Jump to content
Naimisiin.info

Helmi08

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Helmi08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hieno, hienoa! Voin siis rauhallisin mielin mennä ensi viikolla koemeikkiin ja sitten loppuviikosta päästäänkin itse asiaan.
  2. Minulle on meikki varattuna Napsista ja tekijänä on Miia. ReRan kokemukset kyseisestä henkilöstä eivät kuitenkaan olleet kovin mairittelevia, joten lisää kokemuksia kaivataan. Onko siis joku muukin käynyt Miialla juurikin meikissä ja millainen oli lopputulos?
  3. Ei tule minullekaan polttareita, eikä minulla ole kaasoakaan, joka sellaiset väkisin järjestäisi.
  4. Meillä on häiden ja häämatkan välissä reilut pari kuukautta. Häiden jälkeen menemme kyllä pohjoiseen mökille lähes viikoksi, jottei tarvitse ihan heti töihin palata.
  5. Me menemme Pariisiin. Syynä on se, että emme ole siellä yhdessä vielä käyneet ja sinne halusimme joka tapauksessa jossain vaiheessa mennä. Lisäksi Pariisihan on mitä romanttisin kohde ja vielä lyhyen lentomatkankin päässä.
  6. Meille ei tule hääkoristetta lainkaan. Koristelemme vain muutoin kakun oikein hienoksi.
  7. Minullekin teetettiin puku Morsiusgalleriassa, mutta lopputulos ei ollut kovin kummoinen. Puvussa oli ensinnäkin mittausvirhe, jonka vuoksi puvun yläosa oli liian matala, ja yläosa oli muutoinkin malliltaan sellainen, ettei se istunut lainkaan edes korjausompelusten jälkeen. Puku siis jäi kauppaan ja tilalle tuli hankittua valmispuku.
  8. Kyllä näkee, sillä mies oli makutuomarina puvun metsästyksessä. Ja hänen mielipiteensä myös huomioitiin.
  9. Ostimme sekä kihlasormukset että minun vihkisormukseni Andreasenilta ja palvelu oli erinomaista. Hinnat olivat selkeästi alhaisemmat kuin muissa liikkeissä, joissa kävimme, vaikka mm. timanttien laatu oli sama. Sulhasen sormus teetettiin toiveiden mukaiseksi malliston ulkopuolelta ja minun kihlasormukseni on myös uniikkikappale, joka muokattiin vihkisormuksen muodon mukaan yhteensopivaksi. Vaikka kyseessä on siis täysin uniikkikihlasormukset, hinnat jäivät alemmiksi kuin kilpailijoiden valmiissa mallistoissa.
  10. Mekin kävimme tilaamassa kihlasormuksemme ja minun vihkini kyseisestä liikkeestä. Vihkisormus valmista mallistoa ja kihlat hiukan malleista muuteltuja. Lopputuloksesta en osaa sanoa vielä mitään, sillä sormukset valmistuvat vasta kuukauden päästä, mutta palvelu oli erinomaista ja hinnatkin ihan kohdillaan. Niiden perusteella minäkin kyllä liikettä suosittelen. Ja eipä taida tuosta lopputuloksestakaan joutua huolehtimaan, ainakaan täällä annettujen kehujen perusteella.
  11. Mieheni tietää kyllä minun kirjoittelustani ja nimimerkkikin on hänellä tiedossa. Meillä ei tule olemaan salassapidettäviä asioita, joten sen vuoksi ei ole väliä, vaikka mies minun kirjoitukset lukisikin.
×
×
  • Create New...