Muhkis

Morsian
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Muhkis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. "Onko kukaan nähnyt kaupoissa sellaisia sukkanauhaliivien kanssa käytettäviä sukkia, jossa sukkaosa ihonvärinen ja pitsireuna valkoinen? " Öö, korjatkaa jos olen väärässä, mutta.. Sukkanauhaliivien kanssa käytetään sukkanauhasukkia, joissa ei käsittääkseni ole mitään pitsireunoja vaan ovat vähän kuin "leikatut" sukkahousut ja ne pysyt ylhäällä sukkanauhaliivien avulla. Stay upeissa sen sijaan on se pitsireuna ja niitä EI käytetä sukkanauhasukkien kanssa (yleensä), vaan ilman niitä. Itse en ainakaan ole sukkanauhaliivieni "hakasiin" saanut stay upeja tungettua.
 2. Jos nyt oikein muistan, niin Turkansaaressa ei ole sisävessaa vaan ulkohuussi? (pahoittelen, jos muistan väärin) Minä en kyllä semmoiseen menisi edes arkipäivänä (jos ei ole pakko), saati sitten hääpäivänäni hienossa puvussa :< Menin naimisiin 4kk sitten ja kyllä siellä vessassa piti useamman kerran käydä, kiitos kuohuviinin, ja olisi kyllä kamalaa ollut istua jossain huussissa valkoisessa puvussa kaason pitäessä helmaa käsissään. Mutta siis Turkansaari on kyllä muuten kaunis paikka, ei siinä mitään
 3. Pertti Lahtinen oli ihana pappi, vihki meidät perjantaina. Mukavan rento ja silti asiallinen. Jännitys helpotti välittömästi kun päästiin alttarille, oli jotenkin se olemus jo niin rauhoittava. Toivottavasti saatte Lahtisen vihkipapiksenne! Ja voisi näköjään opetella lukemaan viestit kokonaan Noh, toivon mukaan tuosta viestistäni on jotain iloa seuraaville ;>
 4. Meillä Rauhalan vuokra oli 300e. Ei siis sisälly menun hintoihin. Huomenna juhlitaan häitä Rauhalassa, tulen sitten raportoimaan että miten meni
 5. Minä kyllä sain Kaakkurin Kukka-Maariasta hyvää palvelua. Kävin varaamassa kimppuni + vieheet jo pari-kolme kuukautta sitten, häät ovat elokuussa. Maksoin 20e varausmaksua, myyjä suunnitteli kimpun (oli juuri tekemässä haluamanilaista kimppua ja piirsi siitä mallin sitten minun tietojeni kohdalle) ja sovittiin, että se + heittokimppu ja vieheet haetaan sitten hääpäivän aamuna ja jos tulee jotain kysyttävää, niin sinne voi soittaa tai mennä käymään. Eli siis hyvä mieli jäi.
 6. Miiuli, olitko Rauhalan infotilaisuudessa? (ihan näin offtopicina ) Saa nähdä miten meillä koristellaan se piha vai koristellaanko ollenkaan, meilläkin nimittäin tulee joku tunnin odottelu siihen, kun mennään kuvaukseen heti vihkimisen jälkeen. Häät siis elokuun 8.
 7. Minä en kyllä ajatellut tissejäni millään teippailla, vaikka koko onkin 85C/D.. Eivät siis todellakaan ole mitkään superterhakkaat rinnat edes. Puvun yläosa on korsettimallinen ja se kyllä tukee niin hyvin, että en aio liivejä laittaa alle ollenkaan (olen siis sovittanut pukua sekä liivien kanssa että ilman, ja ilman on 10000 kertaa parempi). Yläosa on myös niin "korkea" (siis tulee suht. ylös), että mistään tissinpursuiluefekteistä on turha edes haaveilla, enkä kyllä semmoista edes haluaisi.
