Jump to content
Naimisiin.info

Hippie86

Morsian
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Hippie86

 • Birthday 10/13/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Hippie86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meille tulee "custom made" eli meiän näköinen hääpari tehty marsipaanista.. Ruotista haettu, sieltä saa 250 kruunulla (ei paljon!!) Tukholman Chokladfabrikenistä.. Se säilyy kauan jääkaapissa niin sitä voi hakea jos on menossa ennen häitä risteilylle SUOSITTELEN!
 2. Meillekin tulossa "ekohäät" ihan luonnostaan.. - Hääpuku vuokrattu - Auringokukansiemeniä riisin sijaan vihkimisen jälkeen - Ei mitään hääkarkkeja jne - Bussi järjestetty häävieraalle Helsingistä Porvooseen päivällä ja takaisin yöllä - Koristelu luonnosta (Omenoita, puolukanvarpuja, tammenterhoja jne) - Koristeluun käytetään myös erikokoisia käytettyjä tai uusia kukkaruukkuja (esim kynttilöihin) niitähän voi käyttää uudelleen Mä en edes ajatellut asiaa ennen kun luin tätä keskusteluaihetta, mutta meillä muutenkin yritetään ajatella ekologisesti niin luonnollisesti häätkin ovat melko ekologiset
 3. Mä ajattelin pitkään tätä asiaa, ja päädyin siihen että käytän silmälasit.. Mulla on niin paha näkövika että sitä ei pystytä kunnolla korjaa piilareilla.. Ja sitäpaitsi mulla on ollut laseja ihan 1½ vuotiaasta asti, tuntuu oudolta olla ilman. Joskus yläaste-lukioaikana käytin välillä piilareita, mutta en koskaan pystynyt olla niitten kanssa esim. koulussa koska en osannut lukea kunnolla.. Kuvat onnistuisi varmaan paremmin piilareiten kanssa, mutta toisaltaan haluan tunnistaa kaikki vieraat ja olla saamatta kovaa päänsärkyä sen takia ettei näe kunnolla
 4. Whiter Shade Of Pale oli ensimmäinen hidas tanssi yhdessä, ja on siitä asti ollut "meidän biisi"
 5. elo08: Meillä on sovittu kuvaajan kanssa (studio lindell) että jos on hienot säät niin meidät kuvataan joen vieressä, muuten studiossa.
 6. Meidän piti ensin mennä naimisiin Emäsalon kyläkappelissa mutta kun sinne ei mahtunut puoletkaan midän vieraasta (max.60 henk) niin vaihdettiin Pikku kirkkoon. Kaunis paikkahan sekin on Vanha kirkko oli joskus mielessäkin mutta sehän ei käy.. Minuakin mietityttää vähän se eteinen..
 7. Mä voisin hyvinkin käyttää omaa autoni hääautona mutta sulhanen ei suostu siihen.. Minulla on volvo vuodelta -91 joka on maalattu hippietyyliin (kukkia, sateenkaari jne.).. Takaosassakin lukee valmiiksi "Love"
 8. Sulhanen ei saa nähdä hääpukua ennen H-hetkeä, eikä saa nähdä morsian hääpäivänä vatsa kun tämä kävelee alttarille.. Näin me ollaan ajateltu toimimaan Välillä on kivaa pitää kiinni vanhoista perinteistä..
 9. Minun vanhemmat kutsuivat mieheni vanhemmat mökille ja juhlittiin sitten yhdessä, eli ihan perheen kesken..
 10. Me ollaan menossa Jamaican länsirannikolle Lokakuussa. Saatiin melko edullinen paketti travellinkistä, 2 viikkoa hotelli + lennot 1200€/henk. Ihanaa!!
 11. Mekin ollaan etsitty pitopalvelua Porvoossa, ei löydy.. Häät on Emäsalossa (eli 16km Porvoon ulkopuolella) ja tällä hetkellä yritetään saada jotain paikallisia järjestämään tarjoilut..
 12. Meidän häissä on sisämarssina Cavatina (akustisella kitaralla) ja ulosmarssina Whiter Shade Of Pale (urulla)
 13. Sovittiin hääpäivä kun mentiin kihloihin 13.7.2007, häät on 13.9.2008.
×
×
 • Create New...