Ellis

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Ellis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei paljon harjoiteltu, muutaman kerran kotona pyörähdeltiin ja kerran käytiin tanssiravintolassa kokeilemassa. Ei haluttu treenata liikaa, jottei tule stressiä häävalssista ja ihan hyvin tällä taktiikalla sujui. Eikä jännittänyt kovin paljon
 2. Nonniin, siis. häät ovat nyt onnellisesti takanapäin. Eli kun aloitin tämän ketjun, en ollut kuullut papista vielä yhtään mitään. Pappi kuitenkin soitti torstaina(lauantaina vihkiminen) ja tapasimme saman tein. Hän kyseli ajatuksiamme avioliitosta ym, hiukan harjoittelimme sormusvalaa ja kävimme läpi kaavaa. Ei kummempia. Täytyy kyllä myöntää, että toisaalta oli ihan hyvä, että tapasimme papin näin myöhään. Oli kaikki tuoreessa muistissa hääpäivänä. Kirkko-ohjelman olin tehnyt suurinpiirtein valmiiksi etukäteen, joten ei siinäkään kummempaa hommaa enää ollut. Kaikki siis meni ihan ok, vaikka etukäteen stressasin. Ja lisäksi pappi oli todella mukava!
 3. Minun kimppu maksoi 35 e ja morsiustyttöjen kimput 7 e, sekä vieheet 4 e. Kimpussani oli ruiskukkaa, valkoista krysanteemia, mustikanvarpuja sekä harsokukkaa (lisäksi jotain vaaleanvihreää kukkaa). Kimppu oli kaunis. Toisessa liikkeessä samoista kukista tehty kimppu olisi maksanut 70 e. En kysellyt miksi se oli niin kallis, olisiko nyt sitten ollut kyse siitä tekotavasta ja se nostanut hintaa..?
 4. Niin, ymmärrettäväähän se on, että papitkin ym ovat vain ihmisiä siinä missä muutkin. Mutta en odottelekkaan mitään syvällistä tutustumista vihkipappiime tai mitään sellaista. Olisin vain tyytyväinen kun edes tietäsin kuka meidät vihkii ja saisin kirkko-ohjelmat tehtyä ennen viimeistä iltaa.
 5. Lyhythiuksisena minulle tulee jotakin kukkia hiuksiin ja muuten vain hiukset jotenkin laitettu... toivottavasti kampaajalla on hyviä ideoita. Lyhyille hiuksille ei tahdo millään löytää kampausmalleja mistään, että voisi etukäteen suunnitella...
 6. Me tavataan vihkipappimme vasta kuulemma häiden alusviikolla, ottavat meihin sitten yhteyttä. Ihmettelin kovasti, kun virkailija sanoi, että jos ei perjantaihin mennessä mitään kuulu, niin sitten kannattaa soitella (eli häät lauantaina). Kysyin, että mistäs sitten tiedän kaiken laittaa kirkko-ohjelmaan, musikiit ym. No, asialle ei kuulemma voi mitään. Kanttorikin saattaa selvitä vasta silloin. No, ei muutakuin sitten ehkä viime tipassa torstai- tai perjantai-iltana alaetaan väsäämään kirkko-ohjelmia! Ajattelin, että kaikki hommat olisin saanut tehtyä jo hyvissä ajoin... Miten teillä muilla nämä hommat?
 7. Meille ei tule lahjalistaa. Jos joku nyt on sattunutkin kysymään lahjatoiveitamme, olemme jotain suuntaa antaneet. Yhdessä ollaan asuttu jo muutama vuosi, joten kaikki tarpeellinen on jo hankittu. Sitäpaitsi tärkeintä on, että kaikki vieraat saapuvat viettämään juhlaa meidän kanssa, lahjat ovat sivuseikka. Näin meillä.