 8. "Mä voin kertoa että ei kannata sukulaisilta tai vanhemmilta rahaa lainata. Ainakin meidän kohdalla se on osoittautunut huonoksi vaihtoehdoksi. Vaikka meidän kohdalla on kyse pikkusummista niin usein sitä tulee kysyttyä että voisko tän kuun olla maksamatta ja si huomaa tilanteen että loppuenlopuksi se lainanmaksaminen venyy ja venyy ja sitten ei tarvi takasin koskaan maksaakkaan mut aina saa olla kiitollisuuden velassa.. " Niin no teillä ehkä noin, mutta luultavasti itse tiedän parhaiten, tuleeko meillä tuommoista tilannetta (ja tiedän että ei tule, isäni on sen verran tarkka raha-asioissa). Ja todennäköisesti lainaamme rahaa vain ruokakuluihin, muuten maksetaan kaikki itse.
 9. Haluaisin tanssia häissä Usherin & Alicia Keysin My boo -biisin, kun se on tavallaan "meidän biisi" ja se oli meidän ensimmäinen hitaamme. Mies ei vain oikein lämpene ajatukselle, kun siinä lauletaan näin: "Now another brother's taken over but it’s still in you’re eyes" ._. Ehkä siis jonain muuna biisinä tanssitaan tuo kuin sinä "päähitaana". Hassua että monien mielestä tuon Zen Cafén Todella kaunis on niin ihana, siinä kun lauletaan kaljapullosta Ei siinä, hyvä kappale se on.
 10. Ei tule juhlaohjesääntöä. Kutsussa kerrotaan kirkko ja juhlapaikka, jonne vihkimisen jälkeen siirrytään + se, että morsiuspari häviää hetkeksi valokuvaan vihkimisen jälkeen. Kutsun loppuun varmaan laitetaan vielä maininta "tumma puku", ei mitään sen ihmeempää.
 11. En ole varma otetaanko laina pankista vai haluaako isäni lainata, mutta varmaan tuossa paria kuukautta ennen häitä tuokin varmaan pitäisi hoitaa. Aluksi ei edes ollut tarkoitus ottaa mitään lainaa ja "häätilillä" oli jo ihan kivasti rahaa, mutta sitten hajosi auto (korjauskulut eivät mitään kovin pieniä ole) ja jostain pukkaa kaikkia muita yllättäviä menoja, joihin ei rahat riitä ilman tuota häätiliä, niin mietittiin sitten miehen kanssa että joskos sittenkin jonkinlainen laina otetaan. Isäni on jo sanonut että maksaa vähintään 1000e pitopalvelusta ja siksi en häneltä sitä lainaa haluaisikaan ruinata, mutta mieluummin kuitenkin sitä lainaa maksaisin takaisin isälleni kuin pankille. Mutta saa tosiaan nähdä, minkä suuruinen laina otetaan vai otetaanko ollenkaan. On tässä vielä aikaa säästää ja sekä minun että mieheni rahatilanne on kesällä parempi kuin nyt.
 12. Oho, siis kuuluivatko nuo alkoholipitoisetkin juomat tuohon menuun Kuulostaa aika hurjalta, jos kuuluivat. Ja muutenkin tuo menu kuulostaa aika täydelliseltä, nams.
 13. Quaramelle (toivottavasti nimi meni oikein :>) tai joku muu Rauhalassa juhlinut: paljonko teillä oli vieraita ja paljonko oli menuhinta/hlö? Muistelen, että Quaramelle mainitsi tehneensä itse menuehdotuksen ja se oli ollut edullisempi kuin listan menuhinta. Paljonko se siis oli, ja mitä menuun kuului? En nimittäin millään osaa noista valmiista menuista päättää, mutta pelkään että "itsetehty" menu on sitten ihan hirveän paljon kalliimpi.
 14. Yhden työkaverin luultavasti kutsun, koska tämä henkilö on muutenkin läheinen (olimme lukiossa samalla luokalla ja muutenkin hyvissä väleissä ). Miehen työpaikalta tulee varmaan myös yksi + yksi entinen työkaveri.
 15. Olikohan tuo 2500e yhteensä koko matka. 2 viikkoa Rodoksella ****/****+ -hotellissa all inclusivella. Matkalle lähdetään siis vasta elokuussa.