maaria82

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About maaria82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. NtiKesäheinä, huomasin toisesta ketjusta että meillä on myös sama kappeli Meillä vihkiminen on myös Otaniemen Kappelissa
 2. Hyvihän se meni! Päästiin taas suunnittelussa paljon eteenpäin. En olisi etukäteen edes uskaltanut toivoa että heiltä saa niin paljon apua jo näin etukäteen suunnittelussa. Saimme laskelmia juomien menekkiin, vinkkejä ohjelmaan, pöytäjärjestykseen, valokuvauksiin, ruokailuun... siis oikeastaan kaikkeen mahdolliseen Ja paikan päältä löytyy paljon materiaalia mm. lapsille tekemistä, astioita karkkibufeetani varten, teline pöytäkartalle, maljakoita jne. Limetin puolesta tulee myös tosiaan tuo hovimestari, jonka kanssa voivat esim. kaasot jakaa spiikkauksia ja joka muutenkin huolehtii paikan päällä kaiken sujumisesta. Parasta mielestäni oli se, että he suoraan sanoivat mielipiteensä suunnitelmani onnistumisesta ja kaikki mielipiteet eivät suinkaan olleet myöntäviä. Mutta heiltä löytyi kuitenkin ratkaisu ongelmiimme. Nyt voi taas luottavaisin mielin jatkaa suunnittelua! Räpsin taas muutamia kuvia paikasta, eli onko jotain tiettyä paikkaa, josta haluaisit kuvia nähdä? Voisin niitä tänne vaikka liittää!
 3. Ihanaa kuulla miten häät ovat sujuneet! Helpottavaa myös kuulla positiivista palautetta! Täällä vielä kovasti suunnitellaan elokuun häitä. Olisiko mahdollista saada muutamia kuvia tänne/meiliin juhlistanne? Olisi kivaa nähdä miltä paikka näyttää juhlien aikana! meilini on [email protected] Ensi viikolla on ensimmäinen suunnittelupalaveri keilarannan kanssa, siitä se sitten lähtee!
 4. Itsekin kaipaisin kuvia ja mielipiteitä ja myös vinkkejä tiloihin liittyen! Meille on paikka varattuna elokuulle 2008. Paikka on aivan loistava, ilman koristeluja jo todella hieno. Hetkeäkään ei ole kaduttanut paikan valinta Tässä pari itse ottamaani kuvaa paikasta viime kesältä kun käytiin sitä tutkailemassa.
 5. Me varattiin se toissapäivänä ja saimme eilen laskun varausmaksusta. Soitin kuitenkin sinne tänään ja kysyin että sopiiko että maksamme laskun vasta kun vanhempani ovat päässeet siellä käymään ja katsomaan paikkoja. Ensi tiistai oli ensimmäinen kun heille sopi eli silloin lupasimme maksaa myös viimeistään varausmaksun. Eli ihan muutamasta päivästä oli vain kyse... , Onneksi sen verran kuitenkin joustivat, vanhempamme sen kuitenkin pääosin maksavatkin..
 6. Löytyykö keneltäkään kokemuksia tältä kesältä? Ollaan tehty alustava varaus ensi kesälle ja olisi kiva tietää muiden mielipiteitä ennenkuin maksamme ennakkomaksun...? Kitios paljon jos viitsitte!
 7. Olisiko kellään paikan päällä häitään viettäneellä lähettää muutamia kuvia paikasta juhlien aikaan? osoitteeni on [email protected] Olemme tilan alustavasti varanneet ja ennen varausmaksua olisi kiva nähdä vielä lisäkuvia. Kertokaa myös kommentteja ruoasta! Oliko onnistunut, liian vähän jne Kiitos!