesti ohi ja voin suositella Rantalahden leirikeskusta lämpimästi. Tilat olivat toimivat ja siistit, pihaterassi katettu ja iso. Vieressä on myös edullinen majoitus ja mahdolisuus varata myös rantasauna. Majoitusrakennuksen tilavassa takkahuoneessa meillä oli häiden jatkot aamu neljään. Tilavuokraa ei erikseen ole kumpaankaan rakennukseen. Maksettava hinta sisältää ruoat, tarjoilun, siivouksen, liinat, astiat ym. RUoka oli hyvää ja palvelu pelasi paremmin kuin hyvin!
 3. Kyllä he vihkivät myös la ja su, mut silloin se maksaa 200e + matkakulut. Meillä on maistraattivihkiminen 16.5. Henkilö, joka meidät vihkii, ei suostu puhumaan mutua kuin pakolliset...(edellinen ihminen tässä virassa oli rennomman oloinen, mutta ehti vaihtaa työpaikkaa ennen meidän häitä). Meinattiin soittaa käräjäoikeuteen, että olisi saatu parempi vihkijä, mutta ei sitten soitettu. Eli jos haluaa, että vihkijä puhuu muutakin kuin ne muutamat rivit niin suosittelen soittamaan Käräjäoikeuteen, siellä samat taksat kuin maistraatissa. Reilun viikon päästä voin sitten kertoa kokemuksia lisää, miten käytännössä sujui maistraatin henkilön kanssa.
 4. Minua tultiin hakemaan polttaripäivänä kymmeneltä. Minut puettiin polttariasuun ja lisäilin vähän miekkiä. Reppuun en saanut ottaa kuin pari tavaraa. Osa tavaroista unohtui kun lähdimme niin joutuin, mutta se ei haitannut. Olin osannut odottaa, että polttarini ehkä olisivat tuona päivänä. Olin siis käynyt suihkussa ja tehnyt kevyen meikin, enkä ollut ihan lökövaatteissa. Normi lauantaina olen melko kaamea ilmestys enkä olisi voinut puolessa tunnissa lähteä minnekään! Itsekin olen normaalisti melkoinen kontrollifriikki. Tuo polttaripäivä oli kuitenkin kiva yllätys ja koko päivä oli ihana. Vaikak en tiennyt mitä seuraavaksi tulee niin nautin siitä, ettei itse tarvinnut suunnitella ja miettiä aikatauluja ym. Luotin ystäviini, ettei mitään mauttomuuksia tule ja olin oikeassa. Heolivat järjestäneen päivän tosi hienosti:) muoks. Onneksi kotimme ei ollut ihan pommin jäljiltä kun minua tultiin hakemaan. Yllätysjutuissa on se just ihnaa jos ite tai koti näyttää pahalta..
 5. On kyllä paljon maistraatti ja vihkijä kohtaista millaista palvelua saa. Meidän vihkijä ei suostu puhumaan muutak uin sen pakollisen kaavan! Me halusimme mieheni kanssa tavata vihkijän kasvotusten, jotta voimme sopiva vihkimisen kulusta ym. Tapasimmekin, mutta vihkijä oli tässäkin aika vastenhakoinen, sanoi jo aikaa sopiessamme, että olisi helpointa sopia kaikki sähköpostilla... Kun tapasimme ja kysyimme voisiko hän siihen alkuun puhua meistä jotain tms. nii nsanoi että ei koska ei tunne meitä (papithan vääntää puheen parista, vaikka olisi tavannut nämä vain kerran). Kirjoitin itse puheen, joka ei koske meitä vaan kertoo yleisesti parisuhteesta ja yhteiselosta ym. Sanoi, että ok, mutta lähdetään siitä, että hän sanoo vain pakollsiet ettei vihkijän rooli hämärry. En ihan ymmärrä tuota, miten vihkijän rooli hämärtyy, jos hän puhuu yhteisestä elämästä?! No, sen alkupuheen on suostunut toinen henkilö puhumaan. Sitten on pakollinen kaava ja tulee taas toisen henkilön puhuma teksti ja ehkä laulu. Sitten lopuksi taas vihkijä sanoo : olette nyt vihitty aviopariksi jne... Vähän tyhmää kyllä kun muu kuin vihkijä puhuu tuossa välissä.. Näillä mennään, naimisiin kuitenkin päästään ja se on pääasia!
 6. Mutkien kautta ja memetreillä hankittu puku. Värinä mun mekossa kulta/shamppanja+ valkonen, ja helma menee lattiaan asti.
 7. Mulla kampaus ja meikki koeversioineen maksaa 120e, mun mielestä halpa.
 8. Me joko nukutaan kotona tai sitten näillä näkymin majatalossa lapsemme, vanhempieni, siskoni ja kaason sekä heidän miehiensä kanssa . Jokaisella kyllä on oma huone. Ollaan oltu niin monta vuotta yhdessä, ettei hääyö kovin merkitykselliseltä tunnu. Aiomme myös juhlia myöhään, joten ollaan varmasti melko raatoja kun päästään sänkyyn!
 9. Tässä mun yhdistelmä. Molemmat ovat Kalevalan sormuksia. Kapeampi on kihla, Uskelan kapea sormus ja vihki on tuo leveämpi on Vaasan sormus. Alunperin etsin rivisormusta, mutta en löytänyt mieleistäni. Tuohon Vaasan sormukseen voi halutessaan istuttaa timantteja, mutta nyt halusin vielä yksinkertaiset sormukset.
 10. Kookoshiutaleissa on aika paljon rasvaa, saattavat tahria vaatteita. Muuten kyllä kiva idea! Joku mainitsi raesokerin. Siinä voi olla ongelmana se, että jso sitä menee vaatteiden alle niin se voi sulaa kun tulee kuuma ja tahmata vaatteet. Mitä olen morsiamilta kuullut niin ainakin riisiä on löytynyt vaatteiden ja hiustenkin seasta juhlan jälkeen. Meillä heitellään luultavimmin koivun- tai puolukanlehtiä.
 11. Meillä lähti tällaiset kortit viime viikolla postiin. Osassa korteista oli erilainen tuo leimaus, kun tuo leimasin ei enäää toiminut (kovettui). Muutamalle sukulaiselle pitää vielä käydä viemässä.
 12. Eräs ystäväni vihittiin siviilisti juhlapaikalla. Vihkijän puhe ja koko vihkitilaisuus oli mielestäni paljon kauniimpi kuin kirkossa olleet vihkimiset. Tilaisuus oli tehty juuri hääparin näköiseksi ja vihkijääkän ei heti erottanut papista siviilivihkijäksi, kun oli pukeutunut mustaan vaatteeseen. Mutta jonkun toisen mielestä kirkossa olevat tilaisuudet eivät vedä vertoja siviilivihkimiselle, mutta makunsa kullakin. Meidän liittoa ei siunata syystä, että emme usko Jumalaan
 13. Ite meen pumpulisalonkiin. Siellä saa kampauksen ja meikin, siellä sais samalla myös kynnet, mutta mää en laitata kynsiä.
 14. En tiedä onko aiemmin ollut myynnissä, mutta tänä talvena olen nähnyt pienempiä venetsianlyhtyjä. Oli myös uusi väri, sellainen harmaanvioletti, aika kauniita olivat!
 15. Meille tulee tällainen koriste. Ei mitenkään erikoinen tai silmiähivelevä. Päädyttin mieheni kanssa tähän, koska tämä on ensimmäinen lahja, jonka häneltä sain 10 vuotta sitten. Sillä on siis tunnearvoa