Jump to content
Naimisiin.info

Lizz

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku

Lizz's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mikä vihkimisaika on teistä jo liian myöhään?
  2. Lizz

    Turun seutu

    Nyt tarvitsisin apua!! Luovuin VPK-talo haaveista sen värityksen vuoksi ja nyt tarvitsisin vinkkiä, mikä muu paikka sopisi talvihäihin 140 ihmiselle? Haluaisimme ottaa valitsemamme pitopalvelun sekä omat juomat. Häitä on siirretty alkuvuodelle 2010, joten aikaa kyllä on jonkin verran. Akateemiatalosta olen tietoinen, mutta enempää vaihtoehtoja en sitten tiedäkään. Vanha raatihuone varmaan käy ahtaaksi tuollaisella porukalla ja tanssilla!
  3. Me aina mietitään vähän häiden luonnetta. Viimeks annoimme 30 euroa per nuppi, vaikka opiskelijoita olemmekin. Tiesimme että häissä juhlitaan pitkän kaavan mukaan aamuun asti. Koettiin että haluttiin maksaa edes ne meidän syömät ruuat pois. Mä aina ajattelen, että baari-illasta tuskin selviää 30 eurolla niin miksei sitä malttaisi antaa kavereille lahjaksi? Mutta mielipidekysymys. En mä ainakaan ihmettelisi vaikka meille tulisi pienempiäkin summia. Lahja on aina lahja!
  4. Lizz

    Turun Akatemiatalo

    nosto! Kokemuksia Akatemiatalosta tarvitaan. Onko se sopiva paikka talvihäille? Vetääkö siellä kovasti? :-?
  5. En ainakaan löytänyt tästä aihetta. Kokemuksia siis Turun upeasta tuomiokirkosta! Jos vieraita on 140 niin kuinka he asettuvat kirkkoon? Laitetaanko osa tuoleille eteen ja osa jää kauemmaksi? Tuntuu hullulta jos kaikki istuvat niin takana :-? :-?
  6. Lizz

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Luulin vastanneeni tähän, mutten ollutkaan. Eli meille tulee pienet kynttilät kun kerran talvihäistä on kyse. Ajattelin kuitenkin lisäksi karkkibuffaa, jos varat antavat myöten! :
  7. Lizz

    Turun seutu

    Mitä suosittelisitte Turussa 140 hengen talvihäihin?? Akatemiatalo on ajatuksissa, mutta onhan se kovin kallis. :-/ Mielellään sellainen johon saa tuoda omat juomat ja oman pitopalvelun.
  8. Hei mihin aikaa vuodesta kannattaa mennä Uuteen Seelantiin? Onko siellä helmikuussa jo kovin syksyistä??
  9. Kaksi kaasoa ajattelin pyytää, mutta ketkä kaksi, ne on vähän vielä mietinnässä. Tiiviistä ja tasavertaisesta kaverijoukosta on kurjaa valita vain kaksi. Varsinkin kun kolme olisi ehkä ne ehdottomat. No mietintään! :-? :-? kolme taitaa olla meidän häihin liikaa...
  10. Häät pidetään pitkän ja uuvuttavan harkinnan jälkeen yhteisellä asuinpaikkakunnalla. Joudumme valitettavasti rahtaamaan 3/4 ihmisistä tänne Turkuun...
  11. Lizz

    Talvihäät (yhdistetty)

    Olemme päätyneet talvihäihin seuraavanlaisten ajatusten siivittäminä: - kynttilöitä, jätkänkynttilöitä ja jäälyhtyjä, ah ;D - häämatkalle toiselle puolen maapalloa - kesällä on muutenkin niin paljon häitä ja ihmisillä menoa - turkisviitta - sisätiloissa juhlivien ihmisten yhdessä olo olemme miettineet häihin myös kirkon jälkeen tervetulo-kaakaota ja vaahtokarkkeja, nam
  12. Meillä tulee tästä ongelma Ihmiset luulevat saavansa kutsun, mutta meillä on niin valtavasti sukulaisia ja ystäviä, että eihän kaikkia millään voi kutsua. Mihin sellaiset 300 henkeä laittaa?? Ystävällisesti koetan vedota tilan ahtauteen ja pahoitella... :-?
×
×
  • Create New...